Jump to content

nickol

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nickol last won the day on February 27 2018

nickol had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutru

About nickol

 • Rank
  Începător
 • Birthday 02/02/1962

Profile Info

 • KORG Pa
  1x
 • Location
  Follina
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

736 profile views
 1. E gata softul cine vrea poate sa-l cumpere.
 2. 64 downloads

  Pentru cei ce vor sa lucreze la stylurile din setu Andronescu,eu m-am chinuit sa extrag cv-urile si am creat stylurile dar mai e mult de munca pana aranjam sa sune la fel ca originalul,sper ca munca mea sa fie dusa pana la finalizare.
  Free
 3. Ciao,Ionut daca poti sa-mi spui si mie cum se procedeaza pentru cumpararea programului wave xtractor ca eu am platit cu pay pal si nu stiu de unde sa-l iau.Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
 4. Avand in vedere ca PA 300 are memorie RAM de 32mb exista vreo posibilitate ca odata cu setul de pa300 sa avem si noi cei cu PA1x pro un SET?fiind vorba tot de 32mb si la pa1.
 5. Eu am reusit sa import un style facut in cv-uri pe pa1x pro,precizez ca import SMF cu ajutorul butonului shift nu merge la pa1x pro decat de la pa 800 in sus dar nu reusesc sa formez stylul corect in clapa se aude in alta tonalitate intro si variatiunile in alta tonalitate,as fi recunascator daca exista undeva un tutorial complet de lucru in (style record) si inca ceva stylurile ce doresc sa le fac pentru pa1x pro sunt cele de pa 800 set AD encodat,nu reusesc sa le convertesc cu style works nu stiu de ce pentru ca alte styluri merg convertite si nici sa fac styluri din midi, imi iese cu totu
 6. Ciao,in demo sunt trei styluri sa inteleg ca setul nu contine si altceva?un coment de la persoana ce la cumparat e ceva de acest set? multumesc!
 7. Nu stiu daca m-am facut inteles dar eu vreau stylurile din setul de pa 600 a lui ad pentru pa1x pro.Cum nu am reusit sa le convertesc am vrut sa le fac prin import cv-uri dar imi trebuiesc aceste cv-uri pentru a le importa .Am un amic cu pa 600 si asta am vrut sa stiu daca pot sa le fac cu pa 600 .Eu am incercat dar nu am reusit...am vazut Daniele ca esti pe fir daca ma poti ajuta ,ti-as fi recunascator.
 8. Ciao,poate sa-mi spuna si mie cineva cum se exporta smf in pa 600?am incercat dar imi apare cu culoarea gri ,nu se poate exporta...as dori sa extrag cv-uri din setul lui ad pentru pa1x pro
 9. Tudorica ai cumva styl-uri de pa800 inauntru?,cel putin asa imi zice works xt in user1.
 10. As dori si eu style-urile din setul pentru PA2/PA800,daca se poate...
 11. (KORG 1x set voce terta preset) il gasesti la sectiunea download
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.