Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Atat seturile instalate, cat si setarea limbii pe instrument, influenteaza aceasta schimbare...si eu am observat aceasta chestie la a mea, dar nu am dat importanta...
 5. Se pare ca are legatura cu setul instalat...vezi la General Control, limba setata sa nu fie alta decat Engleza! Se pare ca si setarea limbii, influenteaza pe split, afisarea notelor...

  Si a mea, face la fel, dar nu mi.am batut capul....

 6. Earlier
 7. Mai este valabil? Cat dai pe ea?
 8. Va salut , de aseara nu inteleg cum si ce sa intamplat dar acordurile mi le arata in romana , adica Do Re Mi Fa in loc de C D E F. Ma puteti ajuta sa o schimb la loc ? Va multumesc.
 9. Version 1.63

  24 downloads

  Sper sa-va fie de folos

  Free

 10. salutari la toata lumea si La Multi Ani va deranjez cu o intrebare cum sa fac sa memorez in clapa KORG pa1x tonuri (instrumente)multumesc mult
 11. Version 3.0.1

  18 downloads

  set-ul este pentru manual

  Free

 12. Salutari, Am achizitionat de cateva zile un PA600 nou si am incarcat setul AD pentru acest model! Am o problema in sensul ca nu inteleg de ce in Menu, dupa ce apas Sound Edit, nu.mi apare pe display butonul, User PCM Edit ! Ma puteti lamuri cumva? Multumiri anticipate!
 13. Salutare nu am gasit nici un style
 14. Set Marian 23 pa 600, a-și vrea să știu dacă e un set complet?
 15. Buna Nicolae. Ma bucur pentru achizitia facuta si da, te rog sa ma ajuti cu cateva negative: Breakaway - Celine Dion, Cum sa ma las - Sore, Un actor grabit - Laura Stoica. Multumesc mult si anticipat iti urez Sarbatori cu bucurie si liniste sufleteasca! adresa email> vvasilioglu@yahoo.com
 16. In ,,diatonice,, nu ma prea pricep.! Am decis sa comentez putin tocmai pentru a reinprospata postarea ta si pt a avea o alta sansa de observare a celor care cunosc cu adevarat acest lucru.
 17. Salut colegi ! Vreau sa știu și eu pași! Cum se scrie un intr-o pe KORG pa3 va mulțumesc
 18. Pt. Pa 300 un style de manea (nu pt o melodie anume) unde pot gasi? Manea originală. Manea populară lăutărească
 19. Salutare! la toata lumea buna va rog sa spuneti cum pot verifica cati rami am pe KORG pa4, am avut pana recent tyros .Va multumesc!
 20. Salutare . Am si eu o problema, de curand am cumparat un KORG PA1X (versiunea este destul de veche, are FD (floppy disk) in loc de CD/USB Stick. Am gasit pe ea instalate cateva "melodii" si as dori sa le salvez pe PC, insa nu reusesc sa o conectez la pc. Am instalat KORG PA1X USB MIDI (pt windows 10) , am cablu USB Type B (adica cel corect, ca la imprimanta) . Conectez clapa, cu driver-ul instalat pe pc si nu reusesc sa dau ENABLE cand intru la DISK--> USB/CD, imi scrie : "Hard Disk not installed" . Are cineva o idee? Ce as putea face?
 21. Îmi puteți recomanda un acordeon bun până în 700€? Adică am vazut ceva Hohner atlantic 4 și ceva crucianelli. SFATURI va rog.O seara faină!
 22. Version 1.0.0

  63 downloads

  sa va fie de folos

  Free

 23. Am un acordeon Della Noce si nu stiu prea multe despre el , ma poate ajuta cineva cu informatii?
 24. megkaphatnám ezt a rithmust style??
 25. üdv hogy tudnánk hozzá jutni román stylusokhoz??
 26. Ma poate ajuta cineva am nevoie ori în format mp3 ori mp3g ori kar
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.