Jump to content

Vasile Andriesi

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vasile Andriesi last won the day on October 14 2016

Vasile Andriesi had the most liked content!

Community Reputation

16 Bună

About Vasile Andriesi

 • Rank
  Începător
 • Birthday 12/10/1979

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Cristesti - Iasi
 • Country
  România
 1. I-ti spun din start: nu stii despre ce vorbesti.
 2. Salutare. Eu am cumparat de la cineva un set de pa3, l-am incarcat de la zero, fara global, aceiasi versiune si suna foarte infundat. Am mers la el, le-am pus pe acela-si sistem si indradevar diferenta. Am dat vina pe baterie care ma tinea foarte putin. Dar in gandul meu am banuit ca nu mi-a dat exact setul identic. (stiti cum e) cu toate ca mi la incarcat de trei ori si chiar era nedumerit. In fine clapa aia a sunat infundat pana am vandut-o. Deci e posibil.
 3. La inceput am zis ca asta sa fie ultimul lucru deranjant la aceasta clapa. Lucrand pe ea aproape zilnic parca a-s vrea sa-i schimb tema de culori. Sa-i scoata chestia aia care aprinde toate beculetele, (sincer nu stiu cine foloseste) si sa-i puna schema de culori. La o asa calitate a ecranului grafica lasa de dorit. Cred ca IT-istii de la KORG sunt plecati intr-o vacanta speciala (au vandut cateva mii rapid) si cand se intorc ne rezolva toate problemele.
 4. De multe ori reglam clapa intr-o locatie mica(doua boxe fara subwoofer volum mic), in casa pe boxe de studio, chiar si in casti m-a pus pacatul. La nunta, cu tot sistemul, la un volum mai mare, am constatat ca basul se amplifica, tambalul si braciul se aud in spate, iar mana dreapta(upper) se aude incet. De aia zic ,,pe fata" adica reglajul final trebuie facut in cantare pe sistemul de sunet complet de care dispui si ,,in forta" adica la volum mare si am explicat mai sus de ce. Asta e parerea mea. Daca aveti alta metoda va rog o sugestie. Multumesc.
 5. Nu e nici o setare, cred ca ai ceva semplere compresate. La mine a mers din prima, am incarcat sound, style si pcm. Dupa aia incepe nebunia...nu mai suna la fel si trebuie reglata pe fata si in forta. La final satisfactia....e altceva.
 6. Apasa in partea de jos a linkului unde scrie youtube si o sa mearga .
 7. Eu cred ca daca nu ai avea spatiu suficient ti-ar arata memorie full. Problema e sigur de la sampler, dar e posibil si o eroare de soft care sigur se va rezolva cu noul sistem de operare.
 8. Bravo d-le Slatinaru, si eu luam gresit la ,,cu ce m-am ales in viata". Dupa ce am,,copiat" acordurile prezentate de d-voastra....suna. Foarte util. Va multumesc.
 9. Intradevar se aude mai aerisit fata de pa3x. Va rog sa-mi spuneti daca se poate pune functia de transpoze pe asignable. Va multumesc.
 10. Doamne fereste, pa 3 e o clapa super nu am ce comenta, dar cand astepti urmatorul model parca nu mai ai chef sa studiezi la ea si tot astepti acel ceva ce stim cu totii cum e. Ma bucur ca are o claviatura mai confortabila caci si eu am patit sa am usoare dureri dupa 2 nunti la moldovenii mei de ziceai ca am cantat la chitara.
 11. Salutare, in primul rand cum vi se pare claviatura fata de pa3, cum se comporta polifonia in cantare si daca key. set e mai valabil decat perform. Bineinteles ca si o auditie la ce a-ti lucrat a-r fi binevenita. Eu mai am de asteptat pana o sa-mi vina clapa dar sincer la pa3 ma uit ca la mobila.
 12. E ca si cum pui un motor de Bmw pe logan. Cu ceva ajustari reusesti dar pana la urma va ceda caroseria.
 13. Persoanele care exploateaza clapele la maxim sa stiti ca sunt. Acu ce sa fac in loc sa studiez o piesa stau sa bat ritmurile care nu le-a nascocit nimeni, si care o fi acelea ca slava Domnului sunt de toate. Andronescu, Calin, Gabulea, Onica, etc. sunt persoane care s-au nascut cu un talent deosebit au ajuns la un nivel foarte inalt, punandu-ne pe tava munca lor. Noi doar alegem ce credem ca e bun si bineinteles ca le slefuim dupa urechea si sistemul de sunet care i-l avem. La urma urmei sunetul final e TOTUL. Pa 2x a fost si este o mare clapa insa de acum e...bunica si stimabile domn ce sa mai zic sa nu supar, fiecare cat se respecta si cat noroc are in viata.
 14. Salutare, am avut exact modelul asta de microfon luat din tara din magazin cu acte, pe capsula scria Mexic, iar pe emitator scria made in China (acolo se ansambleaza sub licenta bineinteles) Pe al tau vad ca nu scrie nimic, are ceva desene ce nu mi le aduc aminte si daca nu are nici acte....stai linistit.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.