Jump to content

ionnell

Membru
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ionnell last won the day on October 11 2014

ionnell had the most liked content!

Community Reputation

17 Bună

About ionnell

 • Rank
  Profesionist
 • Birthday 01/04/1955

Profile Info

 • KORG Pa
  800
 • Location
  Iasi
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
 1. Cred că mp3-iurile ,unele au fost expuse la unele câmpuri electromagnetice.. Ori styckul are probleme și trebuie formatat ,în FAT32.. Nu cred că e clapa vinovată..
 2. De câți RAM-I este plăcuța la KORG pa4x cu 61 de clape ,când e luată din magazin nouă ? Mersi
 3. Gabriel , să înțeleg că vede pa3x-ul RAM de 256 mb ?
 4. ionnell

  KORG pa3x

  Cine-mi poate spune cu exactitate ce RAM are KORG pa3x 61 clape.. Mersi..
 5. Cred că se putea ,din fabrică ,să se evite instalarea acelui pachet de acumulatori ,proiectând un sistem de alimentare de la o sursă separată ,dar în interiorul clapei , cu două tensiuni ,eliminând ,în felul acesta posibilitatea expirării acelui pachet de acumulatori... Are un număr limitat de încărcări.
 6. Am schimbat clapa Gabriel cu un pa3x 61 clape... Deci pa3x are placă de RAM de 128 din fabrică ? Aștept un răspuns... Mulțumesc..
 7. Bună dragi colegi. Cine-mi poate spune și mie unde mă duc ,la pa3x , pentru a vedea ce ram are clapa... Mulțumesc anticipat
 8. MULȚUMESC DANIEL ... DACĂ MA E VALABIL ,AZI 3 FEBRUARIE 2018 ,TE ROG SĂ-MI DAI UN RĂSPUNS.. MULȚUMESC ȘI MULTĂ SĂNĂTATE..
 9. Bună dragi colegi..Aș avea nevoie de os-ul pentru pa 800-tele meu , os 2.02 și cu formatarea și resursele de la același os 2.02.. Multumesc anticipat.
 10. Cat costa un ram nou de 128 Mb ? Are cineva un ram (bun) care-i prisosește sa mi-l vândă mie ?
 11. As vrea sa comand kitul de intrare căști pentru pa 800 ,ca mi s-a defectat si trebuie sa-l înlocuiesc.. Multumesc anticipat
 12. Zmaranda dragule, daca aveam ceva de ascuns ,ii scriam pe mess..Nu-i problemă daca nu se poate
 13. Posteaza cele doua piese aici si gama de unde le poti tu canta ! Dl ionell, faceti obiectul punctului 3.3 din regulament ..... 3.3 Este interzisă cererea de materiale în chat sau forum cu transfer pe e-mail-ul personal, rețele de socializare sau prin alte forme. Dacă există cereri, acestea se postează la secțiunea DOWNLOAD din motive de transparență și dreptul oricărui utilizator de a avea acces la acestea. Ma vad nevoit sa editez postarea D-voastra si sa il rog pe doritor sa posteze aici cele doua pozitive folosind ,, Editor Complet,, dupa care sa vedem ce se va putea face cu cele doua negative, care ,firesc, ar trebui postate tot aici sau doar linck-ul de la download corespunzator paginii unde au fost uploadate cele doua negative! Multumesc!
 14. Moale si cu atac..Nu inteleg..Cred ca se poate face ceva de la adâncimea touch-ului.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.