Jump to content

Marin Zmaranda

Moderator
 • Posts

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Marin Zmaranda last won the day on August 9

Marin Zmaranda had the most liked content!

5 Followers

About Marin Zmaranda

 • Birthday 12/28/1973

Profile Info

 • KORG Pa
  1000
 • Location
  Nicosia ,CY
 • Country
  Cyprus

Recent Profile Visitors

11,641 profile views

Marin Zmaranda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

227

Reputation

  Set mutat la categoria corecta de Download,editat dupa aflarea detaliilor de la autor.Multumim Igor pentru munca depusa si amabilitatea de a-mi prezenta detaliile cerute.
 1. Fisierul este perfect ,,descarcabil,,!🙂 Multa sanatate si succes!
 2. In ,,diatonice,, nu ma prea pricep.! Am decis sa comentez putin tocmai pentru a reinprospata postarea ta si pt a avea o alta sansa de observare a celor care cunosc cu adevarat acest lucru.
 3. Uite cum ne dam cu firma in cap! Pe o parte sintem ofensati de neprimire de ajutor in forum pe de alta parte cerem ID de facebook sau email pt ,,ajutorare cu materiale ,, tot in site forum! http://korgforum.ro/announcement/1-regulamentul-comunităţii-citeşte-mai-mult/ Aici se gaseste regulamentul interior al forumului care ar trebui respectat de toti membrii! Va rog sa cititi aceste rinduri si sa respectati regulile acestea pentru bunul mers al site-ului. Ca o curiozitate,kyzuboy , asta e a doua abatere care ar trebui avertizata cu puncte dar nu o fac poate deschizi ochii si vezi ce mici sintem ,vorba lui Cosmin ! Modalitatea de ajutor: Upload la categoria sound ,se aproba dupa verificare, pe care ,culmea, o fac tot eu, si asa poate fi ajutat colegul nostru. Ai doua posibilitati sa faci asta. Uploadul la gratuit daca esti ,,filotim,, sau cu plata in cazul acesta cel ce descarca va trebui sa achite pretul stabilit de tine.. Deci tu ca uploader cistigi iar eu ca mediator ,moderator sau ,,arogant,, o fac benevol! A doua curiozitate: este interzis afisarea ,cererea de email ID etc in forum sau chat. Astea fiind spuse va rog frumos sa va conformati!Multumesc!
 4. ,,Bun venit in lumea KORG ,, totul curat si frumos pina aici! ,,unde nimeni nu te ajuta pe gratis,, odata ce ne-ai mentionat si pe mine si pe Daniel si pe Cosmin mai sus e clar ca la noi te referi in fraza.. Deci cu asta afirmi ca eu iau bani ca sa te ajut pe tine...!Am inceput sa ma supar) ,, In schimb ai la dispozitie canalul de youtube al domnului Andronescu, unde inveti sa te ajuti singur. Sanatate si numai bine iti doresc.,, Perfect ! ,,Pai si ce faci dumneata domnule Marin nu e atac la persoana? Ca te iei de toti membrii acestui site cu o aroganta de nu se mai vede nimeni de dumneata? Am spus un adevar care nu poate fi contrazis de nimeni! Unde e atacul la persoana?,, Eu decid cind e atac la persoana si nu tu! Unde erai tu cind a fost infiintat acest forum? Fizic sint mic de statura nu stiu cum nu se vad altii de mine! Pe aia cu aroganta nu o bag in seama pt ca ultimul care m-a facut arogant a patit-o rau.. Din ce stiu eu eu moderez aici si nu Dumneata!Daca o sa continui in nota asta nu e bine! Invatati sa folositi corect Limba Romana ! E una din cele mai grele de pe pamint ca nuante! Are foarte multe intelesuri! Daca aruncati asa aiurea cu cuvintele si expresiile din dorinta de a scrie ceva sau de a te face remarcat uitati ce poate iesi!
 5. Pt modul cum ai pus problema ai niste puncte de avertizare.. Bonus. o sa te am in vedere de acum inainte!
 6. Dupa cum arata setul, a-ti trecut de pragul unei simple arhivari de SET .Felicitari!
 7. Multumesc pentru intelegere ! Asa se procedeaza corect !
 8. La descrierea materialului din youtube este linck de descarcare a materialului... Trebuie sa ai setul cumarat astfel nu faci nimic!
 9. Colega , instrumentul din foto e altul decit ce ai zis tu! Asta ar fi una!Cit de restul ce ai scris mai sus ,invata modul de lucru in aceasta serie de la KORG si mai stam de vorba ! O sa te rog sa ai grija si la limbaj cind ai ceva de relatat aici!
 10. si eu sint ,,inceator,,,!Insa nu se face formatare cu Intro 1, nu se rocedeaza asa la schimbare de OS.Invata modul de lucru folosind functia ,,search,, !Ai tot ce vrei sa stii aici in Forumuri !
 11. Ce reglaje faci tata pe mixerul ala de face microfonie la distante mici? La mine nu ,,miriie,, in front deloc.. Si slava domnului sint toti bolnavi de 4G pe linga mine!
 12. Super Profesore!Da pentru Ciobanite nu ai nimic frate ca eu tot caut!!!???
 13. Boss, o  lamurire!! Se  poate?

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.