Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20.07.2018 in all areas

 1. 1 point

  Versiune

  7 descărcări

  SET sarbesc Pa4X.

  ✔ ♬

 2. 1 point

  Versiune 1.0.0

  22 descărcări

  Negativ Constantine, Constantine.

  ✔ ♬

 3. 1 point
  KORG Pa300 Romania,contine semplere de Roto! Tot ce auzi in filmarea de mai jos,se regaseste si in Pa300 Romania! https://www.youtube.com/watch?v=EGKoclJ2iqQ Ca denumire,toate semplerele sunt notate cu AD,iar Multisemplerele cu AD&MC! De ce?...pentru siguranta si protectiea celor,care au avut si au incredere in noi! Sunt convins,ca in momentul cand vei scrie cu aceste tonuri,le vei gasi pozitiile MIDI,iar eu cunosc foarte bine modul de gandire a celor care au alte strategii,in a beneficia de informatii,de aceea am hotarat sa numesc asa,semplerele si multisemplerele! Cine vrea sa scrie,nu are cum sa nu gaseasca pozitiile pe clape a percutiilor de manele si nu numai! Cu aceste tonuri ,se poate scrie/canta si peste 20 de ani,dorinta sa fie,mai ales ca si Pa300 are multiple posibilitati de scriere si modificare in style mode si sound mode...la fel ca Pa3x! Deci in concluzie; Ce rost mai are sa fac un fisier TEXT cu numele semplerelor si multisemplerelor,cand toate au acelas nume?!?!? ....experienta cu oamenii,m-a facut sa decid asa! Problema s-a ridicat si la KORG,iar cand le-am dat explicatia corecta reala,m-au aprobat si a ramas ca mine! La cine nu convine,poate sa-si cumpere ce doreste dar,nu materialele mele. De precizat,ca pachetul OS(sistemul de operare)AD&MC pentru KORG Pa300,nu se vinde separat! Se cumpara odata cu clapa,iar cei care au cumparat KORG Pa300 din alte surse,nu beneficiaza de aceste materiale romanesti,nici cu bani nici fara bani! Singurele magazine care distribuie versiunea KORG Pa300 Romania cu SETUL AD&MC,sunt magazinele MC Music si Rubato(magazinul online a lui Titu Cosmin,administratorul acestul site). Repet; O sa descoperiti calitatile acestei minunate clape,doar in momentul cand lucrati serios cu ea. Numai bine iti doresc!
 4. 1 point

  Versiune 1.0

  464 descărcări

  Un set foarte bun..de la Moldova...

  ✔ ♬

 5. 1 point
  Multumim frumos Daniel pentru tot ce ai facut pentru noi,sa iti dea Dumnezeu multa sanatate la toata familia si sa auzim numai de bine!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
 6. 1 point
  Un singur lucru vreau sa spun, KORG-urile nu vor mai fi la fel fara Daniel Andronescu. Oricum Daniele, e in sangele tau si eu sper ca nu vei renunta asa usor, desi lumea e rea si multi iau in bataie de joc sufletul, munca si priceperea pe care le-ai pus in aceste materiale. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te bucuri de sarbatori frumoase alaturi de familia ta si cei dragi tie.
 7. 1 point
  De unde stergi semplerul? Eu cred ca nu cunosti procedura corecta de stergere(Delete) din sempler! Daca stergi tonuri din USER(1,2,3,4 sau DK),asta nu inseamna ca stergi Semplere din memoria RAM,tu defapt stergi doar informatia tonului PCG! 1. Intotdeauna cand vrei sa incarci un Ton semplet trebuie sa vezi cata memorie mai ai disponibila in RAM,iar acesta informatie o gasesti apasand butonul SOUND,apesi butonul RECORD,pe Display apasa pagina Sampling Info si o sa vezi unde scrie Available Memory,la Bytes! 2. Ca sa sti ce stergi,selecteaza tonul PCG,adica tonul din USER,apasa butonul MENU apoi pe Display apasa Basic,selecteaza pagina OSC Basic,iar sus unde scrie OSC Multisample ai doua forme in oscilatoare,adica High si Low,daca acestea sunt setate pe RAM,inseamna ca acel ton PCG foloseste tonuri semplate din RAM deci trebuie sa vezi ce nume au,sub High ai un numar care corespunde la pozitia in RAM al acelui KMP si un Nume(adica cum se numeste KMP-ul),pe ala il scri pe o foaie de hartie sau il ti minte,la fel si la Low,apoi apesi butonul RECORD,apesi butonul MENU,selectezi MultiSample,apesi unde scrie Empty MS si cauti in lista tonul dupa nume sau locatie,il selectezi cu degetul,apoi cobori meniul din coltul drept sus,apesi Delete,bifezi Delete Unassigned Samples ca sa-ti stearga si semplerele asignate la acel KMP,apoi OK si Yes!...abia acum ai sters Semplere si ai facut loc in Memoria RAM!...nu uita sa stergi si tonul PCG din User,altfel daca salvezi SET-ul in momentul cand il reincarci in clapa o sa-ti dea eroare pentru ca nu gaseste KMP-ul sters sau iti spune ca nu e Pa files! 3. Inca o precizare; Daca acel ton PCG foloseste mai mult de un oscilator,trebuie mers si vazut pe fiecare oscilator ce KMP foloseste( din RAM) si trebuiesc sterse toate,pentru ca,daca tu stergi doar un KMP din RAM si acel PCG foloseste si alte KMP-uri,o sa fie un compromis si o harababura,iar aici e cauza majoritatii cand salveaza SET-uri! 4. La partea de Tobe e diferit procedeul,iar aici e mult mai mult de stiut,pentru ca poti folosi wav-uri Stereo,iar daca nu sti sa le stochezi in RAM pe categori de family drumms,o sa fie o mare harababura iar erorile curg!!! Un SET contine atata informatie,de nici nu va puteti imagina,de aia nu se pot converti Style-uri,pentru ca un Style contine atat informatia MIDI cu tot cu Controllers,cat si Setarea si forma tonurilor si a Track-urilor,adica oscilatoare,efecte,mixare.STS-uri etc!!! M-a repet si spun; Invatati modul de lucru.
 8. 0 points

  Versiune 2014

  364 descărcări

  Setul lui Viorel Barlad. 25 februarie 2014

  ✔ ♬

This leaderboard is set to București/GMT+03:00
×

Informaţie importantă

Prin utilizarea acestui site, sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare.