Jump to content

Marin Zmaranda

Moderator
 • Content Count

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Marin Zmaranda last won the day on February 14

Marin Zmaranda had the most liked content!

Community Reputation

226 Excepţională

5 Followers

About Marin Zmaranda

 • Rank
  Expert
 • Birthday 12/28/1973

Profile Info

 • KORG Pa
  1000
 • Location
  Londra ,UK
 • Country
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

10,499 profile views
  Set mutat la categoria corecta de Download,editat dupa aflarea detaliilor de la autor.Multumim Igor pentru munca depusa si amabilitatea de a-mi prezenta detaliile cerute.
 1. Fisierul este perfect ,,descarcabil,,!🙂 Multa sanatate si succes!
 2. In ,,diatonice,, nu ma prea pricep.! Am decis sa comentez putin tocmai pentru a reinprospata postarea ta si pt a avea o alta sansa de observare a celor care cunosc cu adevarat acest lucru.
 3. Uite cum ne dam cu firma in cap! Pe o parte sintem ofensati de neprimire de ajutor in forum pe de alta parte cerem ID de facebook sau email pt ,,ajutorare cu materiale ,, tot in site forum! http://korgforum.ro/announcement/1-regulamentul-comunităţii-citeşte-mai-mult/ Aici se gaseste regulamentul interior al forumului care ar trebui respectat de toti membrii! Va rog sa cititi aceste rinduri si sa respectati regulile acestea pentru bunul mers al site-ului. Ca o curiozitate,kyzuboy , asta e a doua abatere care
 4. ,,Bun venit in lumea KORG ,, totul curat si frumos pina aici! ,,unde nimeni nu te ajuta pe gratis,, odata ce ne-ai mentionat si pe mine si pe Daniel si pe Cosmin mai sus e clar ca la noi te referi in fraza.. Deci cu asta afirmi ca eu iau bani ca sa te ajut pe tine...!Am inceput sa ma supar) ,, In schimb ai la dispozitie canalul de youtube al domnului Andronescu, unde inveti sa te ajuti singur. Sanatate si numai bine iti doresc.,, Perfect ! ,,Pai si ce faci dumneata domnule Marin nu e atac la persoana? Ca te iei de tot
 5. Pt modul cum ai pus problema ai niste puncte de avertizare.. Bonus. o sa te am in vedere de acum inainte!
 6. Dupa cum arata setul, a-ti trecut de pragul unei simple arhivari de SET .Felicitari!
 7. Multumesc pentru intelegere ! Asa se procedeaza corect !
 8. La descrierea materialului din youtube este linck de descarcare a materialului... Trebuie sa ai setul cumarat astfel nu faci nimic!
 9. Colega , instrumentul din foto e altul decit ce ai zis tu! Asta ar fi una!Cit de restul ce ai scris mai sus ,invata modul de lucru in aceasta serie de la KORG si mai stam de vorba ! O sa te rog sa ai grija si la limbaj cind ai ceva de relatat aici!
 10. si eu sint ,,inceator,,,!Insa nu se face formatare cu Intro 1, nu se rocedeaza asa la schimbare de OS.Invata modul de lucru folosind functia ,,search,, !Ai tot ce vrei sa stii aici in Forumuri !
 11. Ce reglaje faci tata pe mixerul ala de face microfonie la distante mici? La mine nu ,,miriie,, in front deloc.. Si slava domnului sint toti bolnavi de 4G pe linga mine!
 12. Super Profesore!Da pentru Ciobanite nu ai nimic frate ca eu tot caut!!!???
 13. Boss, o  lamurire!! Se  poate?

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.