Jump to content

MINODOR

Membru
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About MINODOR

 • Rank
  Începător
 • Birthday 01/30/1974

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Beius-Bihor
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Va rog, spuneti-mi daca exista vreo posibilitate de a inlocui o toba (toba mare )dintr-un set de tobe semplat in KORG pa3x...?Adica sa aduc alta toba in locul ei din alt set...!?
 2. Marius,semlerele scrise cu alb trebuiesc sterse ?Interesant ca la inceput timp de o luna aproape n-am avut probleme cu braciul respectiv...!
 3. Multumesc Marius,voi verifica semplerele cum ai zis sa vad daca sunt complete...?!
 4. Dragi colegi,am un ton ,duve braci,care uneori dupa folosirea pedalei de sustein,are cate o nota care in toate octavele ,bazaie,ex. do sau mi depinde cum il apuca toanele,atat pe manual cat si pe automat dupa aceea bazaie la apasarea notei respective ,ca un fel de zazait,care credeti ca ar fi cauza...mentionez ca face periodic acest lucru...?Multumesc pentru sfat !
 5. Am schimbat ramul la pa3x si am dezactivat acel buton-off,dar nu stiam cum e la pa 800 vrand sa ai dau unui prieten cu pa 800 ,memoria schimbata de mine din pa3x,de 128 mb,multumesc pentru ajutor...!
 6. Mersi Cristi,am inteles,are cumva linga memorie in interior vreun buton on-off ca la Pa3x ?
 7. Adica Cristi,nu pot folosi set mai mare de 64 mb sau..? Atunci nu vad cat volum imi ocupa setul decat pe calculator...?
 8. As dori sa schimb ram la Pa 800,cu 128 mb ram de la Pa 3x,sunt protejati cumva ramii in clapa,si daca trebuie reinstalat Os-ul dupa modificare,asta daca sunt compatibili ramii de la pa 3x...? Multumesc !
 9. Ma gandeam Ionut la varianta cu schimbatul os-ului,sa scap de erori,intradevar am tot schimbat in ultimul timp seturile cu global cu tot pana mi-am gasit ce-mi trebuia in clapa,dupa ce termin de lucru ,reinstalez os-ul si imi bag setul,ca am inteles ca nu e bun beckup-ul cu setul meu ca ar aduce inapoi in clapa anumite erori,...!
 10. Multumesc Cristi si Marius pentru sfaturile utile,la un moment dat credeam ca anumite styluri pot fi virusate etc,de se dezintegrau asa la intamplare,voi lucra dupa metoda mentionata de voi,multumesc inca odata !
 11. E o idee pe care sincer n-am folosit-o la modificarea stylurilor,desi am facut styluri si negative in Pa 800,o voi folosi in Pa3x,daca e mai sigura,desi nu imi explic de ce unele styluri modificate de mine au ramas ok,iar cateva se tot destrama sa zic asa,iti multumesc frumos Marius pentru ajutor..vorba romaneasca:omul tot invata,bine ca ne putem sfatui si ajuta...!
 12. Nu am bifat functia originala,styluri luate din alte seturi,am cautat tonuri de la mine ,si am dat Write Current Style Settings ,iar inainte sa inchid clapa am dat Write Global-Global Setup Setup ..! Ce anume am omis ?
 13. Am memorat in clapa unele styluri cu tonurile pe care le am eu in usere,iar cand nu ma astept le gasesc schimbate cu tonurile din import,in timp ce altele raman totusi memorate de mine,ce am omis oare...multrumesc pentru sfat !
 14. Multumesc colega,ma gandeam eu,ca n-ar avea ce altceva sa fie ,desi am reusit totusi vreo 4 ,5 styluri sa le folosesc !Asa este sunt styluri de pa3x !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.