Jump to content

juliang

Membru
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excepţională

1 Follower

About juliang

 • Rank
  Experimentat
 • Birthday 08/17/1973

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Constanta
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,585 profile views
 1. Dacă ai luat setul de la magazin autorizat mergi la ei cu stickul și explica-le problema. Dau toaga-l pe domnul Calin sa te ajute. Este un domn elegant și s-ai putea sa ai succes.
 2. juliang

  Editare Pad

  NU merge cu transpose la paduri. Merge doar sa le inregistrezi si sa le salvezi transpuse. De exemplu ai hora de mana din re. O salvezi ca HormnRe. Daca o vrei si din mi, intri in rec intri la padul respectiv si transpui la mi. Salvezi ca HormnMi. Ideea este sa le pui una langa alta cand le salvezi ca sa nu le cauti ca disperatul cand prestezi,
 3. juliang

  SET juliang

  da, cred ca e lucrat in performance. oricum uitati de el. A aparut intre timp un set de la barlad care e mult mai bun
 4. @soundmusic, Asta este o intrebare buna! Cum se poate raspunde la ea?
 5. Eu o fac pe bossa muzicanti a domnului AD. pe var 3 iese super. Multumesc AD!
 6. Are cineva un kar sau un mp3 negativ la melodia din titlu? Va multumesc Aveti aici link
 7. Eu cred ca 98% dintre politicienii care fura o sa faca cumva sa nu plătească amenzile, iar pe un personaj cu cheia sol în sânge care a împrumutat banii de scule de la banca.o sa facă statul și fiscul tot ce trebuie să-l sperie și sa-l determine sa își plătească tot ce i se imputa atunci când e prins în offside.
 8. Unde se plătește ORDA? Mai concret,lucrează careva în armata și vrea sa intre în legalitate? Am întrebat pe jurist și a spus ca nu avem voie sa facem pfa și ca nu putem fi administrator se firma. Bănuiesc ca sunt și băieții de la fanfară care mai prestează ocazional. Voi ce soluții aveți?
 9. Pana la urma în anul asta 2015 care ar fi ultimele update ale legiloe? Se plătește impozit pe venit estimat sau cum? Pe venit real sau estimat?
 10. Ma gândeam la ceva de genul- plătesc in impozit de.... Lei în anul respectiv so când cin băieții le arăți foaia pe care ai plătit. Alte idei?
 11. Eu întrebam la modul cel mao serios.
 12. Stimați colegi, Cum sau ce e de făcut la cei care nu sunteți în regula cu toate actele și sunteti vizitați de anafisti la un eveniment? Care at fi rezolvarea cea.mai ușoară și nedureroasa financiar? Oricum nu cred ca are careva casa de marcat pentru bănuți de dedicații.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.