Jump to content

GABI

Membru
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About GABI

 • Birthday March 16

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  CALARASI
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

1,148 profile views

GABI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Salut.Poti face asta cu KORG pa 4 manager...asta este o varianta...poate sunt si altele
 2. Salutare.Nu poti folosi cheia decat pe un calculator.Si daca schimbi softul la calculator trebuie sa ceri alta cheie.Ai 3 chei gratuite daca platesti.
 3. Salutare.Daca scot microfonul prin OUT 1 SI OUT 2 cand folosesc vocalistul cum trebuie sa fie cablurile(mono sau balansate) ?
 4. Bineinteles. Dar cum? Se copiaza ritmul din pa2x pe stik si apoi se incarca in 3x sau.........
 5. Salutare.Ritmurile paterne din pa2x pot fi incarcate in pa3 x? Multumesc.
 6. Salutare.Ma poate ajuta cineva si pe mine cu aceasta problema?La KORG pa 2x displayul nu mai urca din buton ci doar coboara si nici butoanele de la STS nu merg toate decat inanumite pozitii ale displayului.
 7. Salutare.as vrea sa stiu daca exista o cale simpla prin care sa scot dintr un set tonurile care nu mi sunt de folos(cele neasignate) fara sa stau cu creionul si caietul in fata si sa notez ce e de folos si ce nu.
 8. daca fac cum spui tu nu se aude la fel ca in setul de unde l am luat
 9. Salutare.Cine-mi spune cum pot lua un ton de dreapta dintr-un set sa-l salvez in setul meu si sa se auda la fel.Multumesc frumos.
 10. As aprecia daca mi ai spune si ce solutie sa folosesc pentru ca aparatul il am.Multumesc.
 11. Salutare domnilor utilizatori KorgPa! Un subiect tabu pentru multi dintre noi este intrarea in legalitate (autorizatie si taxe catre stat). Cine si-a facut autorizatie sa ne impartaseasca si noua ce documente sunt necesare, la ce forma de autorizatie a optat si binenteles catre ce forma de impozitare s-a indreptat. Si cand spun asta nu vreau sa gandesc individual, ci per ansamblu (formatia + eventualii colaboratori ocazionali). Astept solutii si pareri. Multumesc!
 12. Scuze pentru diacritice.cu homeovox am incercat si nu mai are randament(pentru mine).Am facut zilele astea o pauza vocala de 3 zile si parca acum sunt si mai ragusit.Am citit foarte multe postari pe internet despre laringita si a sa ragusala dar am considerat ca printre atatia colegi o fi cel putin 1 care sa fi trecut prin asa ceva si ca pot rezolva si fara pauza vocala.Multumesc administratorului pentru promptitudine.Joi mi am facut programare la un medic foniatru si daca va fi bine am sa va impartasesc si voua din experienta mea.Sanatate multa!
 13. SALUTARE USERI KORGPA.DE CEVA TIMP MA CONFRUNT CU O RAGUSALA SI USTURIME IN GAT SI NU MAI POT PRESTA CU VOCEA CA IN VREMURILE BUNE.AM FOST LA PANDURI LA SPITAL SI MI SA RECOMANDAT PAUZA VOCALA 10 ZILE SI VOCALIZE DAR AM JOB SI NU POT SA MI IAU LIBER CAND VREAU EU.CINE A TRECUT PRIN ASA CEVA SI MA POATE AJUTA CU UN SFAT,UN DOCTOR BUN.ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE.SANATATE MULTA.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.