Jump to content

gigienache

Membru
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by gigienache

 1. Multumim mult, d-ul Cosmin !
 2. Frumos, mie mi-a placut !
 3. Am ramas fara cuvinte, chiar sint socat de ceea ce ne-ai scris. Dumnezeu sa va ajute sa puteti treceti cu bine peste aceasta problema si multa sanatate sotiei
 4. Fara cuvinte, amindoi sint beton......si totusi au fost luati la acest eveniment......
 5. Super Danut, si ritm si ton. De fapt, nu ma surprinde cum lucrezi cu aceste bijuterii de clape si ce poti face tu pe ele. Felicitari, din suflet !. Mult noroc si bafta, in tot ceea ce faci.
 6. Super set, styluri si tonuri fara cuvinte...Felicitari dl Marius, usor, usor poate ma voi indrepta si eu spre Pa 4x. Toata stima !
 7. Felicitari, super !
 8. gigienache

  Demo cu Pa4X

  Super, foarte frumos, alt sound, alta viata, este de acolo...felicitari KORG, felicitari dragi colegi in frunte cu dl Cosmin pt aceste demo !
 9. Multumim din suflet dl Daniel ! Sincer, super clapa, se simte diferenta, este mult mai aerisita...Felicitari KORG !
 10. Multumim frumos, domnul Daniel, multa sanatate va doresc !
 11. Multumim mult, chiar superba imagine !
 12. La Multi Ani !, va spun si eu, dl Daniel, va salut cu mult respect si va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, acest mare ajutor, l-am primit cu totii de la d-tra, dar sint multi care nu vor sa recunoasca...este problema lor....Sincer va spun, cu mina pe inima, eu exist ,,muzical" sa zic asa, datorita unor oameni minunati ca d-tra si a acestui minunat site, in frunte cu dl Cosmin si prietenii mei de la Valcea, Danut Dima si Marius Mandocu, care m-au ajutat fff mult. Indiferent ce clapa avem, imposibil ca cineva sa nu aiba un ritm, un ton, ceva din munca d-tra. Va multumesc mult, inca odata !
 13. Super Ramy, multumim. Acum o saptamana am auzit si eu aceste boxe, sint super, cu vina...
 14. Super ! Asa clapa, asa mana. Ce poti spune, decit jos palaria !
 15. Asa se intimpla, stimati colegi. Si eu am achizitionat, un procesor de voce si sint total dezamagit.Greseala, bineinteles, este a mea, nu m-am documentat suficient...Asta e viata...
 16. Frumoase piese si bine interpretate,super. Felicitari Valentin !
 17. Intotdeauna este loc de mai bine, din punct de vedere tehnic...Insa, la cit exploatam noi clapele ,la cit muncim cu ele,sa le cunoastem aproape toate tainele, e drum lung...Sint convins, ca aceste clape au foarte multe valori nedescoperite. Eu cel putin, sint foarte multumit de acest brand KORG. In putinul meu timp liber, desi studiez aproape zilnic, de fiecare data, mai descopar cite ceva, probabil nici peste 10 ani, nu voi putea spune, m-am plictisit de ea, vreau ceva mai performant. Este parerea mea personala, nu generalizez !
 18. Calitativ, intre cele doua microfoane, este diferenta semnificativa, eu le am pe amindoua si Beta 58 A este mult mai bun.
 19. Mie mi-a placut, felicitari Nicolae !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.