Jump to content

sashaustenskii

Membru
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

sashaustenskii last won the day on January 29 2018

sashaustenskii had the most liked content!

Community Reputation

16 Bună

About sashaustenskii

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 01/31/1955

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Firenze
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

2,610 profile views
 1. La baza stau trei tonuri in format Wav de Basson, Clarinet si Picolo a cate 41 de note fiecare cu o lungime a fiecarei note de 10 sec. In total se primesc 123 de Waw-uri, fiecare l-am scurtat la 1,5sec in Adobe Audition, apoi prelucrat si acordat in Melodyne, apoi introdus in clapa Pa3x (record edit), apoi am facut trei multisamplere (basson, clarinet, piccolo) prelucrate in oscilatoare - Basson, Organ, Armonium, Bandoneon, deci asa a durat ceva zile de munca. Link Youtube unde se poate de ascultat: https://www.youtube.com/user/sashaustenskii/videos
  30.00 EUR
  Stiu ca ai depus o munca enorma pentru a face tonurile respecrive, iti sugerezi sa faci in forma de set desi ai scos in studiou 3 tonuri (basson, clarinet si piccolo) ai fi putut face Basson, Clarinet, Organ, Armonium, Bandoneon. Multi nu se pricep cum se prerlucreaza un Wav, cum se incarca un KMP ar fi mai simplu facut de tine ca SET. Bunaoara am gasit si eu trei tonuri in format Wav de Basson, Clarinet si Picolo a cate 41 de note fiecare cu o lungime a fiecarei note de 10sec in total se primesc 123 de Waw-uri, fiecare l-am scurtat la 1,5sec in Adobe Audition, apoi prelucrat si acurdat in Me
 2. Am facut reglagele in PAD edit dupa PAD de fabrica, din memoria User ca la PAD Trombon Hora, am schimbat tempoul de la 120 la 180 dar dupa salvare tempoul revine la 120, nici-un PAD Trombon Sarba nu-mi merge din set nici nu mai stiu ce sa fac. Ajutati-ma va rog.
 3. Daca nu ar exista bateria de acumulatori si ar fi alimentarea RAM de la alta tensiune de la sursa de alimentare apoi dupa deconectarea clapei de la sursa de tensiune 220V se pierde si tensiunea la placa RAM in asa fel totul ce este inregistrat pe placa RAM se sterge automat.
 4. Dumnealui a intrebat clar memoria pentru KORG Pa3x si nu Pa3xLe.
 5. butonul Sound apoi Record si vizualizezi tot ce te intereseaza.
 6. Doar ti-a spus Stanciu Gabriel ceia ce inseamna ca memoria RAM e curata si poti incarca alt set dupa ce faci Factory Restore, nu mai exista urme de setul vechi. Ti-a scris cineva ca trebuie sa descarci bateria RAM, nu se descarci ci sa faci resetare la baterie din Global. UIte ce iti sugerezi eu sa faci asa cum am facut si eu, aici pe sit este informatie cat doresti de multa pentru Pa3x, ia ca si pe literatura artistica si citeste, se numeste rezolvare probleme KORG Pa3x si mai intra si pe youtube si priveste filmuletele expuse de Daniel Andronescu in privinta KORG Pa3x si te asigur ca vei fi
 7. In primul rand nu exista KORG Pa3x Pro dar pur si simplu KORG Pa3x 61 taste si KORG Pa3x 76 taste. Da, la KORG Pa2x mai are si suplimentul PRO dar e numai cu 76 taste. KORG Pa2x nu citeste stiluri si tonuri de KORG Pa3x diferenta de pret este supstantiala in dependenta de 61 taste sau 76 taste. Acuma depinde de posibilitatea financiara, decizia Va apartine.
 8. Mergi la un mester bun sa-ti faca o curatenie interna a clapei, inclusiv si mufele de conecsiune, daca nu esti mester in electronica mai bine nu te apuca de unul singur poti sa faci mai rau. Vezi pe youtube aici: https://www.youtube.com/channel/UCvRq-lyVmvpeIovHxmuGQqA Il chiama Luca Claudiu se pricepe bine, converseaza cu el cum sa procedezi. Cele bune.
 9. Daca ai instalat OS V2 procedura e exact ca la KORG Pa3x, este de ajuns sa intri pe pegina lui Daniel Andronescu in youtube sau aici pe sit aplicand sistemul de cautare informatie. Spor la treaba.
 10. Asa imi doresc sa sune un acordeon multi semplat in clapa mea- KORG Pa3x, dar din pacate dorinta nu se potriveste cu putinta:
 11. Daca e inca in garantie s-au daca nu sa nu faceti vre-o tentativa s-al desfaceti singuri mai bine plecati la mester care cu adevarat sa pricepe, s-au la atelierul de garantie. O zi buna si noroc.
 12. Consuliul meu ar fe asa: desi nu detin FR8x. Incercati sa scoateti acumulatorul(bateria) din acordeon, apasati pe butonul pornire ca sa fiti siguri ca nu a mai ramas tensiune in acordeon, asteptati 10 minute apoi bagati acumulatorul(bateria) nu incercati sa vedeti daca aveti sunet, mai intai facet un reset al acordeonului ca sa revina la reglajul si sunetele din fabrica si numai dupa aceia incercati sa vedeti sunetul fara sa introduceti ceva in memoria RAM si daca va ramane tot asa inseamna ca e un defect de circuit si necesita reparat la specialist. Cele bune, bafta.
 13. Va multumesc mul Vam transmis. Cele bune. Sa nu credeti ca nu ma pricep si eu la acordat si compresat, deja de un an de cand mi-am procurat clapa, inainte aveam Pa600, tot ma ocup de acordare am probat deverse tynere, dar tunerul pe care m-il doresc nu-mi permit s-al procur costa 480 € e de la Dirk's accordeon (piano) care face si analiza de modul temperat de acordare pe terze, quarte, quinte, seste. Eu niciodata nu compresez ceia ce am bagat in RAM cine intelege bine perde in calitate de sinet, va pare ca ramane acelas dar cum ai compresa din Waw(KSF) in mp3 la auz nu percep
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.