Jump to content

geogenesys

Membru
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

geogenesys last won the day on May 10 2016

geogenesys had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutru

1 Follower

About geogenesys

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 12/02/1977

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Iasi
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,412 profile views
 1. Cel mai simplu este ca cineva sa faca export midi, dar e mult de munca...
 2. Stiu dnu Zmaranda, il am...multumesc, nu observasem linkul!
 3. Salutare!!! De unde pot descarca acest set, va rog? Am contactat prin email McMusic dar nu am primit nici un rapuns, multumesc!
 4. Ca idee e f ok...dar viorile se aud f tare, aproape ca nici nu se mai distinge braciul sau tambalul...le-as reduce f mult, sau le-as scoate....eu zic ca mai mult incurca...pe alocuri incurca si trombonul care e iar tare, poate ar fi mai bine sa aiba o formula simpla de bas si atat, pare prea dezmatat...apoi toba, (nu cinelul), mi se pare ca nu are o masura constanta, regulata si parca e prea aglomerata o data la 3-4 masuri...nu stiu cum sa spun...imagineaza-ti ca vrei sa canti un pic mai rapid si vezi cam cum ar suna cu toba in felul asta....ca si idee, ca si intentie e f bine...daca il mai gadili un pic, va iesi ceva bun!!! Sper sa intelegi ca e doar un comentariu constructiv!!! Spor la treaba!!!
 5. Salutare! Ramy ai cumva Pa4? Nu poti sa ma ajuti cu o setare de Global, ca sa incep sa folosesc si eu Vocalizerul, te rog, sau AD poti face o setare ori un tutorial, ca fie mai usor de inteles, multumesc...
 6. Am exagerat cu 100 m, eram cred, preaa obosit..ideea era ca se aud tare si de la distanta
 7. Eu le-am ascultat, am avut ocazia, dar nu nu am pus clapa pe ele ci doar muzica de pe youtube. Ce sa zic: au forta si se au dispersie f buna, claritate, se aud si de la 100 m parca la fel de tare...dar nu stiu daca basul e destul de puternic pentru ce facem noi....la fel inaltele, difurile alea de medii f mici...nu stiu daca rezista la populara si daca mai canti si o manea.....??? Vin si cu o intrebare: ati ascultat sau ati cantat vreodata pe Outline Kangaroo (Kanguro)???? Pareri va rog, multumesc!!!!
 8. Marine ai dat un raspuns de copil...ai Pa4? ai lucrat cu ea sa vezi ce grafica are? Daca raspunsul este nu, n-are rost sa fii ironic...
 9. Salut! Am nevoie de niste negative de usoara...lasa mesaj daa esti interesat

 10. Da, l-am gasit pe situl oficial. Daca intr-adevar compreseaza si are fill mode, e bine....multumim!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.