Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Last week
 5. Salut si eu am cumparat un pa300 de la Mc Music si mi-au zis ca nu mai colaboreaza cu Domnul Andronescu si nu mai au acel set.
 6. Multumesc mult!!! As mai avea o intrebare, va rog daca este posibil. De exemplu dupa ce treci de la SONG PLAY la STYLE PLAY sa se porneasca autoacompaniamentul cind ei acordul la mina stinga fara sa mai apesi SYNCHRO START STOP. Este posibil asa ceva? Multumesc anticipat!
 7. Version 1.0.0

  5 downloads

  Salutare stylul l-am urcat la download cu denumirea Campie style pa 700 si este sub forma de set arhiva contine acest style si tonurile aferente lui trackul de tambal este facut pe pad 3 si viorile de pe spate pe pad 1 stylul are intro1 variatiunea 1 si break tonul de dreapta il selectati in style pe keyboard setings 3 daca va place sa-l folositi sanatosi

  Free

 8. Earlier
 9. DA PE PA1 XPRO MERGE SAU DACA ESTE ALT SOFT DE ACOVERTI SETURILE PENTRU PA1XPRO
 10. Salutare i-mi spune cineva la un pa 700 cum salvez padurile sa=mi ramana asignate la styluri? ma refer la paduri si styluri din user dupa ce opresc clapa si o pornesc i-mi ia din nou padurile din factory si trebuie sa le asignez iar manual cele din user Multumesc
 11. Salutare, sunt nou pe aici... As vrea sa stiu si eu daca pot sa adaug card de memorie de 1 gb pe un KORG pa 600. Va multumesc frumos !
 12. Se selectează style-ul dorit și se apasă mai lung butonul My Settings.
 13. Salut!!! Ma puteti ajuta cu un set KORG pa3x pro??? 126 rami??? Ms frumos!!!
 14. Salutare! Cine poate sa-mi spuna, cum sa pun un anumit style sa fie cind pornesc clapa? Multumesc! pa600
 15. Salut!!! Ma puteti pentru cu set KORG pe3x pro??? Rami 126 ms frumos!!! Ms frumos!!!
  Stiu ca ai depus o munca enorma pentru a face tonurile respecrive, iti sugerezi sa faci in forma de set desi ai scos in studiou 3 tonuri (basson, clarinet si piccolo) ai fi putut face Basson, Clarinet, Organ, Armonium, Bandoneon. Multi nu se pricep cum se prerlucreaza un Wav, cum se incarca un KMP ar fi mai simplu facut de tine ca SET. Bunaoara am gasit si eu trei tonuri in format Wav de Basson, Clarinet si Picolo a cate 41 de note fiecare cu o lungime a fiecarei note de 10sec in total se primesc 123 de Waw-uri, fiecare l-am scurtat la 1,5sec in Adobe Audition, apoi prelucrat si acurdat in Melodyne, apoi introdus in clapa Pa3x (record edit) apoi am facut trei multisamplere (basson, clarinet, piccolo) apoi prelucrate in oscilatoare facand - Basson, Organ, Armonium, Bandoneon, deci asa a durat 8 zile de munca a cate 6 ore pe zi de sa invartea capul. De ce spun aceasta? Ma uit ca nai nici-o achizitie, cei care au citit si au acsultat munca la demoul exspus nici nu au habar de munca depusa.
 16. 32 downloads

  Tambal Tanase Pa2X-Pa800-Pa3X

  Free

  Mulțumesc mult DE Cosmin pt manualul de la PA300 !!!
 17. Version 1.0.0

  Negativ Mp3 dupa piesa lui Nicolae Guță. Demo: https://app.box.com/s/ggfzcusyyjqp8os2t6y4hh1d57p9ciy6

  3.00 EUR

 18. eugenio

  set pa2x

  Version 1.0.0

  34 downloads

  Nu este ceva extraordinar dar acceptabil, sper sa va fie de folos

  Free

 19. Version 1.0.0

  20 downloads

  Pentru Pa4X/Pa1000.

  Free

 20. Buna ziua dragi prieteni . Am o pa700 modelul simplu nu vrea sa formateze cardul nici sa il deschida , imi da o eroare de genul format necunoscut si sa folosesc formatul clapei ca sa il formatez . Am incercat si acesta varianta dar exact acelasi mesaj apare . Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat .
 21. Il cumpar eu... stiu si cum se muta licenta
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.