Jump to content

marineltgv

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About marineltgv

 • Rank
  Începător
 • Birthday 07/17/1959

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Targoviste
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

1,552 profile views
 1. Nu stiu daca tu folosesti Add-On lui Daniel Andronescu. Am cumparat setul AD&MC v2 pentru Pa 4X. Dar contine si GLOBAL care cred ca este implementat pe structura OS v2.0.1 care exista atunci cand a fost scos pe piata. Cum evitam incarcarea GLOBAL pentru ca in noul OS este structurat altfel GLOBAL-ul? Stiu cum sa incarc un set, dar aici fiind vorba de un Add-On si vad ca in folderul ADS&MC este tot ce contine un set (Global, Sound, Style, etc) plus extensiile .upd si .pkg. Astept o lamurire. Multumesc anticipat! Multa sanatate! Pe site-ul mc musical apar in add-on aceste 2 fisiere: Pa4X_AddOn_RO-13_v1.2.pkg si Pa4X_AddOn_RO-13_v1.2.upd Nu prea mi se pare in regula ca este vorba de v1.2 desi se spune ca sunt pentru OS NEXT. Stiu ca au aparut niste probleme in relatia AD - MC, dar asta nu ar trebui sa-i afecteze pe cei care au achizitionat acel micro SD. Ma intereseaza acest Add-On pentru ca imi lasa RAM-ul liber, iar eu sunt interesat mai mult de sunete la care AD a muncit (bravo lui).
 2. L-a instalat cineva? Eu inca nu l-am probat fiind prins cu alte probleme, dar printre posesorii de Pa 4X se vorbeste ca se blocheaza clapa, ca sunt probleme mari (repet, se spune). Vad ca si video clipul lui Daniel Andronescu a fost sters de pe youtube (avea o durata de vreo 45 min aproximativ si explica incarcarea noului OS si Add On-urilor). De ce a fost sters? Chiar sunt probleme cu noul OS? Cine ne spune cate ceva? Nu mai vad discutii pe tema Pa 4X. Pe acest an - nimic. Decat cereri de style-uri. Astept feedback-uri in legatura cu OS NEXT. Vad ca deja a aparut OS v3.0.1.
 3. Pe una din CV variation 4 ai o informatie despre tempo. Intri in Record si apoi la master si acolo gasesti. Nu sunt langa clapa, vorbesc din memorie. Am Pa 4x, dar stiu de la pa 2x ca se putea salva diverse variation la tempo-uri diferite. Era problema cand in acelasi style aveai de exemplu pe V1 o hora lenta si pe V2 sarba. Si asa se face. Doar ca pe fiecare CV al variation trebuie sa fie pe master indicatia de tempo. Acest "master" despre care vorbesc nu se refera la Master FX sau la EQ din Global. Este vorba de track-ul de master din Record style dupa ACC5. Sper sa te ajute cele scrise de mine.
 4. As vrea ca un sunet din track-urile de acompaniament (dar de ce nu si la cele de mana dreapta) sa poata fi scris in style cu PB range mai mare decat +(-) 12 semitonuri. Pe 2 octave sau 3. Are cineva o idee despre cum s-ar putea seta PB in acest scop?
 5. As fi vrut sa am posibilitatea sa donez o suma mai mare. Dar suma cred ca e prestabilita si nu am alta optiune. Donez € pe luna, dar omul mai are si alte prebleme si uita. Pay Pal si suma la alegere ar fi perfect. Am donat 1 €. Nu spun ca sa ma laud; rezolvati problema cu posibilitatea de a schimba suma. Si va dona fiecare dupa cum il lasa inima.
 6. De acord cu donatia! Ma intereseaza modalitatea de virare bani.
 7. Am trecut de la Pa 2x la Pa 4x. Am niste negative MIDI lucrate in Pa 2x si pe track-ul de tobe (10) am lucrat cu groove-uri (ritm de baza, fill-uri, end) facute in Time slice. Le-am salvat in User 1 in Pa 2x. Acum vreau sa cante acel negativ cu acele sunete (groove-uri). Am un set cu sunetele lui pentru Pa 4x care mi-a placut (setul, ca sa nu fiu acuzat de dezacorduri). Am incarcat sunetele pe care le-am vrut din Pa 2x, printre ele aflandu-se si aceste groove-uri; le-am incarcat in User 3 din Pa 4x. In acest moment fac mentiunea ca toate aceste groove-uri sunt salvate ca sunete si sunt vreo 5 in user 1 din Pa 2x si la fel in user 3 din Pa 4x. In derularea negativului, prin functia Prog change se schimba sunetul; ca si cand ai vrea sa ai pe acelasi track de la masura 1 la 3 un instrument, apoi pana la masura 10 alt instrument, apoi altul la alta masura, etc. Totul se realizeaza prin Prog change. Acelasi sunet in Pa 2x are locatia descrisa prin 121.064.43 in Pa 4x -------------------------------------- 121.066.50 Cand trec la Event Edit gasesc "Prog 43". Aceasta valoare in Pa 4x nu ma conduce la sunetul dorit de mine din Pa 4x (121.066.50). Schimband doar 43 in 50 nu se rezolva problema. Parametrul 064 pentru Pa 2x inseamna User 1. Parametrul 066 la Pa 4x inseamna User 3. Cum ajung la sunetul dorit de mine? Am rezolvare ca sa nu pierd munca de niste ani de zile: le fac MP3. Dar vreau sa stiu si rezolvarea in MIDI. Bine ca nu am vandut inca Pa 2x-ul. Astept o idee sau mai multe. Va multumesc anticipat. Marinel Gheorghilas
 8. Are cineva unul din cele doua mixere? Sau poate le-a auzit cineva. Sunt interesat de pareri despre ele.
 9. Nu orice mixer digital. Am lucrat cu 3 modele. Le-am vandut pe toate 3 si am trecut la mixer analog MIDAS Venice F16. Pentru mixerul digital trebuie alocata o suma de la 5.000 € in sus ca sa poti spune ca ai mixer digital. Mai putin de 5.000 €... Am probat Midas M32R si MIDAS Pro 1 TP... Diferenta de bani, dar si de sunet, bineinteles cel mai scump suna mult, mult mai bine. (Midas Pro 1 TP).
 10. Dupa ce am probat in magazin 7 sau 8 subwoofer, diverse branduri si preturi concluzia a fost clara: nu se poate calitate super la pret de alimentara. Eu am luat 2 buc QSC KLA 181, active.
 11. Bose F1 inca nu se vinde la Thomann. Nici la musicstore si nici in Romania. Le astept si eu. Am lucrat pe Bose L1 model II: sunet fara repros. Au anuntat ca Bose F1 vor aparea in august in jurul datei de 14 (Thomann). Acum se mai intarzie pana in jurul datei de 04 sept 2015. Nu stiu care ar putea fi motivul. Sa aiba probleme cu sistemul? Sa nu fie chiar reusit? Eu cam am incredere in aceasta firma, dar... Voi aveti alte informatii?
 12. Stiu ca mixerul 16.4.2 AI are EQ semiparametric pe Fat Channel. Dar, am inteles ca prin intermediul UC (sau VSL) EQ devine full parametric (si parametrul Q nu mai are doar doua pozitii, ci poate fi controlat cursiv step by step). Este adevarat? Multumesc anticipat!
 13. Trebuia să se revină asupra ideii cu impozitarea bacşişului. Era o idioţenie şi era foarte greu de pus in practică. Nu m-am interesat de zvonul cum că nu mai trebuie să plătim cei 5,5% pentru sănătate. Nu prea cred, dar s-ar putea să fie ceva in legătură cu cei care plătesc deja dintr-un alt venit; de ex eu plătesc din salariul de inginer. Dar legea spune că trebuie să plătim 5,5% din orice venit pe care îl realizezi. Vom vedea.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.