Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/26/2021 in Posts

 1. De unde stergi semplerul? Eu cred ca nu cunosti procedura corecta de stergere(Delete) din sempler! Daca stergi tonuri din USER(1,2,3,4 sau DK),asta nu inseamna ca stergi Semplere din memoria RAM,tu defapt stergi doar informatia tonului PCG! 1. Intotdeauna cand vrei sa incarci un Ton semplet trebuie sa vezi cata memorie mai ai disponibila in RAM,iar acesta informatie o gasesti apasand butonul SOUND,apesi butonul RECORD,pe Display apasa pagina Sampling Info si o sa vezi unde scrie Available Memory,la Bytes! 2. Ca sa sti ce stergi,selecteaza tonul PCG,adica tonul din USER,apasa butonul MENU apoi pe Display apasa Basic,selecteaza pagina OSC Basic,iar sus unde scrie OSC Multisample ai doua forme in oscilatoare,adica High si Low,daca acestea sunt setate pe RAM,inseamna ca acel ton PCG foloseste tonuri semplate din RAM deci trebuie sa vezi ce nume au,sub High ai un numar care corespunde la pozitia in RAM al acelui KMP si un Nume(adica cum se numeste KMP-ul),pe ala il scri pe o foaie de hartie sau il ti minte,la fel si la Low,apoi apesi butonul RECORD,apesi butonul MENU,selectezi MultiSample,apesi unde scrie Empty MS si cauti in lista tonul dupa nume sau locatie,il selectezi cu degetul,apoi cobori meniul din coltul drept sus,apesi Delete,bifezi Delete Unassigned Samples ca sa-ti stearga si semplerele asignate la acel KMP,apoi OK si Yes!...abia acum ai sters Semplere si ai facut loc in Memoria RAM!...nu uita sa stergi si tonul PCG din User,altfel daca salvezi SET-ul in momentul cand il reincarci in clapa o sa-ti dea eroare pentru ca nu gaseste KMP-ul sters sau iti spune ca nu e Pa files! 3. Inca o precizare; Daca acel ton PCG foloseste mai mult de un oscilator,trebuie mers si vazut pe fiecare oscilator ce KMP foloseste( din RAM) si trebuiesc sterse toate,pentru ca,daca tu stergi doar un KMP din RAM si acel PCG foloseste si alte KMP-uri,o sa fie un compromis si o harababura,iar aici e cauza majoritatii cand salveaza SET-uri! 4. La partea de Tobe e diferit procedeul,iar aici e mult mai mult de stiut,pentru ca poti folosi wav-uri Stereo,iar daca nu sti sa le stochezi in RAM pe categori de family drumms,o sa fie o mare harababura iar erorile curg!!! Un SET contine atata informatie,de nici nu va puteti imagina,de aia nu se pot converti Style-uri,pentru ca un Style contine atat informatia MIDI cu tot cu Controllers,cat si Setarea si forma tonurilor si a Track-urilor,adica oscilatoare,efecte,mixare.STS-uri etc!!! M-a repet si spun; Invatati modul de lucru.
  2 points
 2. Multumim mult, d-ul Cosmin !
  1 point
 3. Sanatate dragi colegi! Nu intamplator am deschis acest subiect... As vrea sa stiu parerea voastra ,legata de urmatoarele intrebari; 1.Credeti ca MANEAUA MODERNA sau MANEAUA ORIGINALA Lautareasca,ca si stil de cantat,este un stil greu sau usor?!? 2.Ce calitati ai nevoie sa canti bine Manele? 3.Poate fi cantat acest stil si la un nivel elegant sau decent? 4.Este MANEAUA un stil distractiv la petreceri? 5.Poate canta oricine MANELE? 6.Este Maneaua,o sursa de venit consistent? 7.Va rog sa fiti sinceri cand faceti afirmatii,iar cine comenteaza,il rog sa ne spuna daca EL(cel care comenteaza),poate canta MANELE si pe o scara de la 1 la 10,unde s-ar clasa! Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! PS: Este o discutie colegiala si libera,asa ca aveti curaj va rog! Va propun si o melodie pentru dezbatere...sa nu fie ''pe uscat'';
  1 point
 4. Mii de mulțumiri și ne bucurăm că sunteți alături de comunitatea noastră!
  1 point
 5. Buna seara tuturor !! Doresc să cumpăr KORG Pa Manager , îmi puteți spune daca se pot converti .SET-urile cu tot cu SOUND (sampler) ? Asta mă interesează cel mai mult sa convertesc SET-uri de pa3 - Pa4 pentru pa600 - pa1000 . VA MULTUMESC !
  1 point
 6. cine ma poate ajuta cu un set KORG pa1x gratuit ,va rog din suflet , multumesc anticipat!
  1 point
 7. Stimati colegi , as avea o intrebare pentru cei care ati folosit sau ati avut ocazia sa le vedeti la lucru ... JBL PRX 535 vs PRX 635 vs PRX 735 ? Va multumesc anticipat !
  1 point
 8. Cel mai bine e sa incarci un set incepind de la Sound,Pcm,style,Performance,Pad,SongBook si daca esti sigur ca Gobalul este pentru clapa ta il incarci daca nu mai bine nu-l incarci,daca la sound iti da eroare inseamna ca ai probleme cu samplerele nu sunt incarcate bine,cel mai bine este sa incerci sa resetezi clapa,stergi tot de pe ia si incarci Os si resusele si dupa aceea incarca un alt set care esti sigur ca ti-a mers ,daca nu merge trebuie dusa clapa la reprezentanta
  1 point
 9. Să fie cu folos! Mi-am facut bundita noua.mp3
  1 point
 10. multumesc la toti...orice informatie,imi este utila!
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.