Jump to content

Grisha Golovach

Membru
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Grisha Golovach

 1. Version 1.0.0

  https://soundcloud.com/grisa-golovaci/KORG-pa4x-tonuri
  80.00 EUR
 2. Version 1.0.0

  Setul contine braciul,basu,toba de coasta si 4 tonuri de tambal din setul meu. Nu contine ritmuri! SET-ul complet se găsește aici: https://korgforum.ro/files/file/782-set-grisha-golovach-2018-for-korg-pa4x/ DEMO:
  65.00 EUR
 3. Version 1.0.0

  https://soundcloud.com/grisa-golovaci/KORG-pa4x-tonuri
  130.00 EUR
 4. Nu cred ca Andronesc canta in fiecare duminica pe XA si stie cum de reglat sa sune ok! Cel mai bine iti reglezi singur frate!
 5. Eu folosesc finger1,film mode nu lam folosit niciodata!
 6. Eu folosesc ultimul OS! Nu am avut probleme nici la precedentele!
 7. Cine tia spus ca se blokeaza din pricina "eroarelor" ?
 8. Imi cer scuze dar sincer nu am citit! Va propun sa mai schimbati regulamentul ca si asa suntem 3 persoane aici pe site!
 9. Te rog frumos! Grisha Golovach, nu mai folositi adrese de e-mail in forum si chat!!!!! Chiar nu vreti sa cititi regulamentul ala? Avem spatiu special pt ce doriti voi dara vad ca nu va intereseaza sa va deplasati acolo!Putem doar sa sarim in cap la ceilalti !E pt ultima oara cind tolerez astfel de practica...!Cititi regulamentul si conformati-va asa cum facem majoritatea! Regim de talcioc este in alta parte..Pe acest site nu se face ce faceti D-voastra! Multumesc!
 10. CIne ma ajuta cu semplere la acest tambal?
 11. Sunt posesor de KORG pa4 si stiu foarte bine despre ce vorbesc! Eu am cumparat orga(de 4000$) nu Monitor deci ma intereseaza cand o fi rezolvare in legatura cu grafica! Firma KORG da exemplu de neseriozitate! Trebuie testat acest instrument pana la scoate pe piata! Haideti sa discutam constructiv si real !
 12. Cand merge vorba de probleme nu se mai baga nici unul care lucreaza la KORG! Cand o sa se rezolve problema cu grafica la display? Pentru o clapa de 4000 $ sa ai grafica cum la SuperMario?
 13. Version 1.0.0

  Basson,clarinet si organ in format KMP si WAV semplat de mine in studio
  50.00 EUR
 14. Version 1.0.0

  Tobe si cinele de coasta semplate de mine in studio.
  35.00 EUR
 15. Prima si cea mai mare problema la reglare sunt ca reglati pe monitoare de studio! Eu sunt de parerea ca trebuie reglat pe trei feluri de boxe:studio,multimedia si cele mai etine pe care asculta lumea simpla! Au trecut prin clapa mea zeci de seturi reglate in studio si nici unul nu suna pe sistem! Eu reglez in modul urmator:acasa boxe de studio,multimedia,casti de studio,multimedia si ultima in masina! De multe ori cand ascult in masina ma intorc acasa si reglez alt fel in cat sami sune bine in automobil! Concluzia?
 16. Demo cu tonurile interne din KORG pa4x
 17. Salutari dragi colegi! Vreau sa spun ca sunt cam amator la semplat si as vrea sa vad cine a incercat sa sempleze,care e modul corect de semplat un instrument etc
 18. Am folosit in acest style Tambal T din setul meu,jazz bass din tonurile interne,o combinatie de chitara si braci,supita burduf si un acordeon s4 care lam luat de pe site. pa4 demo.mp3
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.