Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/16/2020 in all areas

 1. Version v3.0 Udrea Valentin Collection

  1,498 downloads

  COLECTIE SETURI 2019(PA600,PA700,PA4X,PA50) Cea mai buna colectie de seturi pentru modele Pa600(13 seturi) , Pa700(10 Seturi) , Pa4X(9 seturi) , Pa50(7 seturi) - 4,88 GB total Seturile sunt cele mai bune si cele mai cautate , Marius Talent, Viorel de la Barlad , Daniel Andronescu , Tudorica , DM , StudioSound , Marian , Alex Pravila , Marius , Seturi speciale din India si din Arabia(Nimeni nu le are din RO). Seturi originale si prelucrate de mine fara erori si masterizate de la un prieten care are 13 ani experienta cu produsele KORG , toate seturile testate si toate merg. Cele mai de top setu
  Free
  6 points
 2. Version 1.0.0

  3,079 downloads

  Sunt diverse melodii romanesti in format midi
  Free
  5 points
  Set mutat la categoria corecta de Download,editat dupa aflarea detaliilor de la autor.Multumim Igor pentru munca depusa si amabilitatea de a-mi prezenta detaliile cerute.
  2 points
 3. Se selectează style-ul dorit și se apasă mai lung butonul My Settings.
  2 points
 4. 71 downloads

  Acest manual este proprietatea M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. Orice reproducere totală sau parţială precum şi orice distribuire a acestui material este interzisă în mod expres conform legilor în vigoare.
  Free
  2 points
 5. Version 1.0.0

  316 downloads

  SET Marian Oprea pentru Pa3x / Pa900. Un set destul de bun Free..., Are intro manele si populara, are si styluri de usoara.
  Free
  1 point
 6. Version 2.1

  67 downloads

  Am convertit cateva ritmuri din set-ul lui Daniel: AD V2 Balcan in Pa 300 ONLY ! ! !
  Free
  1 point
 7. 432 downloads

  Pentru Pa4X.
  Free
  1 point
 8. Version 1.0.0

  180 downloads

  Set KORG Pa 700 2020 Sper sa va fie util
  Free
  1 point
  eu am descarcat setul nici nu merge incarcat in clapa spune ca e prea mare
  1 point
 9. Version 1.0.0

  366 downloads

  Un set foarte bun pentru KORG Pa3X.
  Free
  1 point
  Va mulțumesc ! Mi-am îndeplinit una din dorințele mele de a avea niste ritmuri f bune,recomand , faceți bună treabă .E bine că mai sunt oameni care se mai gândesc și la alții,Sanatate.
  1 point
 10. Version 1.0.0

  383 downloads

  Salut, setul este lucrat in clapa, fara erori in semplere
  Free
  1 point
 11. Version 1.0.0

  244 downloads

  SET KORG PA600/PA900/PA3X CHERRY/DJADJA GRATIS/FREE
  Free
  1 point
 12. Version 1.0.0

  242 downloads

  Revin cu varianta .rar a setului postat anterior.scuze pt. postare gresita sper ca de data aceasta sa fie postat corect CU SANATATE TUTUROR.si desi am platit pt. el eu il pun gratuit pt. toti cei care vor sa- foloseasca.ar trebui sa postam gratuit pt ca sa beneficieze toti cei care au nevoie mai ales ca pt. a ajunge aici a rebuit sa platesc.nu- I bai am gasit aici si eu ceea ce imi trebui de la voi tot gratuit dar am vazut ca majoritatea au diferite postari pe bani buni.tot ce am va vi oferi GRATUIT(am deocamdata probleme cu postarea fisierelor din vina mea,cer iertare)
  Free
  1 point
 13. Version 1.3

  211 downloads

  Un set format din mai multe seturi
  Free
  1 point
 14. 159 downloads

  KORG Pa700 și KORG Pa700 Oriental.
  Free
  1 point
 15. 1,603 downloads

  negative mp3
  Free
  1 point
  pana in prezent destul de buna
  1 point
 16. 469 downloads

  Aveți și linkul de prezentare ca să știți ce descărcați! Spor și sper să vă folosească!
  Free
  1 point
 17. Pentru ca Globalul e protejat. Ca sa-l deprotejezi intri in Global/mode preferences/media si debifezi de acolo ”global protect”. Apoi o sa se incarce odata cu setul.
  1 point
 18. pa 1x este destul de veche ca an de fabricatie , pa 300 din ce am vazut la un prieten claviatura moale ,memorie RAM mica ,si nu suna ca pa 600 un pic mai fara forta ca sa zic asa , dar este mai noua ca generatie , eu asi face un efort si mia-si lua macar pa 600 .
  1 point
 19. Vă salut dragi colegi. Pentru cine nu cunoaşte încă, de mai mulţi ani, printre altele, mă ocup şi de negative, anume negative la comandă, personalizate. În ultimii 4-5 ani am lucrat negative pentru toate genurile muzicale, dar am făcut şi fac acest lucru pur şi simplu pentru studiu, de fapt este de învăţat din orice piesă, oricât de simplă ar părea la prima audiţie. Ţin să fac precizarea că am lucrat şi lucrez doar cu clapa, ceea ce mi-am propus de la bun început. Totul se face ascultând de zeci-sute de ori melodia originală şi apoi reprodusă track cu track... O muncă titanică. Ca să
  80.00 EUR
  1 point
 20. 358 downloads

  Usoara , manele cu intro , folclor ......full ! pe favorite sunt stylurile , ordonat tot , astept pareri ! setul acesta circula pe banii , eu la rândul meu l-am cumparat si vi-l ofer si voua ! ( dar din dar se face rai ) !
  Free
  1 point
 21. Version v1.0

  39 downloads

  Acesta este un pian semplat de mine de pe Kronos pentru Pa600/Pa900/Pa3X. Pianul ocupa 66 Mb daca este incarcat integral sau 50 Mb daca este incarcat fara layer-ul de resonance. Pachetul contine doua sunete si doua performante. Sunetele se gasesc sub forma "K.Grand RX R" si "K.Grand EZ R" (cele cu damper resonance), respectiv "K.Grand RX" si "K.Grand EZ" (cele fara damper resonance pentru a salva 16 Mb memorie). Aveti mai jos si demo audio.
  Free
  1 point
 22. ..mai in gluma mai in serios,n-ar fi rau sa avem la next model un OS pe platforma Android sau iOS,ar fi fain ca in timp ce cânti sa ai acces la menu dând pagina ca la mobil cu degetul, asta numai asa la prima vedere plus multe alte optiuni...pfff.
  1 point
 23. NEW...In curand KORG Pa5x! Key/s la cerere de la 1-88, 32Gb RAM -urel +, Procesor i7 spre 8, Display 4K, conectare webcam prin Midi s.am.d! Daca mai sunt sugestii, va rog sa le spuneti aici, tinem cont de orice!!
  1 point
 24. Va rog un mic ajutor vreau sa inregistrez o mica melodie in Pad si nu gasesc cum sa fac ca sa fie legata de armonie?(daca apoi pornesc acompanimentul in D- ea tot ramine in C) Record New Pad/ Pad Record dar nu pot bifa la Key: si Chord: Am incercat sa reeditez paduri gata in care faceam Delete Pad Trak si apoi inregistram eu melodia -asa merge dar nu e treabasi pina la urma nu chear ce meam dorit, as vrea sa scriu eu si sa pot pune si tonalitatea Nu prea mam exprimat corect mai sus - (sa fie legata de armonie) Dupa ce am incercat consecutiv sa schimb la rind valorile la NTT Type: si
  1 point
 25. Juliang ,padurile merg transpuse
  1 point
 26. NU merge cu transpose la paduri. Merge doar sa le inregistrezi si sa le salvezi transpuse. De exemplu ai hora de mana din re. O salvezi ca HormnRe. Daca o vrei si din mi, intri in rec intri la padul respectiv si transpui la mi. Salvezi ca HormnMi. Ideea este sa le pui una langa alta cand le salvezi ca sa nu le cauti ca disperatul cand prestezi,
  1 point
 27. 979 downloads

  Negative greceşti MP3: Maria me ta kitrina - Nana Mouskouri Pitsirika Nina nai na - Nana Mouskouri My remember one - Elena Paparizou Den Ginete - Elli Kokinou Te am pe tine - Raoul si Mirabela Dauer Opa, Opa - Antique Ya Ghaieb - Catalin Arabu
  Free
  1 point
 28. Salutare tuturor! Doresc sa-mi achizitionez un KORG PA300 in urma vanzarii vechiului PA50SD. Am inteles citind unele forumuri ca modelele de PA300 vandute de MCMusic care au setul domnului Andronescu instalat au ROM-ul blocat si nu se poate instala un alt set. Nu am inteles insa urmatorul aspect: Nu se poate instala un set care sa contina sample-uri (deoarece memoria este blocata) sau nu se poate instala nici un fel de set chiar daca acesta contine tonuri din fabrica (doar editate putin.) Ma puteti lamuri legat de acest aspect? Multumesc!
  1 point
 29. Va multumesc frumos pentru raspuns. Am inteles acum.
  1 point
 30. In Pa300 nu poti incarca seturi care contin semplere! In Pa300 poti incarca orice set cu tonuri de fabrica sau in cazul Pa300 Romania,seturi facute pe acest medel Romania care contine materialele mele,poti modifica orice,Style,Tonuri,Paduri,Performance. Sper ca acum ai inteles! Sanatate si numai bine!
  1 point
 31. Nu este bun pentru pa800.Este conceput pentru pa600,se poate incarca si in pax3,pax3le,pa900 dar fara global.
  1 point
 32. Asta e setul meu de cand aveam PA50.. L-a, postat pe un alt site cu muuuult timp in urma. ca structura e lucrat peste setul lui florin de la corabia si modificat de mine dupa bunul plac. mi-am facut treaba foarte bine cu el la vremea respectiva. Sa va bucurati si voi de el!
  1 point
 33. Daca faci dovada ca ai in posesie Dongle-key pt acest set te vom putea ajuta dar in caz contrar nu se poate face nimic...! Ca noi sa facem ceea ce tu ceri si tu sa nu ai dongle-ul ar insemna sa lezam Drepturile de autor ale acestui material.Daca ai Dongle-ul si dovedesti asta se poate rezolva..Si mai e o chestiune! Fara Dongle nu ai ce sa faci cu setul in afara de faptul ca poti asigna alte sample(tonuri )la el.. Asta insa nu rezolva din punct de vedere calitativ.. Garantez ca va fi sub nivelul originalului! Inca nu a fost egalat. Ca un sfat, de azi inainte sa-ti faci un Backup pt
  1 point
 34. Eu mi-am spus părerea în conversațiile noastre personale. Chiar am făcut ceva propuneri. Pe acest site nu mi-aduc aminte să fi fost jignit și din prima zi am ținut ca pe site-ul meu să nu se întâmple ceea ce știm cu toții că se întâmplă pe altele de gen. Faptul că eu și moderatorii am dat și dăm dovadă de respect față de membrii de bună credință, încercând să creăm o comunitate a brand-ului KORG prin aducerea site-ului la un nivel mai profesional, a făcut ca unii să ne numească în fel și chip numai pentru simplu fapt că dorim un forum care să meargă pe linia normalității și decenței fără a ne
  1 point
 35. Multe multumiri pentru negative Cosmin, multa sanatate tie si la toata familia !
  1 point
 36. Multumim frumos dl Cosmin !
  1 point
 37. Multumim Cosmin.
  1 point
 38. Dar poate cineva sa ma ajute si pe mine, sa găsesc descrierea funcțiilor din PAD, cu tot ce fac ele? In manual doar la general este scris. Ar fi undeva informație mai detaliata, vreo carte, sau video, despre chiar si alte funcții ale clapei? Multumesc
  1 point
 39. Multumim frumos Cosmin,iti doresc multa sanatate si numai bine!
  1 point
 40. Mulțumim Cosmin.
  1 point
 41. Colegul care a initiat topicul este de fapt interesat de altceva, el vrea sa stie cum trebuie prinse corect acordurile cu stanga cand canti cu aranjorul, fiindca style-urile scrise de Daniel, sunt foarte complexe si cu multe cv-uri, iar daca nu prinzi corect acordul, clapa nu iti va reda cv-ul care a fost scris si care da de fapt toata frumusetea style-ului. Ideal ar fi ca Daniel sa isi faca timp odata si sa ne invete treaba asta, fiindca el cunoaste bine cum raspunde clapa la acordurile prinse, degeaba cunoastem noi teorie cum ne-au invatat profesorii sa cantam manual, daca la partea de aranj
  1 point
 42. Mersi pentru raspuns dupa nenumeroase incercari si o jumate de zi de invatatura cam la asa concluzia am esit si eu dar necunoschind bine clapa ma gindeam ca poate.... in fine o sa scriu citeva inroduceri care nu prea le dovedesc in tempou normal si cind solistul va zice :-stii am obosit putin haide cu un ton mai jos- o sa folosesc functia Transpose si se rezolva
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.