Jump to content

daviddd_93

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

daviddd_93 last won the day on January 9 2018

daviddd_93 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutru

About daviddd_93

 • Rank
  Începător
 • Birthday 03/02/1993

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Oradea
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. Salut. Din cate am observat functia de "transpose" se aplica doar in cazurile pieselor din songbook-setlist. Are o logica oarecum...in modelele precedente, se aplica acesta functie in performance unde noi activam acel "style change" in caz ca doream si un style. Era oarecum un mod gresit de lucru, zic eu. Personal, tot cu songbook lucram si in modelele anterioare. Acum performance a devenit kbd-set unde nu mai avem style change. Ziceam ca are o logica...Daca salvezi o piesa in songbook, acolo se activeaza transpunerea, dar nu afecteaza schimbarea unui style sau unei performante din kbd-set. Ramane la fel valoarea de transpose pana la modificare manuala sau pana la schimbarea unei piese din songbook-setlist. Daca nu te descurci cu salvarea pieselor in songbook, anunta-ma si incerc sa te ajut. Numai bine !
 2. Salutare tuturor ! Dupa o experienta de 2 ani si jumatate cu Pa3x (regina mea), am trecut la Pa4xOriental. Sincer, inca sper sa fie o clapa aproape la fel de fiabila cum a fost Pa3x. Chestiile care m-au dat de la bun inceput peste cap ar fi : 1. Lipsa butonului Select din Songbook . Eu lucrez foarte mult cu el, dar nu imi permit sa incarc alta piesa. Chiar si la scroll uneori s-ar putea sa selectez pe o alta piesa. Alteori cant intr-un fel de mix, fara a ma opri, iar butonul select era util din 2 motive : 1. imi pregateam din timp urmatoarea piesa - imi ramanea doar sa mai apas pe select, si nu ma stresam doar cu 3 secunde inainte de a schimba melodia. 2 - o siguranta in plus. 2. Daca in graba vreau sa schimb catre un alt style si sunt pe pagina principala a meniului, touchscreen-ul nu raspunde in caz ca apas pe bara de metronom. La pa3x intra tot in meniul Style indiferent unde apasam pe display in locul destinat catre Style. 3. In Sound record - indiferent ca vreau sa inregistrez un sunet prin mic/audio in sau incarc un sample waw. , nu il pot preasculta pe main out, in caz ca mp3-ul clapei e trimis pe iesirile 1+2, ceea ce mi se pare o mare tampenie. ( de fiecare data trebuie sa schimb acea setare ca sa aud in casti/main out ceea acel sample). 4. Eu sunt obisnuit sa schimb STS-urile direct de pe display, nu de pe butoanele fizice. Dar deseori, daca cand 1 minut pe acelasi STS, si vreau sa schimb in graba alt STS touchscreen-ul nu raspunde din prima la STS-uri. Daca a gasit cineva vreo rezolvare a acestor probleme, ii rog sa raspunda. Va multumesc ! David.
 3. Mă poate ajuta cineva cu acest style ? Mulțumesc ! David.
 4. Mă poate ajuta cineva cu acest style ? Mulțumesc ! David.
 5. Eu am clapa de abia 6 luni. La baterie nu i-am dat niciodată wipe. Pare ok, se încarcă, funcționează bine. Îi dau azi o formatare și încarc înapoi ceea ce am, pe rând. Îți las un răspuns după, să văd dacă mai dau de probleme. Stimă Eu am clapa de abia 6 luni. La baterie nu i-am dat niciodată wipe. Pare ok, se încarcă, funcționează bine. Îi dau azi o formatare și încarc înapoi ceea ce am, pe rând. Îți las un răspuns după, să văd dacă mai dau de probleme. Stimă
 6. Salutări. Am întâmpinat niște probleme cu al meu pa3x. În song play, aveam 2 piese încărcate : una în player 1 și respectiv player 2. Am dat drumul la player 1, a început să cânte piesa (un colaj) normal iar la câteva minute a început să intre câte o fracțiune din piesa de pe player 2, și să revina înapoi...chiar dacă în player 2 nu era pornită piesa, ci doar încărcată. (am încercat să schimb piesele, și la fel - mergea 2-3 minute corect, apoi sărea la altceva până i-am dat o repornire) Recent, la o cântare înainte să dau drumul unui style, am pus tobele (primul track) pe mute. Am dat start la style, iar când am vrut să dau drumul la tobe, rămâneau pe mute chiar dacă ele ar fi trebuit să cânte. Nu au mai mers tobele indiferent de style (cântau doar acompaniamentele și basul). Și-a revenit după o repornire. O asemănătoare problemă am pățit-o mai frecvent acum câteva luni, când acompaniamentele nu se auzeau deloc și în schimb mergeau tobele. Aveam doar tobe și bas, și la fel, indiferent de style până la repornire. Atunci am rezolvat problema cu un format și încarcărcare din nou a set-ului și copiere de fișiere în clapă. Menționez că e varianta de 76 clape, ca și tensiune, la săli folosesc UPS (mai puțin acasă) A mai întâmpinat cineva asemenea probleme? Și care ar fi rezolvarea lor ? Vă mulțumesc! David.
 7. Va salut domnule Andronescu. Dupa demo-urile facute mi-am propus sa imi cumpar si eu acest model (pa600). Am vazut la mcmusic ca va fi pe stoc din 13 dec. Setul dvs care va putea fi cumparat va fi complet (adica ritmurile si tonurile vor fi aranjate? sts-uri pe style, etc. ?) ? Intreb deoarece nu am lucrat niciodata cu KORG, nu stiu cum se pune la punct si pe Craciun o sa am niste cantari. Din ce data va putea fi cumparat si care va fi pretul aprox pentru setul dvs ? Va multumesc ! David Giarca
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.