Jump to content

nelu_nelu_71

Membru
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nelu_nelu_71 last won the day on November 27 2015

nelu_nelu_71 had the most liked content!

1 Follower

About nelu_nelu_71

 • Birthday 08/07/1971

Profile Info

 • KORG Pa
  800
 • Location
  Targoviste
 • Country
  Romania

Recent Profile Visitors

1,038 profile views

nelu_nelu_71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. am vrut sa va dau rasp. dn Marin ,, dar mare birocratie,,, )) aprobari etc,
 2. multumesc pt. remediere,,cu (.) asta se poate,, eu l am pus la categoria care tr. samd,, dar cine stie,,)) mentionez ca setul nu este facut de mine ,, mai bine zis din mai multe seturi si rearanjat de mine ,, ce am pus aici la dawnl. e prima aranjare la set de acum 2 luni ,, intre timp am mai perseverat , )) la ora actuala ce am in clapa e mult mai bine ,, zic eu,, styluri si samplere ,,etc , multi baieti cu pa3x si chiar unu cu pa 4 canta cu seturi de la mine ,asta sa nu mai fiu modest cu ai zis D-ta )))
 3. 107 downloads

  Pentru baietii,,amariti,, ca mine cu pa2x si pa 800! Verificat Moderator! O singura remarca!Cine are setul asta in clape(pa2x si pa 800) poate spune ca are tot ce-i trebuie!Gustul fiecaruia insa poate fi diferit dar si materialul se poate aranja dupa plac!
  Free
 4. il pun eu pt. pa 800 bine inteles daca imi da voie conducerea ,, ca nu am demo la set ,,si alta problema eu nu gasesc uploadul pe situl asta ..,,
 5. gata am incheiat,, imi cer scz daca v am suparat,, nu aveti simtul umorului deloc,, pacat
 6. Eee,, ati vaz,, dn Marin si D d ,, vocea poporului e impotanta in ziua de azi,,se cam termina cu ideile alea comuniste,, gen secretari de partid aCC ,, unde are situl asta sediul sa venim sa manifestam ,, ca cei din piata Universitatii ))
 7. dn.Marin eu oricum,, am pa 800 nu pa3 dar chiar m-ai facut crios cu setul ,, si situl unde spui D-nta ca ai descarcat.. si nu ma intereseaza intr o ritornele* ca ne descurcam si noi astia cu pa 800,, ma interesa un styl din setul asta,, sa il convertesc ,, bine ca nu mi araspuns D Dima prietenul meu ,, cel mai bun,,)))
 8. Ce vrei sa spui cu ,, pentru cei care nu au pa 600,, ?? E vreo virtute treaba asta sau ce? Aici este editarea facuta de tine: ce vrei sa spui cu asta,, pt. cei care nu au pa 600 ?? e vre o virtute tr. asta sau ce? Editat de nelu_nelu_71, Astăzi, 17:48.
 9. 175 downloads

  Set primit de la Vasi O.
  Free
 10. pentru os ul cu 16 pagini DK pt. pa 800 trebuie mem . marita ?
 11. Respect Aalin asa se ajuta un om nu ca altii fitosi ...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.