Jump to content

adi.dragalina

Membru
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

adi.dragalina last won the day on March 9 2021

adi.dragalina had the most liked content!

1 Follower

About adi.dragalina

 • Birthday 10/31/1974

Profile Info

 • KORG Pa
  3x Le
 • Location
  vaslui
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

2,841 profile views

adi.dragalina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Salutare,am un pa 3Le eu folosesc la hora si sarba un contrabas a lui AD afara este ok dar la sala cu acustica prosata , sala cu lume putina este cosmar , pana acum am tot nenorocit EQ si am mai taiat din relajul de bas din mixer , am oprit de tot subwooferul dar nu prea sa rezolvat situatia ce ma sfatuiti unde ar fi solutia macar cat de cat sau sa folosesc alt gen de bas la sala cu acustica proasta ? ma termina sala proasta . multumesc pt. eventualele raspunsuri .
 2. Va salut ,am 2 boxe rcf art 325a le folosesc cu un mixer mackie CR 1604-VLZ asi mai vrea o boxa de control activa ma gandeam la una de 12toli ce îmi puteti recomanda la bani putini asi prefera , merci pt. eventualele raspunsuri .
 3. asi fi interesat de cateva tonuri de clarinet terta (Re min, Si min ) ca cele a lui AD user 2 sau cum asi putea sa le fac asi încerca . Multumesc pt. eventualele raspunsuri .
 4. pa 1x este destul de veche ca an de fabricatie , pa 300 din ce am vazut la un prieten claviatura moale ,memorie RAM mica ,si nu suna ca pa 600 un pic mai fara forta ca sa zic asa , dar este mai noua ca generatie , eu asi face un efort si mia-si lua macar pa 600 .
 5. ma-m gandit mai mult la claviatura care nu se poate compara cu pa 700 si cred ca si suna mai cu forta , memoria RAM daca stii sa-ti cureti setul de tonuri pe care nu le folosesti este destul .
 6. ce credeti ,acum eu am facut alegerea buna sau rea asta este ,mi-am cumparat un pa 3x le mai am un an garantie arata foarte bine si un pret bunisor 1450 eur . ce credeti daca luam un pa 700 era mai bine ?
 7. va salut , am si eu o întrebare un micro card pa 600 AD îl am de la clapa mea pa 600 la-si putea folosi la KORG pa 3x Le ( detin ambele clape) ? multumesc.
 8. este prea devreme sa avem info. despre detalii legate de ce seturi va accepta , pana va aparea în magazine mai asteptam un pic .
 9. adevarul cate -o data nu se prea vrea spus , dar se merita KORG pa 600 înlocuita cu pa 3 doar pt. a fi folosita mai mult la aranger (style) .
 10. deschid acest subiect pt. ca nu am gasit raspuns la întrebarea mea ,asi vre sa-mi cumpar 2 boxe de 12 toli nu ma-m hotarat ce marca dar nu stiu ce sa aleg active sau pasive ,asi prefera pasive pt. ca am o putere de 2x 500 rms dar asi vrea parerile voastre ,poate îmi recomandati vre-un brend nu prea am la dispozitie prea mare buget multumesc . dintre ELECTRO-VOICE ZLX 12 si YAMAHA CBR-12 ce spuneti ? ca boxe pasive .
 11. asi vrea sa stiu parerea voastra ca style ,eu ma ocup mai mult de aranger (style) un anumit style cu aceleasi sounduri pe pa 3 ar suna altfel adica mai cu ;vana; nu stiu daca ma-n telegeti ,bine înteles pus prin acelasi sistem de sonorizare ,sau ar fii foarte mica diferenta ? multumesc
 12. nu înteleg ce vrei sa spui ,vrei sa vezi ce memorie ram disponibila mai ai ? sau sa instalezi OS ? fii mai precis
 13. va salt ,am o probleme legata se acordeonul de mai sus nu este dinamic ,adica setez velocity curve la ex. Soft 2 si nimic asa o fi fost facut? am gasit ,daca mai cautam gaseam mai fusese discutata probleme cu dinamica (velocity curve ) eu ma gandeam ca asa poate a fost creat sunetul respectiv.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.