Jump to content

Alexandru Slătinaru

Membru
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by Alexandru Slătinaru

 1. Cosmin, lumea se schimbă! Nu am mai fost activ pe forum din cauză că m-am lăsat de cântat. Îți dau dreptate! Prea ne-am "țigănit" unii la materiale plătite şi am uitat esența muzicii. Acest forum are rol şi de educare ( un regulament pentru care ai obținut ceva critici) nu numai de download pentru materiale KORG. Să amintim şi de tutoriale sau schimburi de idei. Cred că lumea e mai rea acum si pe lângă asta, toți ştiu să "aranjeze", nu mai e nevoie de korgforum. Ca să nu zic de cei care aici sunt "zmei" iar dincolo de monitor nu ajută pe nimeni! - nici cu materiale şi nici practic -
 2. Mă bucur Marin să văd că recomanzi lucrurile „bătrâne” din download!
 3. Am citit de 3 ori să-mi dau seama ce ai scris..... În principiu, am înțeles că ieșirea de căști din mixer nu redă același lucru precum ieșirea de căști din clapă. Bun, acum asta se poate întâmpla pentru că: 1. Ai o problemă cu mixerul. 2. Ieșirea de căști din mixer e folosită pe post de monitor.... contează ce reglaj ai pe canal. 3. Nu am întâlnit pe nimeni să aibă probleme de genul acesta. Verifică conexiunea mufei mama în mixer!
 4. Mă bucur că am fost de ajutor, dar în primul rând mă bucură enorm faptul că am văzut un om care recunoaște greșelile! Felicitări domnule Vasile!
 5. Pentru cei la început de drum! https://www.youtube.com/watch?v=4B5rQxdm7pU&feature=youtu.be
 6. Salutări, mi-am luat un pa3x varianta cu 76.... după ce am pus mâna pe 3x Le și Pa900.
 7. Mi-am tras Pa3...!!

  1. livio

   livio

   Sa-l stapanesti sanatos Alexandru si sa te bucucuri din plin de el !

 8. La mulți ani Daniel! Spor la muncă și multă sănătate! Cât KORG vor face aranjoare, o să tot ai treabă!
 9. 34 downloads

  Pentru că sunt un băiat bun și pentru că vă plângeți că nu aveți tobe la muzică ușoară pe KORG, un mic cadou. Tobele sunt în format wav așa că spor la muncă! Aveți două exemple lucrate în Fl studio. Vă puteți face o idee cam ce găsiți în pachete. https://soundcloud.com/alex-sl-tinaru/demo-tobe-pentru-seriile-pa-de-la-KORG https://soundcloud.com/alex-sl-tinaru/tobe-piesa2 P.S.1: Nu or fi cele mai bune, dar pentru muzică ușoară cred că sunt mai mult decât ok! P.S.2: Le-am tras acum mulți ani, cam atât știam eu de editare pe atunci!
  Free
 10. Un răspuns pentru Greieraș: După cum știm RAM-ul merge cam așa: 64-128-256-512-1024..... Ăștia 400 sunt altceva și dacă citești atent scrie în prezentarea detaliilor că sunt în plus. Mai este ceva legat de asta: citește ritmuri și tonuri din alte seturi direct din usb. Ori ca să-ți citească un ton, trebuie să-l ruleze în RAM. Probabil că e vreun virtual memory așa cum zice Daniel.. Iar ecran cu 4K la clape nu cred că e indicat.... până la urmă clapa e făcută să cânte, nu pentru filme. Prezentările lui Fernando și a celor de la KORG sunt făcute doar de imagine. De aceea nu vezi nici un styl
 11. Chestia asta cu style converter e genială.... Și mulțumesc Daniel de răspuns!
 12. Nu de alta Daniel, dar am un gând... și vreau să știu cât aștept! :fluier: Mai exact până sâmbătă trebuie să mă decid dacă să-mi cumpăr acum o clapă (pa3x-76 - am găzit o ofertă foarte bună cu tot cu difuzoare), sau să mai aștept până la anul!
 13. Pe la care NAMM vom vedea noul PA4? Am văzut că-s două ediții, una în ianuarie și cealaltă în iunie.
 14. Mulțumesc pentru răspunsuri... aveți dreptate! Sper ca în următoarele zile să iau o decizie, oricare ar fi ea! - cred că LE ar fi o investiție bună mai ales că folosesc pianul!
 15. Pa900, Pa3-LE sau mai aștept?

 16. http://korgforum.ro/topic/1331-pentru-%C3%AEncep%C4%83tori/
 17. Dragi prieteni... de vreo 2 luni mă tot gândesc ce să iau... Sincer să fiu, tind spre pa3, dar ar trebui să mai aștept vreo 6 luni. Așa că mă gândesc la pa900, pa3-LE. Nu știu ce să fac...Ideea e că mă mănâncă degetele fără clapă Îmi lipsește „tănculețul” meu de pa800! Devin nostalgic după clapa aceea... o și botezasem! Așa că sunt binevenite orice idei! Mulțumiri!
 18. Nu am aflat nimic Dănuț. Din păcate nu m-am întâlnit cu cine trebuia. Îmi pare rău, am să mai încerc să văd dacă aflu ceva. O zi bună!
 19. Mai informează-te..... Îi jignești pe alții care au făcut același lucru și nu e frumos!
 20. Dănuț, nu am reușit să aflu prea multe. În iulie ajung în țară și mă duc să vb la Clubul Copiilor la mine să văd ce și cum.
 21. Dănuț, eu pot să-ți spun cum au procedat colegii mei. Majoritatea au avut colaborări cu Casa Pionierilor pe la diverse spectacole. Apoi când au avut nevoie de atestate pentru deschiderea unei firme sau altele, au primit o diplomă cum că au au absolvit ceva cursuri de muzică și le atestă capacitatea lor de artiști. Acum nu știu dacă au „cotizat” ceva pe acolo, dar știu sigur că au obținut o diplomă. Am să încerc totuși să mă interesez la foștii mei colegi să văd ce informații îmi pot da și când voi fi mai în temă, las un mesaj. Știu sigur că se poate face însă nu știu condițiile!
 22. Exact ce am zis eu mai sus.... puterea și mixerul trebuie să fie separate! Mulțumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.