Jump to content

Alexandru Slătinaru

Membru
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Alexandru Slătinaru last won the day on June 8 2018

Alexandru Slătinaru had the most liked content!

Community Reputation

115 Excepţională

2 Followers

About Alexandru Slătinaru

 • Rank
  Profesionist
 • Birthday 12/28/1988

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  London
 • Country
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

3,673 profile views
 1. Cosmin, lumea se schimbă! Nu am mai fost activ pe forum din cauză că m-am lăsat de cântat. Îți dau dreptate! Prea ne-am "țigănit" unii la materiale plătite şi am uitat esența muzicii. Acest forum are rol şi de educare ( un regulament pentru care ai obținut ceva critici) nu numai de download pentru materiale KORG. Să amintim şi de tutoriale sau schimburi de idei. Cred că lumea e mai rea acum si pe lângă asta, toți ştiu să "aranjeze", nu mai e nevoie de korgforum. Ca să nu zic de cei care aici sunt "zmei" iar dincolo de monitor nu ajută pe nimeni! - nici cu materiale şi nici practic - Ideea e că eu înclin pălăria în fața colegilor de aici şi a ta! Mulțumesc pentru suportul acordat în toți aceşti ani! Eu nu votez dar dacă se găseşte o modalitate de a păstra forumul, susțin atât cât pot!
 2. Mă bucur Marin să văd că recomanzi lucrurile „bătrâne” din download!
 3. Am citit de 3 ori să-mi dau seama ce ai scris..... În principiu, am înțeles că ieșirea de căști din mixer nu redă același lucru precum ieșirea de căști din clapă. Bun, acum asta se poate întâmpla pentru că: 1. Ai o problemă cu mixerul. 2. Ieșirea de căști din mixer e folosită pe post de monitor.... contează ce reglaj ai pe canal. 3. Nu am întâlnit pe nimeni să aibă probleme de genul acesta. Verifică conexiunea mufei mama în mixer!
 4. Mă bucur că am fost de ajutor, dar în primul rând mă bucură enorm faptul că am văzut un om care recunoaște greșelile! Felicitări domnule Vasile!
 5. Pentru cei la început de drum! https://www.youtube.com/watch?v=4B5rQxdm7pU&feature=youtu.be
 6. Salutări, mi-am luat un pa3x varianta cu 76.... după ce am pus mâna pe 3x Le și Pa900.
 7. Mi-am tras Pa3...!!

  1. livio

   livio

   Sa-l stapanesti sanatos Alexandru si sa te bucucuri din plin de el !

 8. La mulți ani Daniel! Spor la muncă și multă sănătate! Cât KORG vor face aranjoare, o să tot ai treabă!
 9. 22 downloads

  Pentru că sunt un băiat bun și pentru că vă plângeți că nu aveți tobe la muzică ușoară pe KORG, un mic cadou. Tobele sunt în format wav așa că spor la muncă! Aveți două exemple lucrate în Fl studio. Vă puteți face o idee cam ce găsiți în pachete. https://soundcloud.com/alex-sl-tinaru/demo-tobe-pentru-seriile-pa-de-la-KORG https://soundcloud.com/alex-sl-tinaru/tobe-piesa2 P.S.1: Nu or fi cele mai bune, dar pentru muzică ușoară cred că sunt mai mult decât ok! P.S.2: Le-am tras acum mulți ani, cam atât știam eu de editare pe atunci!

  Free

 10. Un răspuns pentru Greieraș: După cum știm RAM-ul merge cam așa: 64-128-256-512-1024..... Ăștia 400 sunt altceva și dacă citești atent scrie în prezentarea detaliilor că sunt în plus. Mai este ceva legat de asta: citește ritmuri și tonuri din alte seturi direct din usb. Ori ca să-ți citească un ton, trebuie să-l ruleze în RAM. Probabil că e vreun virtual memory așa cum zice Daniel.. Iar ecran cu 4K la clape nu cred că e indicat.... până la urmă clapa e făcută să cânte, nu pentru filme. Prezentările lui Fernando și a celor de la KORG sunt făcute doar de imagine. De aceea nu vezi nici un style funk de ex. (compară prezentările precedente) în care să prezinte un set de tobe de primă clasă. Eu zic să așteptăm! Toate bune!
 11. Chestia asta cu style converter e genială.... Și mulțumesc Daniel de răspuns!
 12. Nu de alta Daniel, dar am un gând... și vreau să știu cât aștept! :fluier: Mai exact până sâmbătă trebuie să mă decid dacă să-mi cumpăr acum o clapă (pa3x-76 - am găzit o ofertă foarte bună cu tot cu difuzoare), sau să mai aștept până la anul!
 13. Pe la care NAMM vom vedea noul PA4? Am văzut că-s două ediții, una în ianuarie și cealaltă în iunie.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.