Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16.09.2018 in all areas

 1. 2 points

  Versiune 1.0.0

  1 descărcare

  Un set foarte bun pentru KORG Pa3X.

  ✔ ♬

 2. 1 point
  Se poate mari memoria unui KORG pa 600?Si daca da,cum pot face?Multumesc
 3. 1 point
  Fizic nu se poate ca nu are placuta ram
 4. 1 point

  Versiune 1.0.0

  61 descărcări

  sa_l folositi cu placere

  ✔ ♬

 5. 1 point

  Versiune

  291 descărcări

  Acesta este versiunea originala a setului Viorel de la Barlad pentru KORG pa600.Setul este facut 100% de Viorel fara nici un fel de modificare(am cumparat setul de la el personal cu 100e),.

  ✔ ♬

 6. 1 point
  Buuun! Inseamna ca ai acces la setul lui Manu stimate ,,coleg ,, zaragozanu (ca nu ai nume la noi pe site), daca ai pus un asemenea calificativ!!! Si prin deductie, daca aceasta e o ,,copie proasta,, nu aveti nevoie de inca un set!In consecinta toate sint bune si la locul lor...Am editat eu acel epitet care nu-si are locul in prima recenzie si pe viitor daca nu vreti sa descarcati, folositi, imbunatatiti(de ce nu!!!?),materiale de la categoria ,,Download,, sa va abtineti de la calificative de genul celui de mai sus! Multumesc!
 7. 1 point
  De unde stergi semplerul? Eu cred ca nu cunosti procedura corecta de stergere(Delete) din sempler! Daca stergi tonuri din USER(1,2,3,4 sau DK),asta nu inseamna ca stergi Semplere din memoria RAM,tu defapt stergi doar informatia tonului PCG! 1. Intotdeauna cand vrei sa incarci un Ton semplet trebuie sa vezi cata memorie mai ai disponibila in RAM,iar acesta informatie o gasesti apasand butonul SOUND,apesi butonul RECORD,pe Display apasa pagina Sampling Info si o sa vezi unde scrie Available Memory,la Bytes! 2. Ca sa sti ce stergi,selecteaza tonul PCG,adica tonul din USER,apasa butonul MENU apoi pe Display apasa Basic,selecteaza pagina OSC Basic,iar sus unde scrie OSC Multisample ai doua forme in oscilatoare,adica High si Low,daca acestea sunt setate pe RAM,inseamna ca acel ton PCG foloseste tonuri semplate din RAM deci trebuie sa vezi ce nume au,sub High ai un numar care corespunde la pozitia in RAM al acelui KMP si un Nume(adica cum se numeste KMP-ul),pe ala il scri pe o foaie de hartie sau il ti minte,la fel si la Low,apoi apesi butonul RECORD,apesi butonul MENU,selectezi MultiSample,apesi unde scrie Empty MS si cauti in lista tonul dupa nume sau locatie,il selectezi cu degetul,apoi cobori meniul din coltul drept sus,apesi Delete,bifezi Delete Unassigned Samples ca sa-ti stearga si semplerele asignate la acel KMP,apoi OK si Yes!...abia acum ai sters Semplere si ai facut loc in Memoria RAM!...nu uita sa stergi si tonul PCG din User,altfel daca salvezi SET-ul in momentul cand il reincarci in clapa o sa-ti dea eroare pentru ca nu gaseste KMP-ul sters sau iti spune ca nu e Pa files! 3. Inca o precizare; Daca acel ton PCG foloseste mai mult de un oscilator,trebuie mers si vazut pe fiecare oscilator ce KMP foloseste( din RAM) si trebuiesc sterse toate,pentru ca,daca tu stergi doar un KMP din RAM si acel PCG foloseste si alte KMP-uri,o sa fie un compromis si o harababura,iar aici e cauza majoritatii cand salveaza SET-uri! 4. La partea de Tobe e diferit procedeul,iar aici e mult mai mult de stiut,pentru ca poti folosi wav-uri Stereo,iar daca nu sti sa le stochezi in RAM pe categori de family drumms,o sa fie o mare harababura iar erorile curg!!! Un SET contine atata informatie,de nici nu va puteti imagina,de aia nu se pot converti Style-uri,pentru ca un Style contine atat informatia MIDI cu tot cu Controllers,cat si Setarea si forma tonurilor si a Track-urilor,adica oscilatoare,efecte,mixare.STS-uri etc!!! M-a repet si spun; Invatati modul de lucru.
 8. -1 points

  Versiune

  39 descărcări

  Balkan Violin-KMP(necompresat)

  ✔ ♬

This leaderboard is set to București/GMT+03:00
×

Informaţie importantă

Prin utilizarea acestui site, sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare.