Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Va salut! Detin un KORG PA1X Pro si mi s-a ars HDD-ul. Am reusit sa fac rost de un set si vreau sa stiu daca merge incarcat acel set de pe CD. Eu am pus fisierele .SET + versiunile arhivate pe un CD... CD-ul l-am facut cu Nero Burning ROM ultima versiune, cd-ul a fost tras la viteza 10x si este format UDF... Cand bag CD-ul in orga da sa il citeasca si dupa imi spune Media Format Unknown... Ce nu am facut bine sau ce este de facut? Am incercat chestia asta pentru ca un prieten mi-a spus ca se poate incarca un set si de pe CD dar nu stiu exact cum trebuie sa il fac.. Seara buna!
 5. Version 1.0.0

  SET KORG pa 700 din 2020
  15.00 EUR
 6. Version 1.0.0

  4 downloads

  Contine melodii internationale
  Free
 7. Buna seara tuturor !! Doresc să cumpăr KORG Pa Manager , îmi puteți spune daca se pot converti .SET-urile cu tot cu SOUND (sampler) ? Asta mă interesează cel mai mult sa convertesc SET-uri de pa3 - Pa4 pentru pa600 - pa1000 . VA MULTUMESC !
 8. Earlier
 9. Multumesc mult Funcționează pe Pa2x Pro și necesită OS 2.01?
 10. Conteaza ce versiune de OS este instalata pe PA4X?
 11. Salut imi puteti da un style pt KORG pa 700 cu instrumentala ??
 12. Salut, am și eu o întrebare. Știe cincea cum se numește melodia asta” am la Ușa frățioare, un lacăt și trei savoare” și gen după” deschide ușa nevasta ca nu te bat nu fii proasta 😂 caut melodia de 2 ani și nu o găsesc
  Set mutat la categoria corecta de Download,editat dupa aflarea detaliilor de la autor.Multumim Igor pentru munca depusa si amabilitatea de a-mi prezenta detaliile cerute.
 13. Fisierul este perfect ,,descarcabil,,!🙂 Multa sanatate si succes!
 14. Mulțumim. Intreb, ceea ce e creat pentru PA50 e compatibil si cu "micutul" EK50L? Il detin de 3 saptamani, sunt la inceput de drum, dar tocmai de aceea am ales KORG auzind ca sunt foarte multi oameni inimosi (si sensibili, cum altfel, pot fi muzicantii) si astfel iti poti inzestra companionul de suflet cu noi stiluri si ritmuri.
 15. Salut, colegi. Eu nu pot descarca fisierul, ceva nu este in regula. Ma poate cineva ajuta?
 16. Salutare tuturor, are cineva un set de ritmuri (hore, sarbe) pentru KORG i30?
 17. Merită să schimb sistemul de operare la 3xle ?
 18. Riturile din KORG au acel split zone , gen cum are Yamaha la F# ? Sau rasturnarile se fac din limita de note iar stylul merge pana la Si ? Nu detin un KORG pentru a proba .Multumesc
 19. Salut! Am mare nevoie de o conversie de stiluri si tonuri la un set de pa4x pentru pa3x. Sunt dispus sa platesc. Multumesc!
 20. buna ziua. am cumparat de curand un KORG pa 800 second hand.sunt foarte multumit dar am o intrebare . cum pot afla anul de fabricatie?
 21. Revenit la viață🤗

 22. Buna ziua, stie cineva care e parola arhivelor de la set-ul original KORG? Am resetat orga si nu stiu parola arhivei pentru a avea stil-urile. Va rog mult!
 23. salut!ma poti ajuta si pe mine cu o conversie de la set pa 700 la pa 600 te rog mult...am eu setul

  Multumesc!!!!

  eu am descarcat setul nici nu merge incarcat in clapa spune ca e prea mare
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.