Sari la conținut

sashaustenskii

Membru
 • Număr conținut

  62
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  6

sashaustenskii last won the day on 29 Ianuarie

sashaustenskii had the most liked content!

Reputație Comunitate

16 Bună

Despre sashaustenskii

 • Rang
  Avansat
 • Dată Naștere 31.01.1955

Informații profil

 • KORG Pa
  3x
 • Locaţia
  Firenze
 • Țara
  Italy

Vizitatori Recenți Profil

1.667 citiri profil
 1. sashaustenskii

  Memorie expandabila la Pa3X Le / Set AD&MC KORG Pa3X Le

  Dumnealui a intrebat clar memoria pentru KORG Pa3x si nu Pa3xLe.
 2. sashaustenskii

  Memorie expandabila la Pa3X Le / Set AD&MC KORG Pa3X Le

  butonul Sound apoi Record si vizualizezi tot ce te intereseaza.
 3. sashaustenskii

  Stergere set din Pa3x

  Doar ti-a spus Stanciu Gabriel ceia ce inseamna ca memoria RAM e curata si poti incarca alt set dupa ce faci Factory Restore, nu mai exista urme de setul vechi. Ti-a scris cineva ca trebuie sa descarci bateria RAM, nu se descarci ci sa faci resetare la baterie din Global. UIte ce iti sugerezi eu sa faci asa cum am facut si eu, aici pe sit este informatie cat doresti de multa pentru Pa3x, ia ca si pe literatura artistica si citeste, se numeste rezolvare probleme KORG Pa3x si mai intra si pe youtube si priveste filmuletele expuse de Daniel Andronescu in privinta KORG Pa3x si te asigur ca vei fi la zi cu clapa. I privinta descarcare seturi, te costa doar 10 € pentru ati descarca ce-ti pofteste inima de la download. Doar esti profesionist, VIP si donator pe acest sit, nu inteleg este o gluma topicul expus de D-ta. Spor la lectura si la munca in vederea insusirii clapei daca nu este o gluma de zile mari.
 4. sashaustenskii

  KORG Pa2x Pro sau KORG Pa3xpro?

  In primul rand nu exista KORG Pa3x Pro dar pur si simplu KORG Pa3x 61 taste si KORG Pa3x 76 taste. Da, la KORG Pa2x mai are si suplimentul PRO dar e numai cu 76 taste. KORG Pa2x nu citeste stiluri si tonuri de KORG Pa3x diferenta de pret este supstantiala in dependenta de 61 taste sau 76 taste. Acuma depinde de posibilitatea financiara, decizia Va apartine.
 5. sashaustenskii

  Salutare tuturor !

  Mergi la un mester bun sa-ti faca o curatenie interna a clapei, inclusiv si mufele de conecsiune, daca nu esti mester in electronica mai bine nu te apuca de unul singur poti sa faci mai rau. Vezi pe youtube aici: https://www.youtube.com/channel/UCvRq-lyVmvpeIovHxmuGQqA Il chiama Luca Claudiu se pricepe bine, converseaza cu el cum sa procedezi. Cele bune.
 6. sashaustenskii

  Exportarea unui ton

  Daca ai instalat OS V2 procedura e exact ca la KORG Pa3x, este de ajuns sa intri pe pegina lui Daniel Andronescu in youtube sau aici pe sit aplicand sistemul de cautare informatie. Spor la treaba.
 7. sashaustenskii

  Acordare ton milti semlat KORG Pa3x, Pa4x

  Asa imi doresc sa sune un acordeon multi semplat in clapa mea- KORG Pa3x, dar din pacate dorinta nu se potriveste cu putinta:
 8. sashaustenskii

  Salut va rog ajutatima

  Daca e inca in garantie s-au daca nu sa nu faceti vre-o tentativa s-al desfaceti singuri mai bine plecati la mester care cu adevarat sa pricepe, s-au la atelierul de garantie. O zi buna si noroc.
 9. sashaustenskii

  Salut va rog ajutatima

  Consuliul meu ar fe asa: desi nu detin FR8x. Incercati sa scoateti acumulatorul(bateria) din acordeon, apasati pe butonul pornire ca sa fiti siguri ca nu a mai ramas tensiune in acordeon, asteptati 10 minute apoi bagati acumulatorul(bateria) nu incercati sa vedeti daca aveti sunet, mai intai facet un reset al acordeonului ca sa revina la reglajul si sunetele din fabrica si numai dupa aceia incercati sa vedeti sunetul fara sa introduceti ceva in memoria RAM si daca va ramane tot asa inseamna ca e un defect de circuit si necesita reparat la specialist. Cele bune, bafta.
 10. sashaustenskii

  Acordare ton milti semlat KORG Pa3x, Pa4x

  Va multumesc mul Vam transmis. Cele bune. Sa nu credeti ca nu ma pricep si eu la acordat si compresat, deja de un an de cand mi-am procurat clapa, inainte aveam Pa600, tot ma ocup de acordare am probat deverse tynere, dar tunerul pe care m-il doresc nu-mi permit s-al procur costa 480 € e de la Dirk's accordeon (piano) care face si analiza de modul temperat de acordare pe terze, quarte, quinte, seste. Eu niciodata nu compresez ceia ce am bagat in RAM cine intelege bine perde in calitate de sinet, va pare ca ramane acelas dar cum ai compresa din Waw(KSF) in mp3 la auz nu percepi dar in genera sa pierde volumul tonul suna putin ma restrans, si cine crede ca tonul dacal decompresezi revine la loc se greseste, doar la compresare se taie(arunca) frecventele ne percepibile pentru urechea umana si nu se mai restabilesc. Doar un Mp3 il poti transforma innapoi in Waw prin adobeaudition dar nui aceiasi asa si la Pa3x. Cele bune
 11. Salutare la toata comunitatea Forum KORG Pa Doresc sa ridic o tema destul de interesanta in privinta acordajului tonurilor multi semplate. La partitia editarii tonului multisemplat KORG Pa3x in special al acordeonului de mult tot caut un soft, tuner, carea mi-ar da posibilitatea respectiva, dar in zadar, din pacate Pitsh si Level care sant amplasate nu-ti dea posibilitaea de a face macar un acordaj precis al notei sant pe scara larga si nul mai inteleg e pe centi sau frecventa. In ultimul timp am gasit un ton de Cantora Basson in Wav cu 37 de note, l-am optimizat ca lungime fiecare Wav la 60000 cu Loop de la 58000, de la 17Mb l-am aduc la 4,33Mb dar uite ca acordajul al fiecarui sampler in parte nu s-a prea primit parca toate 37 de note le-am acordat la nota precisa respectiva cu un tuner cromatic destul de bunisor, dar totusi a ramas sunetul la acorduri ca clacsonul la masina, asa le zic eu chiar si la acele din fabrica, ca in concluzie ca sa ai un ton de acordeon semplat sa sune ca la un adevarat acordeon trebuie sa fie acordat si pe terte, si pe quarte, si pe quinte si pe seste dar din pacate acordorul clapei nici pe departe nu-ti permite, ar fi fost extrem de util daca cei de la KORG isi faceau treaba pana la urma si bagau in OS-ul clapei un tuner cu multe posibilitati si precizie ca nu duc lipsa de asa ceva. In fine ca sa ai un ton de acordeon multisemplat de calitae trebue sa ai un material de baza calitativ adica cele 37 s-au mai bine 41 de note Wav luate in studiou de la un acordeon bine acordat, l-ai prelucrat si iti faci treaba dar stim destul de bine ca aceasta te costa, si nici nu prea doresc numeni sa se ocupe, sa ma ierte de banalitate Grisa Golovaci nu prea imi plac tonurile de acordeon expuse la download cu plata, puneam mana de la mana cu cineva si le procuram daca ar fi fost de calitate stiu ca a depus o munca enorma. Si ca concluzie doresc mult ca sa se expuna toti care-i intereseaza tema respectiva cu sugestii si recomandari. Cele bune.
 12. sashaustenskii

  PA300 sau PA1x?

  Eu cred ca la D-ul Oprea de la Panciu comunicand cu el pe pagina lui di Youtube.
 13. sashaustenskii

  Ton acordeon

  Tocmai atunci in 2014 aveam acces la Download, pe parcurs a trei ani am atatea tonuri (samlere) de acordeon ca cineva ma poate invidia, nemaispunand ca acum detin KORG Pa3x si fie necompresat sau compresat clapa il vede si pot edita pe gustul propriu. Cele bune.
 14. sashaustenskii

  Nou: KORG pa 700 și KORG pa 1000

  Pe pagina KORG.com in compartimentul clape scrie clar la datele tehnice ca sant compatibile cu toate formatele KORG ceia ce inseamna ca si cu KORG Pa4x e si evident doar nu intamplator folosesc aceiasi manevra de producere a clapelor prima a fost Pa3x, apoi Pa600 si Pa900, apoi Pa3xLe si acum Pa4x, Pa700, Pa100, si cred ca va aparea si Pa4xLe pe o perioada de 5 ani. Ce este interesant ca Pa700 cu un RAM de 128 Mb ce se compreseaza si va fi total RAM compresat 256 Mb posibilitatea de a icarca samplere WAW, SF, KORG si cu ful edit ( adica editezi componentele din interiorul samplerului) si inca o multime de posibilitati. Pa1000, Ram 300 Mb liniari compresati va fi 600 Mb, ful edit si iarasi cu o multime de inbunatatiri si e cu displaiul ce se ridica. Unicul minus cred ca va fi si ca la precedentele Pa600 si Pa900 plasticul cela Chinezesc de doi bani si cu tastele claviaturii mult de dorit.
 15. sashaustenskii

  Blocare pa600

  Daniele mai reinstaleaza inca odata OS ( eu asa fac: 1 sterg RAM, apoi fac factory restor, si apoi procedez cu instalarea si instrumentelor si OS) daca se deblochiaza ca prima data incearca timp de o saptamana sa te ocupi numai cu stilurile din fabrica fara sa instalezi set. in RAM adica ramul sa fie curat, daca va fi totul bine si nu se va bloca atunci setul pe care il detii aruncal nu mai cauta pricina ca ai sa destrigi clapa si cauta un set sigur de la cineva la care calapa finctioneaza bine. Succes.
×

Informaţie importantă

Prin utilizarea acestui site, sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare.