Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Salutare . Am si eu o problema, de curand am cumparat un KORG PA1X (versiunea este destul de veche, are FD (floppy disk) in loc de CD/USB Stick. Am gasit pe ea instalate cateva "melodii" si as dori sa le salvez pe PC, insa nu reusesc sa o conectez la pc. Am instalat KORG PA1X USB MIDI (pt windows 10) , am cablu USB Type B (adica cel corect, ca la imprimanta) . Conectez clapa, cu driver-ul instalat pe pc si nu reusesc sa dau ENABLE cand intru la DISK--> USB/CD, imi scrie : "Hard Disk not installed" . Are cineva o idee? Ce as putea face?
 5. Last week
 6. Îmi puteți recomanda un acordeon bun până în 700€? Adică am vazut ceva Hohner atlantic 4 și ceva crucianelli. SFATURI va rog.O seara faină!
 7. Version 1.0.0

  9 downloads

  sa va fie de folos

  Free

 8. Earlier
 9. Samuel22

  Salut

  Am un acordeon Della Noce si nu stiu prea multe despre el , ma poate ajuta cineva cu informatii?
 10. megkaphatnám ezt a rithmust style??
 11. üdv hogy tudnánk hozzá jutni román stylusokhoz??
 12. Ma poate ajuta cineva am nevoie ori în format mp3 ori mp3g ori kar
 13. RoxanaMarishka

  PAD uri

  Salut! Am incercat sa incarc un midi file care contine un solo de pian, pe pad, am pus si instrument pe el si nu se aude. Am inteles ceva ca ar fi trebuit exportat in canalul 10, dintr un program tip DAW, gen Cubase. Am încercat si asa insa nimic. Ma puteti ajuta va rog sa inteleg pasii de urmat? Multumesc!
 14. Am o intrebare... Detin un KORG pa300 si as vrea sa stiu cum pot face un negativ de muzica populara si de ce program este nevoie mai exact!! MULTUMESC!!
 15. allaaesfoor

  Ton kmp supita s4

  thaaaaaaaaaaaaaaaaank tou very much
 16. Salutare! problema este de la împământarea electrică, am pățit și eu așa ceva, doar trebuie să găsești o priză cu împământare sau să schimbi ștecherul cu locul +-/-+, (îl rotești la 180º)
  Acest set este făcut de un maestru cu mare Caracter îi mulțumesc frumos pentru munca depusă cu felicitări și mult respect!
 17. 19 downloads

  O piesa super de la vecinii nostri sarbi. Mie imi place foarte mult si o cant zi de zi.

  Free

 18. Version 1.0.0

  38 downloads

  Sper sa va placa

  Free

 19. Salut, ma poate ajuta cineva va rog cu o mica convertire? Nu e populara sau ceva, sunt niste tonuri de pian de pe pa3 si as vrea sa le pun pe pa 800, pt ca asta am, da nu imi permit sa cumpar KorgPaManager, ca am vazut ca cu ala se lucreaza. Binevoieste cineva sa ma ajute va rog? Daca aveti si voi ceva tonuri de pian ratacite, puteti lasa un link aici, daca doriti. https://www.mediafire.com/file/zufhzvenhacmnxc/Yamaha-C5-Mini-JNv3.SET.zip/file
 20. daca e posibil un negativ la piesa stelele si luna Diana Bucsa
 21. Exact aceasi problema am avut-o si eu la PA50 doar ca mie nu mi-a iesit fum de la ea. Am dus clapa la reparat si mi s-a spus ca este proceaorul de aunet dus. Clapa se aprinde se incarca tot ii dau play dar nu se aude nimica. Reparatia ar costa vreo 200 e asa m-i s-a spus. Am ales sa iau un PA 300 nou nout . Acuma PA50 sta sa se puna praful pe ea 😔
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.