Jump to content

Nicolae Nimara

Membru
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Nicolae Nimara last won the day on April 16

Nicolae Nimara had the most liked content!

Community Reputation

59 Excepţională

3 Followers

About Nicolae Nimara

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 06/19/1983

Profile Info

 • KORG Pa
  900
 • Location
  Milano
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

1,978 profile views
 1. Te-am sunat acum da-mi beep cand ai timp !
 2. Unde e gratis frate ia pune matale un link ...sa îl ia oameni...ca îl dau draq și eu tot gratis plătit cu 100 € și ceva ... pune link hai !
 3. - multumesc asa este imi cer scuze nu stiam, chiar nu am facut intentionat. Scuze pentru gresala facuta ! Multumesc inca o data !
 4. Salut, vand softul KORG pa manager pentru cine e interessat plata o accept doar prin paypal . Dupa plata imi trimiteti machine ID, trimit email pentru noul cod si vi-l trimit in Email. Ninele,ai gresit de doua ori! 1. Ai postat email in forum! 2 Anunt de vinzare in forum!Trebuia sa fi penalizat! Pentru ca te cunosc ,urmaresc si stiu ca a fost neintentionat ,nu primesti pedeapsa dar atentie pe viitor!Cine va fi interesat poate lua detalii de la profil asta daca sint disponibile!Citeste si mai ales respecta Regulamentul! http://korgforum.ro/classifieds/category/10-altele/?sort_key=date_added&sort_order=desc Momentan s-a scos sectiunea de ,,anunturi ,,care era disponibila pe acest site!
 5. Salut! Am nevoie de niste negative de usoara...lasa mesaj daa esti interesat

 6. De ce mi s-a sters link-ul de pe youtube ???
 7. salut am mai facut una... https://www.indabamusic.com/opportunities/morgan-heritage-light-it-up-remix-contest/submissions/89b71b44-38fe-11e5-ba8d-0e52404cc67c
 8. Va mulțumesc..votul sper ca l-ați făcut undw este poza mea în dreapta, butonul verde.
 9. Sal cine ma ajuta cu un vot aici https://www.indabamusic.com/opportunities/romans-uh-huh-remix-contest/submissions/bb181408-2b9e-11e5-82f2-0e5dcda3bfc6 trebuie logat cu facebook sau sa-ti faci cont. E un concurs !!! Orchestratia facuta de mine ! Multumesc, anticipat !!!
 10. da uite-te in cubase pe track-ul respectiv la midi controller ai pus PAN si la fiecare initializare midi rescrie controlerul, poti sa-l stergi si din orga din Record edit current style- menu- event edit, selectezi track-ul filtrezi totul in afara de control si ar trebui sa vezi funcita PAN ...il stergi si salvezi style -ul si ar trebui sa nu mai fie . Sper sa fi explicat bine ... Sanatate !!!
 11. Mai fac de astea ce idei mai am si eu Real LIFE
 12. http://korgforum.ro/files/file/561-bere-gratis-feat-sore-noapte-calda/ L-am facut azi . Daca-ti place baga un comentariu
 13. 35 downloads

  Daca va place lasati...un vot mic. Multumesc ! L-am facut cu drag pentru voi.

  Free

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.