Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Cristi101

  SET Guiu

  salut merge si pe pa2x 128mb?
 5. Toata procedura de stergere ton cu ,,Delete Unassigned Samples,, am facuto dar mi-a ramas un lucru de nimic sa-l ster din locatia User care pur si simplu am uitato, ajutatima pasii care trebuie sai fac, au trecut doi ani decand nu m-am ocupat, se mai uita. Va multumesc.
 6. Version 2.1.0

  31 downloads

  Sper sa va ajute aceste acordeoane ! Parola: KorgAD
  Free
 7. Multumim frumos Daniel , sănătate multă și să fii binecuvantat de Bunul Dumnezeu cu viata lunga si fericita! FELICITĂRI pentru munca depusă şi RESPECT pentru acest frumos și deosebit gest !!!
 8. Version 2.2

  45 downloads

  Pentru pa800 si pa2x
  Free
 9. Version 1.2.2

  Salut dragi prieteni, va prezint stylurile din setul meu pentru KORG pa 600. Acest set este compatibil si pentru asa modele ca: pa900, pa 3x, pa 700, pa 1000, pa4x! Setul contine styluri de diferite genuri de muzica asa ca: de nunta, etno, muzica usoara, jazz, si in plus contine si o parte din set al Daniel Andronescu. Bonusul tot face parte din acest set.ATENTIE Din cauza unei problemi in acest demo este prezentat numai stylurile, dar setul contine si multe semplere si paduri!!!Cine este interesat de acest set ma poate contacta in privat.
  60.00 EUR
 10. Salut .ma bucur ca am intrat pe group si va multumesc mult si din inima.😀
 11. Version 2.0

  8 downloads

  Alta varianta din plugin
  Free
 12. Version 1.1

  8 downloads

  O varianta de bass din plugin-url Modo Bass
  Free
 13. Va salut! Dețin în PA 300 de vreo 2 ani. Nu practic lăutărie ,doar ca hobby acasă. Din greșeală și neștiință, băiatul meu mi.a șters setul AD instalat deja pe aranjor. Îl mai pot recupera sau găsi pentru a.l reinstala? Mulțumesc!
 14. Dragii mei am urmatoarea problema:Sunt detinatorul modelului pa700.Am zis sa fac un reset total si dupa ce am dat comanda imediat dupa 3 secunde s-a inrerupt sarcina de curent.......Am pornito din nou si am constatat ca Os-ul a fost deranjat.Am zis ok:instalez sistemul de operare din nou...Am pornit manevra exact cum o fac si la pa 1000 si pa4,si am constatat ca face primul pasa de upload(incarcare) termina,si cum incepe cel de-al doilea pas se restarteaza..... Mentionez ca am varianta 1.50,UPD de OS..Imi trebuie fisier.......factory reset.upd ptr a putea reseta cu intro 1,dupa calibrare ecran innainte de a face upload OS.......
 15. nici mie nu imi merge pe KORG pa3x pro
 16. Buna ziua. Postez aici un clip in care explic cum se poate transforma un MIDI in STYLE folosind KORG PA 4X. Sper sa fie de folos! Sănătate tuturor!
 17. Salutare. Am o întrebare, dacă achiziționez KORG pa700 de pe alt site, merge sa instalez setul AD&MC? Am văzut ca la MC Music nu mai e în stoc acest model. Mulțumesc anticipat!
 18. are un sunet ciudat de la o chitara se aude ca un zgomot de fond. i am dat load la tot dar se pare ca unele sunete nu sunt recunoscute.... setul e bun dar fara sunete corespunzatoare e dezamagitor
 19. Administradorii va rog eliminati postarea mea, de ce utilizatorii nu pot sterge postarile care au facut? Multumesc mult in avans, ma refer la postarea care este mai sus
 20. Version 1.0.0

  47 downloads

  Face conversie la pa 4x.
  Free
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.