Jump to content

AD.KORG.MC.CMI-Bonus Pa4X.SET 1.0.0

   (0 reviews)

About This File

GAME CHANGE...Schimbam structura de sunet! 

Va ofer gratuit, o parte din munca mea: KORG Pa4x - AD.KORG.M&C.CMI, Acoustic Legend SET & Bonus 2017
SET-ul contine 3 Chitari Acustice de colectie, 4 Chitari Electrice de colectie, 4 Bassuri de colectie, Un Pian Acustic, un Pian Electric, Natural Choir, Clarinet DNC, Zeta Violin, Nai Zamfir, 3 Kituri de tobe si 29 de Style-uri modificate, rescrise si mixate de mine din bankurile de fabrica, cum am crezut eu ca e bine, sper sa va placa! Sper ca pe viitor sa va dau si alte Styleuri si nu numai! Va rog sa va spuneti parerea dupa ce testati. 
Vreau sa va anut, ca aceste materiale semplate sunt protejate de lege si este interzisa comercializare fara aprobarea mea! Oricine face Set pentru comercializare si contine cel putin unul din aceste tonuri sau un simplu wav, risca consecintele legii si va promit, ca nu ma joc! As fi putut foarte simplu sa encodez(criptez) si aceste materiale dar, consider ca mai bine dati copiilor vostri sau parintilor vostri bani care trebuia sa-i dati pe aceste materiale! Eu sunt bine, multumesc Bunului Dumnezeu! V-am dat doar o proba de sunet si dupa cum am mai spus in trecut, "CINE A FACUT, MAI FACE!" cine nu, doar se lauda cu munca altuia...neimportant oricum!
SET-ul are un volum de 271.56 MB compresati, respectiv 543.12 MB necompresati, 2656 Semplere, 68 Multisemplere si 76 Drum Semplere! Aceste materiale sunt dedicate doar utilizatorilor de clape KORG Pa4x International, Oriental si Musikant!

NOTA: Style-ul Slow 2 TR* lucreaza full doar in versiunea Oriental, la celelalte versiuni lipsesc; Pad 1, UPPER 1 si 2 si Trackul de Percutii, pentru ca am folosit materiale din versiunea Oriental! Parola la arhiva WinRar este; DanielAndronescuKORG , sa-l folositi sanatosi si cu spor!
Sanatate si numai bine va doresc tuturor.

PS: DEMO VIDEO - 

 

  • Like 3
  • Thanks 2
 Share


User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 17 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.