Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Va salut dragi colegi! Sper ca poate sa mi raspunda pozitiv cineva la nelamurirea mea. Am conectat prin usb KORG pa4x la mac, si orice daw as folosi, tempo ul clapei o ia inainte sau inapoi fata de metronomul computerului. Exista vreo modalitate de syncronizare? De exemplu ableton citeste +/- 0,1 sau 0,9 aproape la fiecare masura daca apas start (style) dp clapa pus cu ext pe ableton, iar logic si studio one raman tot in urma mai rapid sau mai incet depinde de tempo. Se poate rezolva aceasta problema a KORG ului? Am obs ca yamaha si roland sunt perfect in sync cu orice daw, numai KORG o ia razna, la toate pa urile, n am incercat personal pe kronos dar tind sa cred ca acelasi tip de tempo are.
 6. Cred că mp3-iurile ,unele au fost expuse la unele câmpuri electromagnetice.. Ori styckul are probleme și trebuie formatat ,în FAT32.. Nu cred că e clapa vinovată..
 7. Salut! Am tot cautat satul AD&MC V2 cel original fără beta 1 sau beta 2, cel care a fost dat spre vânzare, am vrut sa îl cumpăr dar am observat ca nici la vânzare nu mai este. Ma poate ajuta cineva cu acest set? L am cautat și în fișierul "I love you" dar acolo este împreună cu actualizările. Eu as avea nevoie strict de setul AD&MC V2 fără nici un fel de actualizare! Mulțumesc anticipat!
 8. Fix la asta ma refeream! Multumesc mult! Dar daca nu am stick-ul cumparat cum as mai putea sa activez Localul ?
 9. ksa

  O intrebare

  Salut,nu am inteles prea bine,dar incerc sa iti dau un raspuns. Sa mearga "in acelasi timp,, NU CRED incarcate in clapa amandoua,da,eu asa merg Setul d.Andronescu in ,,Local"(trebuie sa ai stick-ul cumparat+add-onul,altfel nu se activeaza ,,Local") Setul lui Viorel in ,,uSER" ALTE ,SELECTIUNI"IN ,,Direct"
 10. Salut! Am o întrebare! Este posibila rularea a doua seturi în același timp? (Ex: Setul lui Viorel și setul domnului Andronescu în același timp) M-am interesat la mai mulți prieteni și majoritatea au zis ca ar exista o posibilitate dar nimeni nu știe cum.
 11. 8 downloads

  Ton de chitara bass luat din setul de Kronos de la Joca King. L-am prelucrat putin.Avea un zgomot de fond.

  Free

 12. Bâte Alin-AB

  Rocky Bass-AB

  Version 1

  6 downloads

  Sanatate la toata lumea...Dupa o perioada lunga in care am fost inactiv pe site, am revenit...Un ton de chitara bass facut de mn. Prima varianta. Mai am inca 1 in lucru plus inca, cateva tonuri care o sa le postez cand le termin.

  Free

 13. Updates - Pa4X, Pa4X Oriental Operating system software v3.1.0 is now available!New functions of OS Version 3.1.0 The following functions are added by upgrading to the new version of the operating system. User Interface - Proportional progress bar Protected Resources - Information about protected resources have been made more detailed Sound Sets - Keyboard Sets can now be copied to multiple SongBook Entries Chord Sequencer - Chord Sequences can now drive the Harmony voices SongBook - Active Entries are now shown with a vertical red line - Multiple selections of SongBook Entries Master Transpose - Master Transpose indicator now is shown in the Score page - Master Transpose now applied to the Lyrics and Score pages Sampling - Sample Select window modified - Accelerated scrolling in the Sample Select window - MultiSample Select window modified - New ‘Delete MultiSample > Not assigned to any Sound (+Sample/ DrumSamples)’ option File Management - Automatic memory cleaning when a Load operation including User Samples is interrupted - Automatic file deletion when a Save operation is interrupted - Removing ‘ghost’ samples Download Pa4X Operating System version 3.1 https://www.KORG.com/us/support/download/software/0/516/3631/Download Pa4X ORIENTAL Operating System version 3.1https://www.KORG.com/us/support/download/software/0/572/3633/
 14. Salut, doar ce am achizitionat si eu un KORG Pa 1000 si am incercat sa incarc acest set, dar nu merge! Nu stiu sigur ce nu am facut bine sau ce se intampla! ma puteti ajuta cu un sfat? va multumesc frumos
 15. Buna ziua colegilor, după cum vedeți sunt nou pe forum, dețin un KORG PA 3 X de un an si ceva cumpărat de la cineva si am observat de câteva luni in coace ca mi se blochează efectiv orga in timpul cintecului ramine blocat așa ca un bîzîit degeaba apăs clapele sau butoanele nu au nici un efect decit dacă opresc si repornesc clapa din nou, ce ar putea fii, sa fie din cauza pedalei de sustain sau altceva? Multumesc
 16. Salut! KORG pa4x fie cu 61 sau 76 clape,are memoria la fel,adica 400 mega si nu este placuta ram, ci flash nand lipita pe placa de baza.KORG a facut update si a marit memoria pana la 1.5 giga necompresat.
 17. De câți RAM-I este plăcuța la KORG pa4x cu 61 de clape ,când e luată din magazin nouă ? Mersi
 18. Version 1.0.0

  https://soundcloud.com/grisa-golovaci/KORG-pa4x-tonuri

  80.00 EUR

 19. trebuie formatata si reincarcat OS-ul
 20. Am si eu o nelamurire, va rog frumos sa ma ajutati ! Detin un KORG pa600 .Astazi am cautat pe net un set gratis si l-am incarcat in clapa. Problema este urmatoarea: cum fac sa schimb setarile la sunet sa se auda cu reverb ? Am bajbait eu ceva prin meniu-mixer tuning si acolo am gasit de unde se poate schimba reverbul dar nu stiu xum sa il fac sa ramana asa , daca ies de acolo revine la normal adica fara reverb
 21. Version v3.0 Udrea Valentin Collection

  100 downloads

  COLECTIE SETURI Udrea Valentin 2019(PA600,PA700,PA4X,PA50) Cea mai buna colectie de seturi pentru modele Pa600(13 seturi) , Pa700(10 Seturi) , Pa4X(9 seturi) , Pa50(7 seturi) - 4,88 GB total Seturile sunt cele mai bune si cele mai cautate , Marius Talent, Viorel de la Barlad , Daniel Andronescu , Tudorica , DM , StudioSound , Marian , Alex Pravila , Marius , Seturi speciale din India si din Arabia(Nimeni nu le are din RO). NU DAU SEPARAT! Seturi originale si prelucrate de mine fara erori si masterizate de la un prieten care are 13 ani experienta cu produsele KORG , toate seturile testate si toate merg. Cele mai de top seturi pentru aceste modele.Am muncit foarte mult pentru aceasta colectie si sper sa va bucurati de ea.Seturile sunt luate dupa forum KORG ,clape.ro , orgaforum , cunostinte proprii , etc. Merita incercat!Distribuiti mai departe!Enjoy!😀

  Free

  E foarte bun gasesti mai de toate pentru toti bineanteles pe specific KORG
 22. Salutare tuturor. As dori, daca se poate, un top al celor mai bune clape raport pret/calitate pana in 4500 lei noua sau second hand... ar fi de mare ajutor pentru mine, nu am vreo preferinta pentru vreo marca anume. Va multumesc frumos!
 23. Version 1.0.0

  57 downloads

  Style-uri midi ADv2 din Pa4x pentru cei cu clape mai vechi.

  Free

 24. Daca nu ar exista bateria de acumulatori si ar fi alimentarea RAM de la alta tensiune de la sursa de alimentare apoi dupa deconectarea clapei de la sursa de tensiune 220V se pierde si tensiunea la placa RAM in asa fel totul ce este inregistrat pe placa RAM se sterge automat.
 25. va multumesc bunul Dumnezeu sa va tina sanatos
 26. bineinteles ca da.nu uita sa pui butonul acela de langa placuta ram, pe ,,off,, apoi dupa ce ai montat ram-ul de 256 mega il repui in pozitia ,,on,,
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.