Jump to content

livio

Membru
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

livio last won the day on July 26 2017

livio had the most liked content!

Community Reputation

42 Foarte bună

About livio

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 08/27/1972

Profile Info

 • KORG Pa
  900
 • Location
  Ancona (IT)
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

1,616 profile views
 1. Depinde. Daca ai nevoie de 76 key atunci e ok. In ce priveste memoria RAM din cate stiu eu Pa3le are 192 iar Pa700 128 cu functia de compresare deci aceasta din urma este in avantaj. Eu iti urez sa te bucuri cat mai mult de clapa ta !
 2. De azi dimineata Danut numai asta fac; citesc comentarii, vizionez youtube ! Mai drogat decat aia care trag pe nas !
 3. In aproape toate set-urile ce se vehiculeaza pe diverse site-uri pe unde umblam unu si altu gasim Corlu si Reghe (si ma refer la ritmurile astea Machidonesti) ca e set Gerea sau Anichei ca e set Rosca sau Caraulani in toate se regasesc cel putin aceste 2 ritmuri ! Eu folosec Reghe C.C. care suna cel mai bine, este de ajuns sa reglez tempo-ul la fel ca piesa celor de la Alb si Negru (toti vor varianta asta). Daca denumirea de Reghe e improprie NU este vina mea, eu sub numele asta l-am gasit prin set-urile postate de membrii sau userii din Romania ! Acest ritm (Reghe) nu are de-a face cu regh
 4. Ritmul este Reghe (cel putin eu asa am constatat) si se gaseste in aproape toate set-urile. Vezi M.Gerea, I.Rosca sau multe alte set-uri.
 5. Salut Cosmin ! Din 4000 poate vor ramane 1000 dar....... Pentru inscrierea pe acest forum, atat noilor membri cat si celor deja existenti sa li se perceapa o taxa (contribut) anuala FIXA ! - ex 5-10 € (decideti voi) efectuata (preferabil prin SMS). Plata taxei (contributului) ANUAL, reanoieste dreptul de a fi membrupe acest Forum. Astfel la materialele FREE vor avea acces toti (decideti voi cate desc. pe zi/luna/an). Multi dintre posesorii de aranjoare KORG folosesc style cu INTRO-uri !!! Echipa de lucru (daca exista) poate realiza contra cost - ex 1,50 - 2,50 € (de
 6. Salut Pavel. Atata timp cat tu vrei s-o cumperi nou nouta nu ai de ce sa-ti faci probleme vei beneficia de garantia acesteia (cred ca 2 ani), ca atare orice mica problema care se va ivi datorita rau functionarii produsului (KORG Pa600), se va rezolva intr-un centru de asistenta autorizat pe teritoriul tarii de unde ai cumparat-o ! La ce anume sa fii atent ? La prieteni, nu o instraina. Sa o stapanesti sanatos, bucura-te de ea si la cat mai multe cantari ! p.s. - eu am avut una cumparata chiar la inceput cand a aparut dar am dat-o (cu parere de rau) doar pentru faptul de saptiu mem
 7. Salut. Inainte de a te gandi sa o vinzi si sa cumperi alta, mergi la magazinul de unde ai cumparat-o si vezi conditiile in care poti sa-i schimbi carcasa. Inteleg ca este inca in garantie. Numai bine !
 8. La multi ani, sanatate si fericire Daniel Andronescu !
 9. Salut Pavel. Cauta in Moldova sau Romania un KORG Pa 3Le la mana a doua ! Sau un Pa 2 pro uzat dar din afara (se gasesc la 1000 - 1200 € si sunt ca noi) asta doar daca ai un prieten bun care sa ti-l aduca la pretul de acolo fara alte "taxe" !
 10. Endo multumesc pentru set. Gestul tau demonstreaza ca esti o persoana altruista. Felicitarile mele si inc-o data multumesc.
 11. Gabriel, cred ca inca mai poti gasi pe pagina de Facebook lui A.D. acest update(daca te referi la acel set de manele cu intro-uri).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.