Jump to content

BBD

Membru
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutru

About BBD

 • Rank
  Experimentat
 • Birthday 07/22/1975

Profile Info

 • KORG Pa
  900
 • Location
  Panciu
 • Country
  Romania
 1. Eu fac asa: sound -> record -> apas pe empty -> apar samplerele. cele compresate au (*) la sfarsit. Apesi pe el apoi sageata in dreapta sus, write si gata.
 2. Vezi ca se poate decompresa direct in pa900.
 3. Incearca sa reformatezi stickul si sa incarci os-ul si resursele de pe alt computer. Din cate stiu eu, este un virus aparut nu de mult care face ca stickul sa nu arate niciun fisier sau sa arate doar shortcut-uri. Posibil ca tu sa nu fi incarcat resursele. Am patit si eu cu stickul la fel, l-am bagat la cineva in computer si apoi nu mai vedeam fisierele pe el. Am cautat un program pe net de am extras fisierele si apoi l-am reformatat. Daca aceasta este cauza reinstaleaza windows-ul ca sa scapi de virus.
 4. Ce m-a surprins mai tare a fost ca si setul meu de pa2x, dupa ce l-am pus in pa900 s i-am adus unele modificari, a dat aceasta eroare la reincarcare. In pa2 niciodata. Posibil ca pa2-ul sa nu aiba implementata aceasta functie de a depista acest gen de erori?
 5. Am patit si eu asa la unele seturi. Si am mai auzit si la altii. Eu nu am setul AD asa ca nu cred ca are treaba cu microsd-ul.
 6. Salut! Lamuriti-ma si pe mine cum trebuie sa fac in urmatorul caz: Folosesc microfonul prin orga (pa900) dar, cand cant, la unele style-uri nu se aude prea bine din cauza ca style-ul este mai tare ca vocea mea. Volumul la microfon este la maxim pe orga si nici gain nu mai pot da. O varianta ar fi sa dau style-ul mai incet. Acest lucru nu il doresc. Se poate lega orga de mixer si sa folosesc procesorul din orga? Ca mixer folosesc un alesis: http://www.howtorecordpodcasts.com/wp-content/uploads/2013/04/Alesis-Multimix-8-Howtorecordpodcasts.jpg
 7. Mi-a facut si pe boxele orgii si pe sistem. Astazi am folosit alt microfon, tot cu jack mono, dar asa este el, in 2 fine si nu mi-a mai facut deocamdata. Totusi, cablul celalalt este facut de mai mult timp, nu este recent facut. O sa fac si upgrade la sistemul de operare, vad ca a aparut versiunea 1.01. Mi-e si frica sa mai folosesc celalalt microfon.
 8. In timp ce cantam a inceput sa se auda un bazait puternic in boxe si am fost nevoit sa o repornesc. Este a doua oara, prima data fiind cu o zi inainte. Orga nu se blocheaza, pot naviga prin meniu insa, chiar daca opresc volumul tot se aude. Singurul remediu fiind repornirea. Aveti idee ce ar putea fi? Ar putea fi de la microfon? Am observat ca acesta are un mic bazait. Microfonul a avut mufa xlr dar am fost nevoit sa ii pun un jack 6.3 deoarece pa900 nu are intrare xlr. Nenea de la magazin, cand mi-a lipit jack-ul mi-a pus unul mono si nu stereo. Ar putea fi si aceasta o problema?
 9. Ok! Am inteles-o si pe asta. Acum, doresc, daca se poate, sa-mi explicati citatul de mai jos. L-am copiat de la setul de pa3 al lui Vasi Onica, cel cu plata. Nu trebuie sa mi-o luati in nume de rau, dar vreau sa ma lamuresc...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.