Jump to content

radu.malcoci

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutru

About radu.malcoci

 • Rank
  Începător
 • Birthday 05/18/1978

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Reggio Emilia
 • Country
  Italy
 1. Salut Cosmin, Advahov, Lautarii....?pthiu.. mai au mult sa te-ajunga!
 2. SANATATE SI MULTI ANI COSMIN, DIN PARTEA NOASTRA CU MULT RESPECT.
 3. 23 downloads

  Sincer nu le-am incarcat, dar sper sa va fie de folos.

  Free

 4. 45 downloads

  Ritmuri diverse modele.

  Free

 5. 184 downloads

  Sant niste melodii din diferite zone, cu figuri specifice.

  Free

 6. Poate de aici ia cineva ceva informatii... nici c-un rau Daniel, chiar asteptam sa explici in romana toata procedura. Eu unul m-am descurcat si asa, nu e complicat, dar stii ca nu chiar toti o au cu engleza. Tot respectul. Sanatate.
 7. Salut' date=' vreau sa spun si eu ca acest microfon este minunat. Acum un an i-am facut cadou nevestei mele un Sennheiser E835, ambii am ramas impresionati de calitatea acestuia. De cand am achizitionat Mixerul Line 6 M20d impreuna cu mic. XD-V75, nici nu stiu pe unde-o fi Sennheiser E835... sincer are o claritate de sunet si chiar parca te ajuta pe alocuri, adica: am observat ca cu un microfon noral(de calitate) cand ajungi pe note joase nu-ti mai auzi vocea, nu ai prezenta in ea, in schimb asta merge clar in orice diapazon, cu atat mai mult ca ai posibilitatea de a-titransforma XD-V75 intr-un Shure, Sennheiser, AKG, EV, s.a. dar tot deasupra ramane L6, fiind si ca Default. Aveti incredere in aceste microfoane. Sanatate. [/quote'] Buna, imi poti spune de unde ai cumparat mixerul si microfonul Line6??? Eu stau in Italia, de aici si le-am cumparat, numai husa mixerului originala am comandat-o in germania http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/it_IT/-/ITL/ViewParametricSearch-SimpleOfferSearch
 8. Exact, microfonul L6 XD-V75 este: DESIGNET IN U.S.A. MADE IN CHINA Vedem, daca reusesc poate i-l iau cu mine la PETRECEREA KORG PA, de la Albota in data de 30,31,si 1 august, organizata de Cosmin.
 9. Salut, vreau sa spun si eu ca acest microfon este minunat. Acum un an i-am facut cadou nevestei mele un Sennheiser E835, ambii am ramas impresionati de calitatea acestuia. De cand am achizitionat Mixerul Line 6 M20d impreuna cu mic. XD-V75, nici nu stiu pe unde-o fi Sennheiser E835... sincer are o claritate de sunet si chiar parca te ajuta pe alocuri, adica: am observat ca cu un microfon noral(de calitate) cand ajungi pe note joase nu-ti mai auzi vocea, nu ai prezenta in ea, in schimb asta merge clar in orice diapazon, cu atat mai mult ca ai posibilitatea de a-titransforma XD-V75 intr-un Shure, Sennheiser, AKG, EV, s.a. dar tot deasupra ramane L6, fiind si ca Default. Aveti incredere in aceste microfoane. Sanatate.
 10. Salut Daniel, vreau sa spun ca ai mare dreptate, acest style l-am creat in 3-4 ore noaptea cu castile la urechi, ca-mi dormeau copii... In fine l-am creat pe Pa 800, clapa care o aveam de vreo 2 luni abea, de aia te-am contactat sa-mi explici un pic ,,lumea,, KORG, luand nastere prietenia nostra inca de prin 2006. Lucrand de o viata mai mult cu Yamaha(diverse modele p-a la Tyro1), am decis sa trec la KORG, si-mi pare rau ca nu m-am decis mai inainte... Tambalul l-am batut pe 2 trckuri, ca si la yamaha, ca asa am invatat, nu stiam inca posibilitatea korgului, si asa si a ramas. I-am dat denumirea de Hora Marita, poate cineva prin seturile sale o are, si sunt sigur ca am si vazut multi cantand pe youtube cu acest style, chiar si Cosmin Titu. Pe timpuri eram clapistul Formatiei ,,DATINA,, al Consulatului Moldovei in Italia de la Bologna, si la rugamintea lui Anatol Buldumea, (fratele lui Ion, la care au cantat impreuna in Orchestra LAUTARII), .. sa fac un style de hora marita(fugarita), ca avea o piesa la clarinet in stilul asta, pentru un concert ce avusem de dat. Uite-asa am luat piesa interpretului si prietenului meu Igor Rusu ,,Piatra piatra,, descifrand de mii de ori mersul orchestrei,- mi-a iesit acest style(unde cred eu ca anume in acest style a si luat pentru prima data nastere pedala de acordeon crescendo in spate) Chiar ma bucur ca ti-a placut, dar mai tare ca ai avut rabdare sa-l corectez, si-ti multumesc. Ma bucur nespus daca i-a venit de folos acest style cuiva, si tie ca nu ai uitat de el si de mine.
 11. Sanatate si La Multi Ani! Succes in toate realizarile.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.