Jump to content

angelitto

Membru
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

angelitto last won the day on October 9 2020

angelitto had the most liked content!

About angelitto

 • Birthday 12/24/1977

Profile Info

 • KORG Pa
  1000
 • Location
  sibiu
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

2,615 profile views

angelitto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

1

Community Answers

 1. Salut. In Global e o optiune sa alegi limba. Daca pui Italiana, iti apar notele Do, Re, Mi. Daca alegi Engleza, iti apar: C,D E. Evident trebuie restart la clapa.
 2. Incearca-l pe acesta. E printre cele mai bune.
 3. Salut. Samplerele cu erori sunt de vina pentru aceasta problema. Trebuie sa iti faci un set curat altfel o sa ai numai probleme din cauza balariilor din seturile de pe net. O solutie temporara este sa apesi pe SHIFT+STOP in momentul in care incepe sa distorsioneze. Daca nu apesi la timp, nu mai ai ce-i face decat sa restartezi clapa.
 4. Daca e facuta in China nu inseamna neaparat ca e chinezarie. Sincer, de cand a aparut, acum vreo 4 ani, nu prea am auzit sau citit pe net sa se defecteze aceasta clapa si crede-ma ca multi au vorbit-o de rau la inceput. Ba ca e slaba si nu o sa reziste, ba ca o sa te lase claviatura, etc. Si uite ca le-a dat la toti peste nas. E cea mai vanduta clapa KORG din toate timpurile. A batut toate recordurile la vanzari. Totusi te sfatuiesc sa te indrepti spre un pa700 ca e model mai nou. Daca nu iti permiti, e buna si pa600.
 5. Pentru ca Globalul e protejat. Ca sa-l deprotejezi intri in Global/mode preferences/media si debifezi de acolo ”global protect”. Apoi o sa se incarce odata cu setul.
 6. Salut. De ce nu-i scrii omului pe facebook. Are numele trecut in descrierea videoclipului. Si iti spune el ce VST sau kit de tobe a folosit.
 7. Incarca setul apoi da un ”factory restore” doar la Global si vezi daca mai persita problema. E posibil sa fie de la el.
 8. La mine pe pa3xle merge fara probleme. Daca nu apas ”sincro”, porneste imediat ce apas ”Fade In”. Cu ”sincro” si ”fade in” activate, ritmul porneste doar cand apas armonia cu stanga. De problema e probabil la tine.
 9. Marian, mufele din fata sunt balansate (stereo)? Sau bagi clapa in amandoua odata? In felul acesta nu poti folosi si microfonu.
 10. Mda, e ciudat. Dar intr-un fel iti dau dreptate. Noile modele au mai multe buguri dar asta si din cauza ca sunt mult mai complexe ca modelele precedente. Poti incerca totusi sa salvezi ritmul (sau ritmurile) cu pricina in format de pa3xle si e posibil; sa scapi de problema.
 11. Nu e defect HDD'ul. Dar din cauza lui sacadeaza unele mp3'uri. Am mai citit pe net despre astfel de probleme si toate s-au rezolvat cu un SSD nou. Eu daca imi luam pa4x, prima data asta faceam: montam un SSD. @radu.pitesti, si eu am pa3xle (intradevar o clapa minunata) si nu mi s-a blocat decat de vreo 2 ori in juma de an. De fapt nici nu mai tin minte cand s-a blocat ultima data si o butonez nu gluma. Daca ti se blocheaza, e posibil sa fie de la ritmuri convertite. Sunt 90% sigur ca din aceasta cauza ai probleme. Am patit si eu pe cand aveam pa300 sa mi se blocheze la ritmuri convertite cu Style Works, dar dupa ce am salvat ritmurile cu "save curent style settings" nu s-a mai blocat.
 12. Ca sa nu mai sacadeze, ori pui un SSD in loc de HDD(recomand asta), ori pui mp3'urile pe memory stick
 13. Sau cu asa ceva http://www.serverrackoptions.com/blog/tag/usb-lock-2/
 14. DIn pa4x nu poti folosi sound'urile, doar sa exporti KMP'urile. La style, trebuie la fel sa le exporti in SMF cu markere, tinand Shift apasat dai pe export. Dar apoi e mult de munca sa le faci sa sune in alte clape.
 15. Seturile salvate in pa4x, nu merg in nicio alta clapa. Doar in pa4x. Atat
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.