Jump to content

adi.dragalina

Membru
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

adi.dragalina last won the day on February 26 2017

adi.dragalina had the most liked content!

Community Reputation

10 Bună

1 Follower

About adi.dragalina

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 10/31/1974

Profile Info

 • KORG Pa
  3x Le
 • Location
  vaslui
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

1,477 profile views
 1. Va salut ,am 2 boxe rcf art 325a le folosesc cu un mixer mackie CR 1604-VLZ asi mai vrea o boxa de control activa ma gandeam la una de 12toli ce îmi puteti recomanda la bani putini asi prefera , merci pt. eventualele raspunsuri .
 2. asi fi interesat de cateva tonuri de clarinet terta (Re min, Si min ) ca cele a lui AD user 2 sau cum asi putea sa le fac asi încerca . Multumesc pt. eventualele raspunsuri .
 3. pa 1x este destul de veche ca an de fabricatie , pa 300 din ce am vazut la un prieten claviatura moale ,memorie RAM mica ,si nu suna ca pa 600 un pic mai fara forta ca sa zic asa , dar este mai noua ca generatie , eu asi face un efort si mia-si lua macar pa 600 .
 4. ma-m gandit mai mult la claviatura care nu se poate compara cu pa 700 si cred ca si suna mai cu forta , memoria RAM daca stii sa-ti cureti setul de tonuri pe care nu le folosesti este destul .
 5. ce credeti ,acum eu am facut alegerea buna sau rea asta este ,mi-am cumparat un pa 3x le mai am un an garantie arata foarte bine si un pret bunisor 1450 eur . ce credeti daca luam un pa 700 era mai bine ?
 6. va salut , am si eu o întrebare un micro card pa 600 AD îl am de la clapa mea pa 600 la-si putea folosi la KORG pa 3x Le ( detin ambele clape) ? multumesc.
 7. este prea devreme sa avem info. despre detalii legate de ce seturi va accepta , pana va aparea în magazine mai asteptam un pic .
 8. adevarul cate -o data nu se prea vrea spus , dar se merita KORG pa 600 înlocuita cu pa 3 doar pt. a fi folosita mai mult la aranger (style) .
 9. deschid acest subiect pt. ca nu am gasit raspuns la întrebarea mea ,asi vre sa-mi cumpar 2 boxe de 12 toli nu ma-m hotarat ce marca dar nu stiu ce sa aleg active sau pasive ,asi prefera pasive pt. ca am o putere de 2x 500 rms dar asi vrea parerile voastre ,poate îmi recomandati vre-un brend nu prea am la dispozitie prea mare buget multumesc . dintre ELECTRO-VOICE ZLX 12 si YAMAHA CBR-12 ce spuneti ? ca boxe pasive .
 10. asi vrea sa stiu parerea voastra ca style ,eu ma ocup mai mult de aranger (style) un anumit style cu aceleasi sounduri pe pa 3 ar suna altfel adica mai cu ;vana; nu stiu daca ma-n telegeti ,bine înteles pus prin acelasi sistem de sonorizare ,sau ar fii foarte mica diferenta ? multumesc
 11. nu înteleg ce vrei sa spui ,vrei sa vezi ce memorie ram disponibila mai ai ? sau sa instalezi OS ? fii mai precis
 12. va salt ,am o probleme legata se acordeonul de mai sus nu este dinamic ,adica setez velocity curve la ex. Soft 2 si nimic asa o fi fost facut? am gasit ,daca mai cautam gaseam mai fusese discutata probleme cu dinamica (velocity curve ) eu ma gandeam ca asa poate a fost creat sunetul respectiv.
 13. adevarul este ca este o clapa low cost au redus cat au putut si trebuie comparata cu produse la fel ,acum nu stiu ce pretentii a avut colegul revoltat dar daca stii sa lucrezi cu instrumentul poti sa-l faci sa sune acceptabil instumentul trebuie sa-l personalizezi dupa gustul tau sau regiune etc , nu mai vorbesc de faptul ca clapa nu canta singura mai trebuie si mana care este cel mai important ,mana da viata .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.