Jump to content

Marin Zmaranda

Moderator
 • Posts

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Marin Zmaranda

  Set mutat la categoria corecta de Download,editat dupa aflarea detaliilor de la autor.Multumim Igor pentru munca depusa si amabilitatea de a-mi prezenta detaliile cerute.
 1. Fisierul este perfect ,,descarcabil,,!🙂 Multa sanatate si succes!
 2. In ,,diatonice,, nu ma prea pricep.! Am decis sa comentez putin tocmai pentru a reinprospata postarea ta si pt a avea o alta sansa de observare a celor care cunosc cu adevarat acest lucru.
 3. Uite cum ne dam cu firma in cap! Pe o parte sintem ofensati de neprimire de ajutor in forum pe de alta parte cerem ID de facebook sau email pt ,,ajutorare cu materiale ,, tot in site forum! http://korgforum.ro/announcement/1-regulamentul-comunităţii-citeşte-mai-mult/ Aici se gaseste regulamentul interior al forumului care ar trebui respectat de toti membrii! Va rog sa cititi aceste rinduri si sa respectati regulile acestea pentru bunul mers al site-ului. Ca o curiozitate,kyzuboy , asta e a doua abatere care ar trebui avertizata cu puncte dar nu o fac poate deschizi ochii si vezi ce mici sintem ,vorba lui Cosmin ! Modalitatea de ajutor: Upload la categoria sound ,se aproba dupa verificare, pe care ,culmea, o fac tot eu, si asa poate fi ajutat colegul nostru. Ai doua posibilitati sa faci asta. Uploadul la gratuit daca esti ,,filotim,, sau cu plata in cazul acesta cel ce descarca va trebui sa achite pretul stabilit de tine.. Deci tu ca uploader cistigi iar eu ca mediator ,moderator sau ,,arogant,, o fac benevol! A doua curiozitate: este interzis afisarea ,cererea de email ID etc in forum sau chat. Astea fiind spuse va rog frumos sa va conformati!Multumesc!
 4. ,,Bun venit in lumea KORG ,, totul curat si frumos pina aici! ,,unde nimeni nu te ajuta pe gratis,, odata ce ne-ai mentionat si pe mine si pe Daniel si pe Cosmin mai sus e clar ca la noi te referi in fraza.. Deci cu asta afirmi ca eu iau bani ca sa te ajut pe tine...!Am inceput sa ma supar) ,, In schimb ai la dispozitie canalul de youtube al domnului Andronescu, unde inveti sa te ajuti singur. Sanatate si numai bine iti doresc.,, Perfect ! ,,Pai si ce faci dumneata domnule Marin nu e atac la persoana? Ca te iei de toti membrii acestui site cu o aroganta de nu se mai vede nimeni de dumneata? Am spus un adevar care nu poate fi contrazis de nimeni! Unde e atacul la persoana?,, Eu decid cind e atac la persoana si nu tu! Unde erai tu cind a fost infiintat acest forum? Fizic sint mic de statura nu stiu cum nu se vad altii de mine! Pe aia cu aroganta nu o bag in seama pt ca ultimul care m-a facut arogant a patit-o rau.. Din ce stiu eu eu moderez aici si nu Dumneata!Daca o sa continui in nota asta nu e bine! Invatati sa folositi corect Limba Romana ! E una din cele mai grele de pe pamint ca nuante! Are foarte multe intelesuri! Daca aruncati asa aiurea cu cuvintele si expresiile din dorinta de a scrie ceva sau de a te face remarcat uitati ce poate iesi!
 5. Pt modul cum ai pus problema ai niste puncte de avertizare.. Bonus. o sa te am in vedere de acum inainte!
 6. Dupa cum arata setul, a-ti trecut de pragul unei simple arhivari de SET .Felicitari!
 7. Multumesc pentru intelegere ! Asa se procedeaza corect !
 8. La descrierea materialului din youtube este linck de descarcare a materialului... Trebuie sa ai setul cumarat astfel nu faci nimic!
 9. Colega , instrumentul din foto e altul decit ce ai zis tu! Asta ar fi una!Cit de restul ce ai scris mai sus ,invata modul de lucru in aceasta serie de la KORG si mai stam de vorba ! O sa te rog sa ai grija si la limbaj cind ai ceva de relatat aici!
 10. si eu sint ,,inceator,,,!Insa nu se face formatare cu Intro 1, nu se rocedeaza asa la schimbare de OS.Invata modul de lucru folosind functia ,,search,, !Ai tot ce vrei sa stii aici in Forumuri !
 11. Ce reglaje faci tata pe mixerul ala de face microfonie la distante mici? La mine nu ,,miriie,, in front deloc.. Si slava domnului sint toti bolnavi de 4G pe linga mine!
 12. Super Profesore!Da pentru Ciobanite nu ai nimic frate ca eu tot caut!!!???
 13. Boss, o  lamurire!! Se  poate?

   

 14. Unde scrie ce clapa ai ca sa stim ce raspuns sa-ti dam aici? Set de pa 4x in alta clapa decit pa4x nu are cum sa mearga! Completeaza profilul cu absolut tot ! Eu stiu ce vorbesc prietene cind vorbesc! Respecta regulamentul si apoi vorbim! Buun ! Vad ca ai editat! Setul e perfect dintoate punctele de vedere! Depinde cum faci tu incarcarea ! E verificat si de mine si de altii!E perfect ca functionabilitate!
 15. In pa 3x si alte clape nu o sa mearga...! Unde a-ti vazut voi sa mearga set pa4x in clape inferioare ca model vb!? Set de pa3 in pa4x da dar invers......!De ce nu cititi intreg totpicul! Doar a explicat Cosmin mai sus! Pt WhiteTheShowZ ! Completeaza datele la profilul tau te rog la fel ca toata lumea! E conditia primordiala sa fi respectat si ascultat pe aici! Multumesc !
 16. Eeee! Concluzionare perfecta! Bine sefuuu!Sincer eram si eu in dilema !,,Mama ,,wiki m-a lamurit!
 17. Pt ca nimeni nu stie mai bine decit mine ce se gaseste in fiecare set de pe aici,de ce sa nu-l recomand Alexandru Slătinaru ? ,, Batrin,, , ,, tinar,, , e cam cel mai bun set de ,,usoara ,, de pe aici si singurul axat pe asta! Te salut, numai bine!
 18. Doar ca el nu poate descarca! Eu i-am recomandat setul si i-am spus ce conditii trebuie indeplinite!
 19. Depinde ce fel de XA 2! Cu Pa Audio ,,inside,, sau cu Electro.....Si mai depinde si ce setari are DSP-ul....Daca taie pe unde nu trebuie,o lasam balta ! Ascultati la mine! Sound de Ecler si JBL ca sa nu mai spun vreo doua,nu ve-ti gasi pe Dynacord!La Daniel vb de Master brut de la audiocard nu de Xa 2! Iar ca sistem vb de JBL!Saracul de el,nu are bani de ceva mai ,,profi ,, !Sau are dar stie ce stiu si eu si alti ca mine!Inca nu a marit suprafata utila la studiou din ce stiu eu!Tot in 3/4 lucreaza(metri patrati) ! Scuze Daniel ,poate sint mai multi! Treaba asta cu ,,preset-urile pt X,Y,Z , e cu dus si intors!Daca faci o setare Maxx o faci in functie de ce ai pe scena! Si asta nu e STAS pt toate Sistemele XA2 !Pt ca sint unele la care vorbim doar de sigla!Asta-i moda!
 20. Uite cine e la curent cu noutatile..! Bravo! Acolo e raspunsul!
 21. Inca nu!Din pacate!ghimby Gasesti detalii la profilul meu astel incit sa iei legatura cu mine! O sa-ti explic tot ce te intereseaza!
 22. Nu ma face ca !!!....E mai aproape Australia fata de Romania!!Ma refer la tevatura drumului! Spre Melbourne e un avion la citeva minute,fie el escala sau charter.. Deci mai multe sanse de cumparare bilet si mai ieftin si mai,,first class,,! Ia vezi poate faci o escala la mine o saptamina si ne continuam drumul....Hai ca ne-om sincroniza noi cumva! Ai in agenda si o intilnire cu Daniel sau te duci sa scapi de burta pe plaja la Antipozi?
 23. ,,Sterge-l da-l dreacuu!,, Parca nu ai destule???!!! Sau mai domoleste mina aia sa nu sara asa departe in tonalitati ! Ha ha ha Te salut ! Daca nu stii cum sa stergi corect,procedura corecta,sa ne anunti!! Nu vrei sa-mi gasesti pe sora-sa..! De asta face clapa asa! Stiu eu!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.