Jump to content

sashaustenskii

Membru
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

sashaustenskii last won the day on January 29 2018

sashaustenskii had the most liked content!

Community Reputation

16 Bună

About sashaustenskii

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 01/31/1955

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Firenze
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

2,213 profile views
  Stiu ca ai depus o munca enorma pentru a face tonurile respecrive, iti sugerezi sa faci in forma de set desi ai scos in studiou 3 tonuri (basson, clarinet si piccolo) ai fi putut face Basson, Clarinet, Organ, Armonium, Bandoneon. Multi nu se pricep cum se prerlucreaza un Wav, cum se incarca un KMP ar fi mai simplu facut de tine ca SET. Bunaoara am gasit si eu trei tonuri in format Wav de Basson, Clarinet si Picolo a cate 41 de note fiecare cu o lungime a fiecarei note de 10sec in total se primesc 123 de Waw-uri, fiecare l-am scurtat la 1,5sec in Adobe Audition, apoi prelucrat si acurdat in Melodyne, apoi introdus in clapa Pa3x (record edit) apoi am facut trei multisamplere (basson, clarinet, piccolo) apoi prelucrate in oscilatoare facand - Basson, Organ, Armonium, Bandoneon, deci asa a durat 8 zile de munca a cate 6 ore pe zi de sa invartea capul. De ce spun aceasta? Ma uit ca nai nici-o achizitie, cei care au citit si au acsultat munca la demoul exspus nici nu au habar de munca depusa.
 1. Am facut reglagele in PAD edit dupa PAD de fabrica, din memoria User ca la PAD Trombon Hora, am schimbat tempoul de la 120 la 180 dar dupa salvare tempoul revine la 120, nici-un PAD Trombon Sarba nu-mi merge din set nici nu mai stiu ce sa fac. Ajutati-ma va rog.
 2. Daca nu ar exista bateria de acumulatori si ar fi alimentarea RAM de la alta tensiune de la sursa de alimentare apoi dupa deconectarea clapei de la sursa de tensiune 220V se pierde si tensiunea la placa RAM in asa fel totul ce este inregistrat pe placa RAM se sterge automat.
 3. Dumnealui a intrebat clar memoria pentru KORG Pa3x si nu Pa3xLe.
 4. butonul Sound apoi Record si vizualizezi tot ce te intereseaza.
 5. Doar ti-a spus Stanciu Gabriel ceia ce inseamna ca memoria RAM e curata si poti incarca alt set dupa ce faci Factory Restore, nu mai exista urme de setul vechi. Ti-a scris cineva ca trebuie sa descarci bateria RAM, nu se descarci ci sa faci resetare la baterie din Global. UIte ce iti sugerezi eu sa faci asa cum am facut si eu, aici pe sit este informatie cat doresti de multa pentru Pa3x, ia ca si pe literatura artistica si citeste, se numeste rezolvare probleme KORG Pa3x si mai intra si pe youtube si priveste filmuletele expuse de Daniel Andronescu in privinta KORG Pa3x si te asigur ca vei fi la zi cu clapa. I privinta descarcare seturi, te costa doar 10 € pentru ati descarca ce-ti pofteste inima de la download. Doar esti profesionist, VIP si donator pe acest sit, nu inteleg este o gluma topicul expus de D-ta. Spor la lectura si la munca in vederea insusirii clapei daca nu este o gluma de zile mari.
 6. In primul rand nu exista KORG Pa3x Pro dar pur si simplu KORG Pa3x 61 taste si KORG Pa3x 76 taste. Da, la KORG Pa2x mai are si suplimentul PRO dar e numai cu 76 taste. KORG Pa2x nu citeste stiluri si tonuri de KORG Pa3x diferenta de pret este supstantiala in dependenta de 61 taste sau 76 taste. Acuma depinde de posibilitatea financiara, decizia Va apartine.
 7. Mergi la un mester bun sa-ti faca o curatenie interna a clapei, inclusiv si mufele de conecsiune, daca nu esti mester in electronica mai bine nu te apuca de unul singur poti sa faci mai rau. Vezi pe youtube aici: https://www.youtube.com/channel/UCvRq-lyVmvpeIovHxmuGQqA Il chiama Luca Claudiu se pricepe bine, converseaza cu el cum sa procedezi. Cele bune.
 8. Daca ai instalat OS V2 procedura e exact ca la KORG Pa3x, este de ajuns sa intri pe pegina lui Daniel Andronescu in youtube sau aici pe sit aplicand sistemul de cautare informatie. Spor la treaba.
 9. Asa imi doresc sa sune un acordeon multi semplat in clapa mea- KORG Pa3x, dar din pacate dorinta nu se potriveste cu putinta:
 10. Daca e inca in garantie s-au daca nu sa nu faceti vre-o tentativa s-al desfaceti singuri mai bine plecati la mester care cu adevarat sa pricepe, s-au la atelierul de garantie. O zi buna si noroc.
 11. Consuliul meu ar fe asa: desi nu detin FR8x. Incercati sa scoateti acumulatorul(bateria) din acordeon, apasati pe butonul pornire ca sa fiti siguri ca nu a mai ramas tensiune in acordeon, asteptati 10 minute apoi bagati acumulatorul(bateria) nu incercati sa vedeti daca aveti sunet, mai intai facet un reset al acordeonului ca sa revina la reglajul si sunetele din fabrica si numai dupa aceia incercati sa vedeti sunetul fara sa introduceti ceva in memoria RAM si daca va ramane tot asa inseamna ca e un defect de circuit si necesita reparat la specialist. Cele bune, bafta.
 12. Va multumesc mul Vam transmis. Cele bune. Sa nu credeti ca nu ma pricep si eu la acordat si compresat, deja de un an de cand mi-am procurat clapa, inainte aveam Pa600, tot ma ocup de acordare am probat deverse tynere, dar tunerul pe care m-il doresc nu-mi permit s-al procur costa 480 € e de la Dirk's accordeon (piano) care face si analiza de modul temperat de acordare pe terze, quarte, quinte, seste. Eu niciodata nu compresez ceia ce am bagat in RAM cine intelege bine perde in calitate de sinet, va pare ca ramane acelas dar cum ai compresa din Waw(KSF) in mp3 la auz nu percepi dar in genera sa pierde volumul tonul suna putin ma restrans, si cine crede ca tonul dacal decompresezi revine la loc se greseste, doar la compresare se taie(arunca) frecventele ne percepibile pentru urechea umana si nu se mai restabilesc. Doar un Mp3 il poti transforma innapoi in Waw prin adobeaudition dar nui aceiasi asa si la Pa3x. Cele bune
 13. Salutare la toata comunitatea Forum KORG Pa Doresc sa ridic o tema destul de interesanta in privinta acordajului tonurilor multi semplate. La partitia editarii tonului multisemplat KORG Pa3x in special al acordeonului de mult tot caut un soft, tuner, carea mi-ar da posibilitatea respectiva, dar in zadar, din pacate Pitsh si Level care sant amplasate nu-ti dea posibilitaea de a face macar un acordaj precis al notei sant pe scara larga si nul mai inteleg e pe centi sau frecventa. In ultimul timp am gasit un ton de Cantora Basson in Wav cu 37 de note, l-am optimizat ca lungime fiecare Wav la 60000 cu Loop de la 58000, de la 17Mb l-am aduc la 4,33Mb dar uite ca acordajul al fiecarui sampler in parte nu s-a prea primit parca toate 37 de note le-am acordat la nota precisa respectiva cu un tuner cromatic destul de bunisor, dar totusi a ramas sunetul la acorduri ca clacsonul la masina, asa le zic eu chiar si la acele din fabrica, ca in concluzie ca sa ai un ton de acordeon semplat sa sune ca la un adevarat acordeon trebuie sa fie acordat si pe terte, si pe quarte, si pe quinte si pe seste dar din pacate acordorul clapei nici pe departe nu-ti permite, ar fi fost extrem de util daca cei de la KORG isi faceau treaba pana la urma si bagau in OS-ul clapei un tuner cu multe posibilitati si precizie ca nu duc lipsa de asa ceva. In fine ca sa ai un ton de acordeon multisemplat de calitae trebue sa ai un material de baza calitativ adica cele 37 s-au mai bine 41 de note Wav luate in studiou de la un acordeon bine acordat, l-ai prelucrat si iti faci treaba dar stim destul de bine ca aceasta te costa, si nici nu prea doresc numeni sa se ocupe, sa ma ierte de banalitate Grisa Golovaci nu prea imi plac tonurile de acordeon expuse la download cu plata, puneam mana de la mana cu cineva si le procuram daca ar fi fost de calitate stiu ca a depus o munca enorma. Si ca concluzie doresc mult ca sa se expuna toti care-i intereseaza tema respectiva cu sugestii si recomandari. Cele bune.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.