Jump to content

cosminitaly

Membru
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutru

About cosminitaly

 • Rank
  Începător
 • Birthday 09/16/1990

Profile Info

 • KORG Pa
  600
 • Location
  Alessadnria
 • Country
  Italy

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
 1. Un Salut calduros la toata lumea.... Va prezint un pic situatia mea....Am un pa600 , o placa de sunet externa (audiobox44vsl), si un calculator (cu Sonny Forge 11, programul de mixer virtual al placii de sunet dotat cu 4 canale de efecte :compressor, gate si eq) plus altele! As vrea sa inteleg un pic cum trebuie sa procedez cu reglajele, cu ce efecte sa lucrez, cum trebuie lasat semnalul din clapa (cu sau fara efect) ..ca sa-mi fac niste preset-uri din care sunetul sa se auda fabulos...Si plin....Dar nu stiu de unde sa incep..Un exemplu de sound care imi place este materialul Domnului Andronescu pe care puteti sa-l auziti aici.. Accept orice fel de critica sau sfaturi!! Va multumesc anticipat! Hora.mp3
 2. hai cu soseaua! hahahaa! https://www.facebook.com/video.php?v=723301267755284&set=vb.100002262537949&type=2&theater
 3. Am un prieten in Elvetia care este interesat la acest model de clapa cu tot cu setul din interior ....as vrea sa vad cum procedem ? trebuie sa cumpar clapa di romania neaparat ? o as putea intra in posesia os+resurse AD-MC?
 4. nu da tre sa imi cumpar un ups ...problema e de la bobina de alimentare!...s-a ars! Cam ce model de UPS mi-ati recomanda pentru a pune numai mixerul ? (precisez ca boxele sunt active si mixerul l-am scimbat dynacord cms 3)
 5. Bunaziua la toata lumea! Sambata un coleg de al meu a zis ca s-a ars mixerul digital de la presonus in timpul cantarii ....a esit fum si nu a mai mers deloc! avea tot pus pe stabilizator de curent si numai mixerul a decedat, restul instrumentelor nu au avut nimic ! si nu pre ne dam seama din ce cauza s-a intmplat asa ceva! Poate cineva ne lumineaza si pe noi !
 6. Nu merita 60 de € pe ce ai pus acolo..pe inregistrare suna bine da cand pui in clapa se schimba...sunt anumite trackuri de exemplu braciul care mai scapa note in afara masurii cand schimbi mana la armonie ...de asta ai si facut demo scurte pe un singur acord...oricum nu merita bani!
 7. Salut!! Ne-ar trebui niste formule de urmarire, ar fi interesant sa auzim cu mana stanga!! Exemple de teme muzicale si cum ar trebui sa acompaniem acele teme muzicale!! Felicitari pentru initiativa!!
 8. de auzit se aude bine hora asezata , sarba , hora ,banat , ardeal, si ceva batuta pe acolo! ....din punct de vedere manale are ce aveti si voi prin clapele voastre, nu-i ingrijit cum e a lui Daniel..
 9. Va salut Eu am cumparat acest set eri dar nu stiu de unde sa-l decarc? va multumesc frumos!!
 10. Salut la pa600 merge s-au e pre mare!! multumesc
 11. Oameni la care o sa fac petrecerea sunt cunoscuti de ai mei... noi suntem in italia si majoritatea lor au originea din bacau...dupa mine ar merge nicu paleru si melodii populare de joc din moldova!! dar acum nicu paleru are mii de melodii da nu taote au priza de asta as vrea sfatul la cineva cu experienta!!
 12. Va salut !! Am o rugaminte la solisti cu mai multa experienta decat mine, as vrea sa ma ajutati cu o lista de melodii (un program) daca sunteti amabili, adica cu ce se mai canta in ziua de azi pe la petrceri/ nunti, melodii de de joc ( hore, sarbe, batute) care ridica lumea de pe scaun...Vreau sa-mi pun la punct un caiet si sa studiez asemenea melodii, pemtru ca nu sunt un solist cu experienta si dorinta mea de a prograsa!! puteti sa scrieti titluri de melodii aici in acest forum!! va multumesc!
 13. cosminitaly

  Style-uri by Ramy

  felicitari!!! nota 10++++!! acici perfotmanta!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.