Sari la conținut

Marin Zmaranda

Moderator
 • Număr conținut

  649
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  41

Marin Zmaranda last won the day on 3 Octombrie 2017

Marin Zmaranda had the most liked content!

Reputație Comunitate

220 Excepţională

5 Urmăritori

Despre Marin Zmaranda

 • Rang
  Expert
 • Dată Naștere 28.12.1973

Informații profil

 • KORG Pa
  600
 • Locaţia
  Paralimni, Cyprus
 • Țara
  Cyprus

Vizitatori Recenți Profil

6.620 citiri profil
 1. Marin Zmaranda

  Grand Cimbalon Spitfire

  Uite cum ne dam cu firma in cap! Pe o parte sintem ofensati de neprimire de ajutor in forum pe de alta parte cerem ID de facebook sau email pt ,,ajutorare cu materiale ,, tot in site forum! http://korgforum.ro/announcement/1-regulamentul-comunităţii-citeşte-mai-mult/ Aici se gaseste regulamentul interior al forumului care ar trebui respectat de toti membrii! Va rog sa cititi aceste rinduri si sa respectati regulile acestea pentru bunul mers al site-ului. Ca o curiozitate,kyzuboy , asta e a doua abatere care ar trebui avertizata cu puncte dar nu o fac poate deschizi ochii si vezi ce mici sintem ,vorba lui Cosmin ! Modalitatea de ajutor: Upload la categoria sound ,se aproba dupa verificare, pe care ,culmea, o fac tot eu, si asa poate fi ajutat colegul nostru. Ai doua posibilitati sa faci asta. Uploadul la gratuit daca esti ,,filotim,, sau cu plata in cazul acesta cel ce descarca va trebui sa achite pretul stabilit de tine.. Deci tu ca uploader cistigi iar eu ca mediator ,moderator sau ,,arogant,, o fac benevol! A doua curiozitate: este interzis afisarea ,cererea de email ID etc in forum sau chat. Astea fiind spuse va rog frumos sa va conformati!Multumesc!
 2. Marin Zmaranda

  Ce setup recomandati pentru PA4x nou?

  ,,Bun venit in lumea KORG ,, totul curat si frumos pina aici! ,,unde nimeni nu te ajuta pe gratis,, odata ce ne-ai mentionat si pe mine si pe Daniel si pe Cosmin mai sus e clar ca la noi te referi in fraza.. Deci cu asta afirmi ca eu iau bani ca sa te ajut pe tine...!Am inceput sa ma supar) ,, In schimb ai la dispozitie canalul de youtube al domnului Andronescu, unde inveti sa te ajuti singur. Sanatate si numai bine iti doresc.,, Perfect ! ,,Pai si ce faci dumneata domnule Marin nu e atac la persoana? Ca te iei de toti membrii acestui site cu o aroganta de nu se mai vede nimeni de dumneata? Am spus un adevar care nu poate fi contrazis de nimeni! Unde e atacul la persoana?,, Eu decid cind e atac la persoana si nu tu! Unde erai tu cind a fost infiintat acest forum? Fizic sint mic de statura nu stiu cum nu se vad altii de mine! Pe aia cu aroganta nu o bag in seama pt ca ultimul care m-a facut arogant a patit-o rau.. Din ce stiu eu eu moderez aici si nu Dumneata!Daca o sa continui in nota asta nu e bine! Invatati sa folositi corect Limba Romana ! E una din cele mai grele de pe pamint ca nuante! Are foarte multe intelesuri! Daca aruncati asa aiurea cu cuvintele si expresiile din dorinta de a scrie ceva sau de a te face remarcat uitati ce poate iesi!
 3. Marin Zmaranda

  Ce setup recomandati pentru PA4x nou?

  Pt modul cum ai pus problema ai niste puncte de avertizare.. Bonus. o sa te am in vedere de acum inainte!
 4. Marin Zmaranda

  Costel-Arr-Pa-3

  Remediat...!
 5. Marin Zmaranda

  SET NUNTA SI PETRECERE KORG PA2XPRO-2015

  Dupa cum arata setul, a-ti trecut de pragul unei simple arhivari de SET .Felicitari!
 6. Marin Zmaranda

  SET NUNTA SI PETRECERE KORG PA2XPRO-2015

  Multumesc pentru intelegere ! Asa se procedeaza corect !
 7. Marin Zmaranda

  KORG Pa4x & Daniel Andronescu

  La descrierea materialului din youtube este linck de descarcare a materialului... Trebuie sa ai setul cumarat astfel nu faci nimic!
 8. Marin Zmaranda

  Probleme KORG pa 300

  Colega , instrumentul din foto e altul decit ce ai zis tu! Asta ar fi una!Cit de restul ce ai scris mai sus ,invata modul de lucru in aceasta serie de la KORG si mai stam de vorba ! O sa te rog sa ai grija si la limbaj cind ai ceva de relatat aici!
 9. Marin Zmaranda

  Problema Aprindere

  si eu sint ,,inceator,,,!Insa nu se face formatare cu Intro 1, nu se rocedeaza asa la schimbare de OS.Invata modul de lucru folosind functia ,,search,, !Ai tot ce vrei sa stii aici in Forumuri !
 10. Marin Zmaranda

  Achiziţie microfon vocal

  Ce reglaje faci tata pe mixerul ala de face microfonie la distante mici? La mine nu ,,miriie,, in front deloc.. Si slava domnului sint toti bolnavi de 4G pe linga mine!
 11. Marin Zmaranda

  Style ciobani DD

  Super Profesore!Da pentru Ciobanite nu ai nimic frate ca eu tot caut!!!???
 12. Boss, o  lamurire!! Se  poate?

   

 13. Marin Zmaranda

  SET KORG PA4X Marius Talent 2016

  Unde scrie ce clapa ai ca sa stim ce raspuns sa-ti dam aici? Set de pa 4x in alta clapa decit pa4x nu are cum sa mearga! Completeaza profilul cu absolut tot ! Eu stiu ce vorbesc prietene cind vorbesc! Respecta regulamentul si apoi vorbim! Buun ! Vad ca ai editat! Setul e perfect dintoate punctele de vedere! Depinde cum faci tu incarcarea ! E verificat si de mine si de altii!E perfect ca functionabilitate!
 14. Marin Zmaranda

  SET KORG PA4X Marius Talent 2016

  In pa 3x si alte clape nu o sa mearga...! Unde a-ti vazut voi sa mearga set pa4x in clape inferioare ca model vb!? Set de pa3 in pa4x da dar invers......!De ce nu cititi intreg totpicul! Doar a explicat Cosmin mai sus! Pt WhiteTheShowZ ! Completeaza datele la profilul tau te rog la fel ca toata lumea! E conditia primordiala sa fi respectat si ascultat pe aici! Multumesc !
 15. Marin Zmaranda

  RUBATO - Magazin Online

  Eeee! Concluzionare perfecta! Bine sefuuu!Sincer eram si eu in dilema !,,Mama ,,wiki m-a lamurit!
×

Informaţie importantă

Prin utilizarea acestui site, sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare.