Jump to content

dannyseiller

Membru
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dannyseiller last won the day on March 16 2016

dannyseiller had the most liked content!

Community Reputation

11 Bună

About dannyseiller

 • Rank
  Începător
 • Birthday 10/28/1979

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Cleveland.ohio.USA
 • Country
  United States

Recent Profile Visitors

1,445 profile views
 1. OK.Multumesc,am inteles.M-am exprimat gresit in intrebare. Cum ai spus tu ca ai un tambal compus din 2 multisamplere a cite 61 de note e vre-o regula la numarul de note? De unde 61? Am pus la download un KMP pachet sound care contine o octava completa.Cite note sunt minim necesare pentru a se asigna corect pe clape si sa sune? Cu cit sunt mai multe note cu atit ocupa mai mult spatiu char daca au LOOP facut.Multumesc anticipat.
 2. 12 downloads

  Piano strings KMP
  Free
 3. Salutare dragi colegi. Doresc sa intreb cu referire la crearea unui ton, care este numarul minim de Wave pentru acesta? Adica cind semplam un instrument la fel ca in tutorialul prezentat de Domnul Administrator Cosmin, cite multisample avem minim nevoie pentru ca face tonul sa sune corect? Va multumesc anticipat
 4. Behringer XENYX XL 1600. Asta folosesc la diferite cintari sau unde merg in public iar acasa folosesc tot Behringer xenyx1002B. Eu cred ca tu ai conectat bine cablurile si ai avut Harmony si pe linea de intrare din clapa in mixer. Conecteaza-le dinou la fel si pentru ca sa nu mai sune Harmony pe clapa taie din volumul de efect sau cred ca in cazul tau AUX(daca ai conectat cablu de la AuxMixer la Mic.din clapa).doar de la linia clapa/mixer. Vezi sa fi sigur ca toba si basul sa iasa pe left si right la fel ca restul da audio din clapa.Spune-mi daca ai rezolvat.
 5. Salut . Ai rezolvat problema su Harmony pe toata clapa nu doar pe microfon??Si eu am avut aceeiasi problema. Cablul din mixer in microfonul de la clapa eu il am pus pe un canal numit FX Send.Pe fiecare linie a mixerului am reglaj de FxSend.tot ce am facut e doar am taiat FxSend din linia de intrarede la Left,Right din clapa pentru ca atunci cind conectezi mixerul la procesorul de voci o sa conectezi tot mixerul incuzind linia de clapa. Sper sa te ajute acest lucru.
 6. Asa se incarca doar Style-ul,dar banuiesc ca vrei sa si sune. Atunci trebuie sa incarci si sunetele care formeaza Style-ul respectiv.Nu???
 7. Livio uita-te mai sus ca este pus in categoria de KORG pa2x. Presupun ca este pentru aceasta clapa,nu l-am incercat inca dar multumesc autorului pentru set.
 8. Marine multumesc mult penru set. Descrierea se potriveste.E un set bun.
 9. Si eu va multumesc Cosmin,si tuturor. Stima si respect pentru acest site.
 10. In nici un caz Lautarii. Nu stiu ce sirba e dar stiu sigur ca fragmentul acesta e facut pe clapa.Suna foarte a clapa.
 11. Sa nu cumva sa faci acest lucru, adica sa instrainezi siteul. Te rog frumos.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.