Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
  Bun îmi place e ce trebuie mai ales la ce cântam noi și toată România cred ca e mulțumită de acest set este ideal și toba e corecta rau și e nr 1 bravo frate ești tare 1000 de stele!
 4. Salut.Poti face asta cu KORG pa 4 manager...asta este o varianta...poate sunt si altele
 5. salut mihai cum pot descarca un set pentru KORG pa600

 6. Vă salut, dragi colegi. Exista vreo modalitate de a face un set sau un stil de PA3 să sune la fel in și în PA4 sau aproximativ? Dacă se poate vă rog să ma ajutați. Bineînțeles voi plăti munca celui care mă va ajuta.
 7. Vă salut, dragi colegi. Exista vreo modalitate de a face un set sau un stil de PA3 să sune la fel in și în PA4 sau aproximativ? Dacă se poate vă rog să ma ajutați. Bineînțeles voi plăti munca celui care mă va ajuta.
 8. nu poti incarca!
 9. A fost profesorul meu de teorie
 10. Version 1.0.0

  KORG pa 1000
  60.00 EUR
 11. Version 1.0.0

  11 downloads

  un set pentru cei ce detin inca yamaha psr 3000 😃
  Free
 12. Din 2011 îl folosesc. Dynacord e istorie! Odată ce poți edita orice pe el... Nici măcar nu se pot compara.
 13. Salutari, a folosit cineva mixerul Presonus 16.0.2 pt live? Cum suna efectele pe voce pt. folclor? Are ce ii trebuie sau nu merge pt. lăutarie și tot Dynacord-ul ramane?
 14. Salut Matei. Poti sa dai si parola la arhiva? Multumesc!
 15. Poti să-mi trimiți un video te rog sa vad cun trebuie facut imi trimiti pe facebook sau lasa mi facebook-ul tău sa iți dau mesaj Te rog lasă-mi facebook-ul tau
 16. Gavrjls

  Ciocarlia

  merge pe pa 300?
 17. Salut. Ma gandesc sa-mi iau KORG pa300. Dar vreau sa fiu sigur ca se poate inregistra audio in format mp3 sau wav direct de la clapa pe computer. Am citit ca la pa300 lipseste anumite input/output in comparatie cu pa600... Am nevoie sa inregistrez audio care cant in timp real cu style-uri dar in acelasi timp cu casti puse. Se poate face cu pa300? Am nevoie de o placa externa pentru face asta? Ce cabluri imi trebuie pentru asta? Si inca o intrebare, o sa iau orga in afara, adica nu din Romania. Se poate incarca style-uri romanesti (hore, sarbe, banat, de petrecere) pe aceasta orga? Adica orga p
 18. 41 downloads

  Acest manual este proprietatea M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. Orice reproducere totală sau parţială precum şi orice distribuire a acestui material este interzisă în mod expres conform legilor în vigoare
  Free
 19. Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un set pt PA 300. As fi interesat de ceva din ardeal,invartita,jiana,hategana,etc. Sunt incepator si tocmai mi-am cumparat un pa 300. Va multumesc frumos.
 20. Salut!! Mi a apărut eroarea asta când încărcăm PCM-ul oare mă poate ajuta cine-va ?? Nu știu ce să i mai fac am tot șters setul după iar la m instalat si tot îmi apare eroarea asta Mulțumesc anticipat!
 21. sal si ndel pot gasi sal instalez am acelas problema
 22. Va salut cu respect! Am nevoi de un style PT AUTOMAT de hora rara gen Turnenii cand canta Ai prieteni cand le dai, ma poate ajuta cineva? Multmesc! O zi buna!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.