Sari la conținut

Cyp87

Membru
 • Număr conținut

  56
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Neutru

Despre Cyp87

 • Rang
  Avansat
 • Dată Naștere 14.01.1987

Informații profil

 • KORG Pa
  600
 • Locaţia
  București
 • Țara
  Romania

Vizitatori Recenți Profil

1.013 citiri profil
 1. Cyp87

  Pad-uri rototumuri manele

  Vă salut, Am nevoie de niște pad-uri pentru manele cu rototumuri, știți cumva în ce set găsesc? Am găsit unele de la AD , dar sunt cu tarabana și am încercat eu sa asignez rototumuri, dar nu se auzeau bine deloc.
 2. Cyp87

  Vreau sa copii Intro dintr un set in altul

  La pad e simplu. Încarci pad-ul în setul tău, intri în record, edit pad și îi atribui un instrument. După care te joci cu efectele pentru instrument dacă e vorba de pad-uri tip returnele.
 3. Cyp87

  La mulți ani, Daniel Andronescu!

  La mulți ani Daniel, multa sănătate și tot ce îți dorești să ti se implineasca!!!
 4. Cyp87

  Bender Pa600

  Suna la service, la mc music, si spune-le despre problema.
 5. Cyp87

  Bender Pa600

  Salut. spune-mi te rog daca sare cumva si din ton, ca daca sare este un fir care s-a dezlipit de la bender, si trebuie mers cu ea la service. Eu cel puțin asa am pățit.
 6. Cyp87

  Caut profesor pentru meditatii - București

  Multumesc Florin, o sa iau legătura cu d-lui zilele astea. Ca in iarna as dori sa ma apuc de treaba, sa studiez ca o sa am mai mult timp. Ți-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook, daca dorești sa ii da-i accept si poate ne vedem la o bere in București.
 7. Cyp87

  Caut profesor pentru meditatii - București

  Salut Florin, mi-ai recomandat pe dl. Eugen Vasile ca profesor, imi poți da nr de telefon al dansului te rog frumos.
 8. Cyp87

  Pitch bend la pa600

  Sarea si din ton clapa?
 9. Cyp87

  Pitch bend la pa600

  Petru, salut. Cum ai rezolvat pana la urma cu pitch-bendul pana la urma, ca si al meu face la fel.
 10. Cyp87

  Microfon + procesor voce

  Multumesc Danut pt răspuns. Momentan mai las procesorul sa astepte, am luat SM58, dar am aflat ca multi prefera Beta 58 in defavoarea sm, ca îți cristalizeaza puțin vocea. Acum asta este o sa fac probe in week-end sa vad cum se aude.
 11. Cyp87

  Microfon + procesor voce

  Pana la urma microfonul o sa rămână Shure dar, ma puteți sfătui in privința procesorului de voce: Tc helicon http://www.tc-helicon.com/products/voicelive-play/ Sau Boss VE-20 http://www.roland.com/products/en/VE-20/
 12. Cyp87

  Microfon + procesor voce

  Chiar nimeni nu folosește tipul asta de microfon http://www.senia.ro/blx24e-sm58-microfon-wireless-shure-36300-3. si procesor de voce. http://www.senia.ro/voice-live-play-procesor-efecte-voce-tc-helicon-37068-3, sa-mi dea un sfat, daca este bun sau nu?
 13. Cyp87

  Microfon + procesor voce

  Vreau sa-mi cumpăr un microfon si un procesor pentru voce, dar am nevoie de sfatul vostru, sa știu daca ce am ales este ok, pentru vocea mea si ma va ajuta. Faza este ca nu am vocea prea puternica si as dori un microfon care as am ajute. Eu m-am gandit la shure blx24/sm 58 si processor tc helicon voicelive play. Bugetul este de 2000 Ron,procesorul gasindu-l sh la 700 lei. Voi ce folositi? Va multumesc anticipat.
 14. Cyp87

  Recomandare style-uri manele

  O sa încerc vineri cand vin din concediu, abia astept. Mai aveam puțin si o luam cu mine, la cat de încântat eram de setul asta, dar...soția... Vrea sa fiu doar cu ea, in concediu.Multumesc frumos, pentru ajutorul pe care mi-l oferi de fiecare data
 15. Cyp87

  Recomandare style-uri manele

  Intr-adevar Marin, daca cauti gasesti, ma rog cred ca a fost al 20 set incarcat in clapa dar a meritat. Problema este acum ca trebuie sa butonez clapa,ca sa vad ce tonuri pastrez din setul lui Daniel si ce tonuri din asta.Exista vreun program pe calculator sa ma ajute sa fac asta, cumva?
×

Informaţie importantă

Prin utilizarea acestui site, sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare.