Jump to content

marineltgv

Membru
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About marineltgv

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 07/17/1959

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Targoviste
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

2,028 profile views
 1. Nu stiu. Eu am luat clapa Pa 4X de la niste persoane care o cumparasera pentru fiul lor caruia nu-i ardea de studiu in muzica. Acestia s-au decis sa o vanda. Deci a fost SH pentru mine. Nu am cerut manualul (daca o fi avut). Dar nici nu am fost interesat de acest lucru pentru ca am downloadat manualul de pe site si m-am folosit de el. De la un un OS la altul au aparut noutati si nu cred ca are rost sa-l printezi.
 2. A incercat cineva instalarea OS oriental in international? A adaptat cineva ritmurile si sunetele din oriental pentru versiunea international? Se poate? Este permis? Eu nu am incercat. Stie cineva ceva in acest sens? Style-urile din varianta Musikant pentru international le-a facut Daniel Andronescu. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
 3. Nu stiu daca tu folosesti Add-On lui Daniel Andronescu. Am cumparat setul AD&MC v2 pentru Pa 4X. Dar contine si GLOBAL care cred ca este implementat pe structura OS v2.0.1 care exista atunci cand a fost scos pe piata. Cum evitam incarcarea GLOBAL pentru ca in noul OS este structurat altfel GLOBAL-ul? Stiu cum sa incarc un set, dar aici fiind vorba de un Add-On si vad ca in folderul ADS&MC este tot ce contine un set (Global, Sound, Style, etc) plus extensiile .upd si .pkg. Astept o lamurire. Multumesc anticipat! Multa sanatate! Pe site-ul mc musical
 4. L-a instalat cineva? Eu inca nu l-am probat fiind prins cu alte probleme, dar printre posesorii de Pa 4X se vorbeste ca se blocheaza clapa, ca sunt probleme mari (repet, se spune). Vad ca si video clipul lui Daniel Andronescu a fost sters de pe youtube (avea o durata de vreo 45 min aproximativ si explica incarcarea noului OS si Add On-urilor). De ce a fost sters? Chiar sunt probleme cu noul OS? Cine ne spune cate ceva? Nu mai vad discutii pe tema Pa 4X. Pe acest an - nimic. Decat cereri de style-uri. Astept feedback-uri in legatura cu OS NEXT. Vad ca deja a aparut OS v3.0.1.
 5. Pe una din CV variation 4 ai o informatie despre tempo. Intri in Record si apoi la master si acolo gasesti. Nu sunt langa clapa, vorbesc din memorie. Am Pa 4x, dar stiu de la pa 2x ca se putea salva diverse variation la tempo-uri diferite. Era problema cand in acelasi style aveai de exemplu pe V1 o hora lenta si pe V2 sarba. Si asa se face. Doar ca pe fiecare CV al variation trebuie sa fie pe master indicatia de tempo. Acest "master" despre care vorbesc nu se refera la Master FX sau la EQ din Global. Este vorba de track-ul de master din Record style dupa ACC5. Sper sa te ajute cele scrise de m
 6. As vrea ca un sunet din track-urile de acompaniament (dar de ce nu si la cele de mana dreapta) sa poata fi scris in style cu PB range mai mare decat +(-) 12 semitonuri. Pe 2 octave sau 3. Are cineva o idee despre cum s-ar putea seta PB in acest scop?
 7. As fi vrut sa am posibilitatea sa donez o suma mai mare. Dar suma cred ca e prestabilita si nu am alta optiune. Donez € pe luna, dar omul mai are si alte prebleme si uita. Pay Pal si suma la alegere ar fi perfect. Am donat 1 €. Nu spun ca sa ma laud; rezolvati problema cu posibilitatea de a schimba suma. Si va dona fiecare dupa cum il lasa inima.
 8. De acord cu donatia! Ma intereseaza modalitatea de virare bani.
 9. Am trecut de la Pa 2x la Pa 4x. Am niste negative MIDI lucrate in Pa 2x si pe track-ul de tobe (10) am lucrat cu groove-uri (ritm de baza, fill-uri, end) facute in Time slice. Le-am salvat in User 1 in Pa 2x. Acum vreau sa cante acel negativ cu acele sunete (groove-uri). Am un set cu sunetele lui pentru Pa 4x care mi-a placut (setul, ca sa nu fiu acuzat de dezacorduri). Am incarcat sunetele pe care le-am vrut din Pa 2x, printre ele aflandu-se si aceste groove-uri; le-am incarcat in User 3 din Pa 4x. In acest moment fac mentiunea ca toate aceste groove-ur
 10. Are cineva unul din cele doua mixere? Sau poate le-a auzit cineva. Sunt interesat de pareri despre ele.
 11. Nu orice mixer digital. Am lucrat cu 3 modele. Le-am vandut pe toate 3 si am trecut la mixer analog MIDAS Venice F16. Pentru mixerul digital trebuie alocata o suma de la 5.000 € in sus ca sa poti spune ca ai mixer digital. Mai putin de 5.000 €... Am probat Midas M32R si MIDAS Pro 1 TP... Diferenta de bani, dar si de sunet, bineinteles cel mai scump suna mult, mult mai bine. (Midas Pro 1 TP).
 12. Dupa ce am probat in magazin 7 sau 8 subwoofer, diverse branduri si preturi concluzia a fost clara: nu se poate calitate super la pret de alimentara. Eu am luat 2 buc QSC KLA 181, active.
 13. Bose F1 inca nu se vinde la Thomann. Nici la musicstore si nici in Romania. Le astept si eu. Am lucrat pe Bose L1 model II: sunet fara repros. Au anuntat ca Bose F1 vor aparea in august in jurul datei de 14 (Thomann). Acum se mai intarzie pana in jurul datei de 04 sept 2015. Nu stiu care ar putea fi motivul. Sa aiba probleme cu sistemul? Sa nu fie chiar reusit? Eu cam am incredere in aceasta firma, dar... Voi aveti alte informatii?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.