Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. 1 download

  set curat fara erorri super.
  Free
 3. 1 download

  Un set aranjat binisor cu noutati sty si tonuri bune .
  Free
 4. Last week
 5. 0 downloads

  Sper sa va fie de folos!!!
  Free
 6. Setul Lui Marius Talent pentru Pa3X ( in alte parti costa 300 € )
  50.00 EUR
 7. Earlier
 8. Salutare.Ai gasit style ce cautai?
 9. Busuioc

  Salut

  Niște fisiere midi dacă se poate
 10. Am Nevoie De Setul Lui Marius Talent Pa3x Pro Nu conteaza daca este vechi sau nou dar lasi prefera pe cel mai nou MERSIIII:::::
 11. Salutare ! Am nevoie de metoda pentru trombon , editura Militara . Cine stie, cunoaste, unde pot gasi sau cum pot face rost va rog sa imi lasati un mesaj . Va multumesc !
 12. Salutare are cineva vre-un set mai nou de pa 1x ,multumesc
 13. buna ziua,ce se intampla daca bag un set de pa4 pe pa3?
 14. Multumim mult, d-ul Cosmin !
 15. Lucrează cineva cu acest soft, KORG Pa manager? Cum se comportă? Are bug-uri? Pot converti set de pa3x pentru Pa4x? Aș vrea să-l cumpăr dar nu vreau să arunc banii aiurea. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
 16. imi spuneti si mie cum se incarca acest set in clapa??? mie imi da eroare
 17. Salut, M-am lovit de o problema is am nevoie mare de ajutorul vostru. KORG PA4 X International. Aseara am incercat sa dau un "Resource Restore" dar se pare ca era o problema cu stick-ul usb respectiv si s-a blocat. A fost nevoie sa ii dau shut down. Apoi cand am pornit clapa, intra intr-un bucla de restart la incarcarea sistemului de operare. Mi-am dat seama ca OS-ul s-a corupt, asa ca am intrat pe site, am descarcat varianta 2.0, i-am dat full reinstall la OS 2.0. Apoi am facut update-ul la OS 3.1.0. Clapa a pornit. Problema: Cand incarcat orice set (Am incercat cu mai multe) - nu se aude nimic cand selectez un ton din user. (si bineinteles nici style-urile de user nu functioneaza corect, le lipsesc tonurile de user). Cum se rezolva aceasta problema? Mersi mult anticipat de orice raspuns util. Sanatate! Rezolvat. Dupa fiecare install de OS (Inclusiv OS 2.0 daca nu va mai porneste clapa) - trebuie un factory reset. Problema era la mine ca eu dadeam factory reset doar dupa ce puneam update-ul de 3.1.0 Corect era sa dau factory reset dupa fiecare instalare de OS, inclusiv dupa 2.0. Rezolvat! Am Pus solutia in caz ca va loviti de problema asta.
 18. Setul MC&AD mai poate fi folosit în noul KORG? Stie cineva? Sau e cam devreme.
 19. 93 downloads

  Va dau din partea mea un set nou din 2022 de la Sound Live Studio si va salut pe toti cu respect
  Free
 20. Salut grup,sunt nou si vreau sa stiu cum conectez sunetul din pa600 in pc . Programul este obs.
 21. Version 1.0.0

  156 downloads

  😉
  Free
 22. Cristi101

  SET Guiu

  salut merge si pe pa2x 128mb?
 23. Toata procedura de stergere ton cu ,,Delete Unassigned Samples,, am facuto dar mi-a ramas un lucru de nimic sa-l ster din locatia User care pur si simplu am uitato, ajutatima pasii care trebuie sai fac, au trecut doi ani decand nu m-am ocupat, se mai uita. Va multumesc.
 24. Version 2.1.0

  63 downloads

  Sper sa va ajute aceste acordeoane ! Parola: KorgAD
  Free
 25. Multumim frumos Daniel , sănătate multă și să fii binecuvantat de Bunul Dumnezeu cu viata lunga si fericita! FELICITĂRI pentru munca depusă şi RESPECT pentru acest frumos și deosebit gest !!!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.