Jump to content

Lau

Membru
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lau last won the day on January 26 2017

Lau had the most liked content!

Community Reputation

15 Bună

About Lau

 • Rank
  Expert
 • Birthday 08/23/1984

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Craiova
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Pentru a nu întâmpina probleme, este recomandat ca stick-ul să fie formatat "din clapă" (folosind sistemul de operare al clapei). Dacă ți-ai comandat unul nou, îți recomand ca, la prima utilizare a stick-ului în clapă, să-l formatezi și nu vei întâmpina alte probleme pe viitor. Referitor la cel pe care îl aveai deja, formatează-l într-un pc/laptop ca format FAT32 și ar trebui să ți-l vadă clapa, apoi recomand reformatarea lui în clapă, pentru a evita alte erori pe viitor. S-auzim numai de bine!
 2. Lau

  Bose F1

  Cu scuzele de rigoare pentru un răspuns oarecum întârziat (nu-mi mai permite timpul să stau așa mult online ca înainte), voi încerca să-ți scriu opinia mea despre acest sistem audio. Menționez că am participat și la prezentarea BOSE din orașul meu, acum aproximativ un an (cred) și am rămas plăcut impresionat de "profunzimea" bașilor. Din punctul meu de vedere, este un sistem foarte ok pentru DJ, iar aici mă refer strict la o configurație standard (să-i zicem așa), de gen: 2 top-uri și 2 bași. În Craiova singurul care a făcut experimentul de a-și cumpăra acest sistem (pe propria piele) este Adrian Mondescu. Săptămâna trecută ne-am văzut la Revelionul Artiștilor din Craiova și s-a cântat pe acest sistem, personal fiind plăcut impresionat (de menționat că și mixerul digital face o mare diferență). M-am bucurat să-l aud pe Adi că a ajuns, oarecum, la sugestia mea inițială de a fi nevoit să mai completeze cu încă 2 bași și 2 sateliți, pentru a putea acoperi sălile de evenimente ceva mai mari, din zonă. Pe scurt: calitate foarte bună (doar vorbim de BOSE, nu? . Prețul pe măsură. Raport preț/calitate foarte bun. Acum depinde de gusturile și urechile fiecăruia. Depinde de cum știi să reglezi (nu toată lumea are noțiuni de sunet, dar are pretenția ca o boxă să se audă bine pentru simplul fapt că a cumpărat-o), depinde cum știi să asculți și, mai ales, depinde de cum știi să te adaptezi în funcție de acustica fiecărei săli în parte. Sfatul meu: mergi și testează-le, înainte de a le cumpăra! E singura modalitate prin care îți poți face o idee pertinentă asupra lor! Prietenul meu, Adrian Mondescu se declară extrem de mulțumit de ele (și, ca o paranteză, vorbim despre un artist care a cântat mai bine de 15 ani pe vase de croazieră și este un om care știe ce înseamnă cu adevărat SOUND și "cu se mănâncă" un EQ). Baftă!
 3. Lau

  Serile Moscovei

  Felicitări pentru materialele extrem de utile pe care le-ați postat în această categorie, dl. Arald! Stimă și respect!
 4. Cunosc cazuri când persoana respectivă a apăsat cu mâna stângă fără să-și dea seama și de aici și "fenomenul". De asta am și zis să verifici, ca să eliminăm potențialele cauze!
 5. Cornel, cel mai probabil, ai pus pe unul din "switch-urile" de deasupra bendel-ului funcția Ritardando. Fără să-ți dai seama, când folosești bendel-ul (tragi de el), probabil că apeși și unul din acele butoane (pe care e funcția respectivă) și de aceea ritmul descrește! Ca să verifici, cel mai simplu cântă cu style-urile acelea, fără să folosești bendelul! Verifică și postează dacă ai rezolvat, te rog! Succes!
 6. O inițiativă foarte frumoasă! Felicitări lui Adrian Coliță pentru toate ideile constructive!
 7. Pentru cei care l-au cunoscut mai puțin.... http://incomod-media.ro/ziar/dambovita-artistul-gigel-darman-plecat-tacut-dintre-noi/ http://incomod-media.ro/ziar/prietenii-despre-gigel-darman-ii-placea-sa-vada-sa-cunoasca-sa-stie/ http://www.gazetadambovitei.ro/actual/doliu-in-lumea-muzicii-lautaresti-a-murit-cunoscutul-gigel-darman/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.