Jump to content

Dan Mihalca

Membru
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Dan Mihalca last won the day on May 7 2018

Dan Mihalca had the most liked content!

Community Reputation

21 Foarte bună

1 Follower

About Dan Mihalca

 • Rank
  Experimentat
 • Birthday 04/29/1975

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Arad
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. Aici un video util pentru felul cum sa programezi doua tempouri diferite pe variatiuni in acelasi Style. Exemplu la style Doina din setul AD&MC. Sper sa fie util acest clip.
 2. Un video nu ajuta cu nimic deoare ce nu ai cum sa demonstrezi felul cu se simte claviatura la cantat, doar o simti ! Daca esti aproape de Arad, in trecere,sau din Arad, esti bine venit sa ma vizitezi si sa îi faci un test.
 3. Am si eu o nedumerire, de ce nu pot vedea linkuri gen Youtube in postarile din forum pe Ipad. Fiind mai practic, folosesc Ipadul sa intru pe forum, dar nu pot vedea de exemplu un clip video postat de voi in forum. La chat se vad dar nu in postari!
 4. Am scapat pita pe jos mai Danut!, vrei da crape inima-n mine?
 5. Am reusit!, am incarcat doar tonurile si stylurile din setul meu peste setul AD si dupa, am incarcat doar tonurile necesare din Setul AD la locatiile preferate de mine si acum merg toate corect. Ce diferenta fac la solo tertele din setul AD&MC, mai mare dragul sa canti. Acum mai imi ramane sa redenumesc Favoritii cu numele celor din setul meu. Globalul a ramas cel din setul AD. Acum o sa mai fie nevoie de unele mici ajustari in timp, dar important e ca functioneaza.
 6. Multumesc pentru raspuns Daniel, daca tu nu sti acest lucru atunci nimeni nu are cum sa stie. Ma intereseaza sa folosesc tertele si ansamblurile din setul tau cu un set mai vechi ce il am, strict pentru solistica. Partea ciudata e ca am incarcat toate tertele si ansamblurile si doar cateva terte nu functioneaza, celalalte merg de minune. Cand pornesc clapa imi da mesajul "Some copy protected resources have been fond, please conect the USB pen containing the original protected resources and press Retry or Cancel to ignor them", daca selectez Retry se intoarce la acelasi meniu, cand selectez Can
 7. Am sperat la un raspuns mai concret de la cineva, bazat pe niste teste. Tot in ceata am ramas, rog un admin sa stearga acest post. Multumesc
 8. Nu la asta ma refeream Nicu, sa adaug la setul AD stiu ca merge. Eu vreau sa folosest tonurile AD intr-un set diferit. Chiar nimeni nu a incercat acest lucru?
 9. Am iinstalat cateva tonuri din setul AD&MC in alt set, bineinteles cu stickul AD&MC bagat in clapa. Dupa ce booteatza imi apare mesajul ala ca au fost gasite resurse de pe un mediu encodat si cu optiunea de Cancel sau Retry. Daca selectez Retry se intoarce la acelasi mesaj si daca selectez Cancel intra in Menue. Cind accesez tonuri incarcate din setul AD&MC, unele merg altele nu, chiar daca stickul e conectat in clapa. Acum dilema mea e cum sa scot aceste tonuri afara si sa le incarc din nou corect in acest set. Ma gandeam sa sterg toate semplerele si sa incarc din nou doar cele c
 10. Daca folosesti camera kit , ipadul nu se incaraca! Daca conectezi cablul direct din ipad in clapa, NU functioneaza! Pentru Songbook + poti folosi camera kit.
 11. Nu am gasit nici o informatie in legatura cu ipadul si nici aplicatii. Mai cautam!
 12. Tonuri noi aparute cu os 1,63 in lista de mai jos. Styles noi nu sunt cu acest OS!. Despre ce functiuni de lagatura cu Ipad are, inca nu am gasit nici o info, dar cei de la KORG specifica ca au adaugat control pe canalul MIDI OUT. Din ceea ce cred eu ca ar exista eventual o aplicatie pentru SongBook care ar oferi o selectie si adaugari mai usoare a melodiilor.
 13. Yuhuuuuuu, a aparut http://www.korgpa.com/support/products/arrangers/pa3x/pa3x-software.html
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.