Jump to content

Cyp87

Membru
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutru

About Cyp87

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 01/14/1987

Profile Info

 • KORG Pa
  600
 • Location
  București
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,102 profile views
 1. Vă salut, Am nevoie de niște pad-uri pentru manele cu rototumuri, știți cumva în ce set găsesc? Am găsit unele de la AD , dar sunt cu tarabana și am încercat eu sa asignez rototumuri, dar nu se auzeau bine deloc.
 2. La pad e simplu. Încarci pad-ul în setul tău, intri în record, edit pad și îi atribui un instrument. După care te joci cu efectele pentru instrument dacă e vorba de pad-uri tip returnele.
 3. La mulți ani Daniel, multa sănătate și tot ce îți dorești să ti se implineasca!!!
 4. Suna la service, la mc music, si spune-le despre problema.
 5. Salut. spune-mi te rog daca sare cumva si din ton, ca daca sare este un fir care s-a dezlipit de la bender, si trebuie mers cu ea la service. Eu cel puțin asa am pățit.
 6. Multumesc Florin, o sa iau legătura cu d-lui zilele astea. Ca in iarna as dori sa ma apuc de treaba, sa studiez ca o sa am mai mult timp. Ți-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook, daca dorești sa ii da-i accept si poate ne vedem la o bere in București.
 7. Salut Florin, mi-ai recomandat pe dl. Eugen Vasile ca profesor, imi poți da nr de telefon al dansului te rog frumos.
 8. Petru, salut. Cum ai rezolvat pana la urma cu pitch-bendul pana la urma, ca si al meu face la fel.
 9. Multumesc Danut pt răspuns. Momentan mai las procesorul sa astepte, am luat SM58, dar am aflat ca multi prefera Beta 58 in defavoarea sm, ca îți cristalizeaza puțin vocea. Acum asta este o sa fac probe in week-end sa vad cum se aude.
 10. Pana la urma microfonul o sa rămână Shure dar, ma puteți sfătui in privința procesorului de voce: Tc helicon http://www.tc-helicon.com/products/voicelive-play/ Sau Boss VE-20 http://www.roland.com/products/en/VE-20/
 11. Chiar nimeni nu folosește tipul asta de microfon http://www.senia.ro/blx24e-sm58-microfon-wireless-shure-36300-3. si procesor de voce. http://www.senia.ro/voice-live-play-procesor-efecte-voce-tc-helicon-37068-3, sa-mi dea un sfat, daca este bun sau nu?
 12. Vreau sa-mi cumpăr un microfon si un procesor pentru voce, dar am nevoie de sfatul vostru, sa știu daca ce am ales este ok, pentru vocea mea si ma va ajuta. Faza este ca nu am vocea prea puternica si as dori un microfon care as am ajute. Eu m-am gandit la shure blx24/sm 58 si processor tc helicon voicelive play. Bugetul este de 2000 Ron,procesorul gasindu-l sh la 700 lei. Voi ce folositi? Va multumesc anticipat.
 13. O sa încerc vineri cand vin din concediu, abia astept. Mai aveam puțin si o luam cu mine, la cat de încântat eram de setul asta, dar...soția... Vrea sa fiu doar cu ea, in concediu.Multumesc frumos, pentru ajutorul pe care mi-l oferi de fiecare data
 14. Intr-adevar Marin, daca cauti gasesti, ma rog cred ca a fost al 20 set incarcat in clapa dar a meritat. Problema este acum ca trebuie sa butonez clapa,ca sa vad ce tonuri pastrez din setul lui Daniel si ce tonuri din asta.Exista vreun program pe calculator sa ma ajute sa fac asta, cumva?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.