Jump to content

Valyx73

Membru
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Valyx73 last won the day on June 30 2018

Valyx73 had the most liked content!

Community Reputation

69 Excepţională

About Valyx73

 • Rank
  Profesionist
 • Birthday 12/10/1973

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Mansfield
 • Country
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

2,588 profile views
 1. Salutare Daniel! Am cautat de am innebunit de o ora, dar nu gasesc acest tutorial! Desi ar fi trebuit sa il am descarcat in PC, dar nu il gasesc! Te rog sa pui un link la care sa gasim tutorialul! Multumesc! Am gasit in sfarsit tutorialul tau descarcat in PC!
 2. Version 1.0.0

  Acest negativ este disponibil si de la alte game!
  10.00 EUR
 3. Version 1.0.0

  Acest negativ este disponibil si de la alte game!
  10.00 EUR
 4. Se poate face asta si mult mai multe in Record Style, apoi salvezi asa pe fiecare Variation, Brake SAMD si iti va ramane asa ca si style, dupa aceea le salvezi in performance, dar este greu pentru tine ! Nu ai cum sa apesi pe un buton iar clapa sa face ceea ce tu gandesti! Trebuie aranjata cu tot ceea ce vrei sa faca, apoi doar schimbi de la butoane.Poti sa pui pe MUTE trackul care nu vrei sa cante, alegi pe ce variation sa cante , iti alegi tonurile pentru mana dreapta si apoi salvezi in PERFORMANCE, asa poti face cate performante vrei! Nici asa nu iti convine??? Desi ti-am mai scri
 5. Nu merge pe style uri de fabrica, ci doar pe cele din Favorite sau User!!! Selecteaza un style de Hora Sarba sau altul din USER!!! Cele de Fabrica sunt protejate!!!!
 6. Alegeti instrumentul dorit si memoreaza-l pe STS Ai 4 STS-ur, pe dysplay sau butoanele de sub display, pe fiecare dintre ele poti memora sunetele din USER, 1, 2 sau 3, ori combinate, adica mai multe USERE, pe urma deschizi sagetuta de pe display si selectezi Write Single Touch Setting, il denumesti, alegi pe care dintre cele patru STS sa fie si dai OK si YES. Apropo!!! Sper ca asta vroiai!!
 7. Aici nu mai este vorba de performance, poti face asta direct de pe display! Pe pagina de pornire a clapei dupa ce o deschizi ai in stanga sub My Setting pe display trei butoane cu scris verde Play, iar sub fiecare scrie ce trackuri sa fie Play sau MUTE!! Apasa pe ele si ai sa vezi!!! De asemenea mai poti face asta si din INTRO-uri , VARIATION 1, 2, 3, 4 si ENDING-uri, doar ca trebuie sa ai style-ul respectiv scris asa cum vrei tu pe fiecare VAR, sau sa le scrii tu in Record Style, ceea ce nu cred ca poti face! Spor la treaba! Sa-mi scrii daca este ok!
 8. Este foarte usor! Iti selectezi style ul cu care vrei sa canti, setezi tempo si ce mai doresti tu la acel style, apoi iti alegi pe fiecar USER tonurile dorite cu efecte SAMD, dupa ce faci toate astea si vrei sa salvezi in PERFORMANCE trebuie doar sa apesi sagetuta aceea mica de pe display coltul dreapta sus si dai write performance, apoi in casuta cu T atingi ca sa ii dai nume performantei iar la select atingi si selectezi locatia unde doresti sa salvezi sigata! Ca sa folosesti aceasta performanta intri la PERFORMANCE la locatia unde l ai salvat si dai pe el, dar inainte de asta trebuie sa ai
 9. Da, se poate asa! Apesi buton SEQUENCER, apesi buton RECORD, selectezi multitrack sequencer, dai OK apoi apesi pe instrumentul de la Track 01(T01) si selectezi instrumentul dorit apoi butonul EXIT ca sa revii in seq, apoi apesi sagetuta unde scrie REC MODE si selectezi pe overdub, aceasta functie iti permite sa registrezi de cate ori vrei peste ceea ce deja ai registrat inainte, daca vrei sa stergi ceea ce ai registrat, apesi sagetuta dreapta sus in colt si dai delete curent track, ATENTIE tracul curent va fi mereu cel care a fost ultima data atins sau care are caseta aceea rosie langa butoul
 10. Andreea! Trebuie sa ai un sistem de sunet cat de cat bunicel ca sa te poti auzi in boxe, prin boxele de la PC, o sa te auzi mai rau decat la rece!
 11. Pentru a beneficia de functia download, trebuie sa devii membru donator!http://korgforum.ro/donate/
 12. Salutare tuturor! Cei care deja au descarcat varianta 1.0.0 a acestui negativ, pot descarca free si aceasta varianta 2.0.0!
 13. Version 2.0.0

  Acest negativ este disponibil si de la alte game!
  10.00 EUR
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.