Jump to content

Cechea Mihai

Membru
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Cechea Mihai last won the day on February 15 2019

Cechea Mihai had the most liked content!

Community Reputation

53 Excepţională

1 Follower

About Cechea Mihai

 • Rank
  Experimentat
 • Birthday 05/30/1987

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Bergamo,Italy
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

1,794 profile views
 1. Salutare ! Am greșit , eu credeam că s-a referit la sistemul PA AS care sunt ca și opțional împreună cu KORG Pa3-Pa4 !
 2. Salutare dragi colegi ! Eu in casă am următoarele : Yamaha HS 50M , HS 80M și sistemul PA de la KORG ! Ca și fidelitate a sunetului Yamaha (HS 50M) bate sistemul PA , ca să nu mai zic de HS 80 care sunt net superioare celor din urmă ! De altfel 99 la % dintre studiourile de înregistrări din România dispun de HS 80M , o fi el un motiv ! Cu asta am spus tot ! Sănătate multă !
 3. Salutare Marian ! În toate Pa3x Pro-urile , setările respective sunt poziționate ca și în poză la tine , iar pentru Dinamică e "Velocity Curve" ! Sănătate multă și o seară bună !
 4. Salutare Marian ! Bineânțeles că funcționează setările ! După ce schimbi setările încearcă să vezi diferența cu tonuri de fabrică , sau dacă ai Set-ul lui Daniel cu tonurile originale ! Majoritatea tonurilor Semplate nu au dinamică și nu ai să vezi nici o diferență ! Sănătate și numai bine !
 5. Salutare ! Da , exact cum bănuiești tu Marian , la toate apare așa ! Sănătate multă !
 6. Salutare ! Cosmin , aș vrea să știu care sunt costurile de expediere ale magazinului Rubato , din România în Italia ? Îți mulțumesc pentru un eventual răspuns ! Sănătate multă !
 7. Salut , cred că s-a referit la style-urile modificate în Record !
 8. Salutare ! O să încerc să îți răspund la întrebare în limita cunoștințelor ! Mie mi s-a întâmplat același lucru cu clapa (Pa3x Pro) , îți explic ce s-a întâmplat în cazul meu : - sunt anumite tonuri semplate care sunt formate din aceleași Wave-uri sau Kmp-uri , cum ar fi la mine în Set am două tonuri de Țambal , țambal folclor și țambal Miu sau țambal scurt , care în acest caz originalul este țambal Miu și țambal scurt , al trei-lea țambal folclor este derivat din celelalte doua și are alte reglaje de Fx și Eq . E logic că dacă eu șterg unul din cele doua , al trei-lea no să mai fie complet !
 9. Salutare colegi ! Eu locuiesc în zonă și din ceea ce știu cel mai mare distribuitor de instrumente muzicale se află în localitatea Castrezzato provincia de Brescia ( Cavalli Store ) , dar știu sigur că acolo nu se vând Set-uri împreună cu clapele cumpărate ! Am câțiva prieteni care au cumpărat de acolo Pa3x Pro , Pa3 Le , Pa900 , dar nu li sa oferit Set-uri nici gratis și nici contracost. Se găsesc Set-uri originale AD&MC pe E Bay Italia și Mercatino Musicale , vândute de cei care le-au achiziționat în România. Alceva nu știu , e posibil să existe și acest magazin care vinde Set-uri pe sub
 10. Salut ! Ce pot să-ți spun , am avut acasă amândouă clapele , Pa2 e tanc și asta se știe , dar dacă îți place sunetul de Pa3 ia-ți Pa900 , văzând că cânți ocazional , e parfum !
 11. Salutare ! Îmi cer scuze Adi , am vorbit în necunoștință de cauză , eu știam că la Yamaha doar seriile Tyros au sampler , îmi cer scuze ! Sănătate multă !
 12. Salutare ! Ar fi puține de spus sau de comparat , pentru simplu motiv că Yamaha S 750 nu are Sampler și nici posibilitate de încărcare tonuri semplate . Poate placa de sunet e la același nivel sau superioară , dar fără sampler egal zero .Sănătate multă !
 13. Salutare ! Nu vreau să greșeac , pentru că nu am Pa600 , dar la Pa3 Le-ul colegului meu intri pe pagina de User unde e denumirea care vrei să ștergi , apeși și se face albastru cred , pe urmă în colțul din dreapta sus a ecranului se află săgeata întoarsă cu vârful în jos , apeși și se deschide un mic meniu unde se află și obțiunea Delete sau Erase , nu-mi aduc aminte bine . Apeși Delete , Ok și se șterge tonul . Sper că așa funcționează . Sănătate multă !
 14. Mulțumesc mult pentru sfaturi ! Sărbători Fericite !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.