Jump to content

angelitto

Membru
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by angelitto

 1. Salut. In Global e o optiune sa alegi limba. Daca pui Italiana, iti apar notele Do, Re, Mi. Daca alegi Engleza, iti apar: C,D E. Evident trebuie restart la clapa.
 2. Incearca-l pe acesta. E printre cele mai bune.
 3. Salut. Samplerele cu erori sunt de vina pentru aceasta problema. Trebuie sa iti faci un set curat altfel o sa ai numai probleme din cauza balariilor din seturile de pe net. O solutie temporara este sa apesi pe SHIFT+STOP in momentul in care incepe sa distorsioneze. Daca nu apesi la timp, nu mai ai ce-i face decat sa restartezi clapa.
 4. Daca e facuta in China nu inseamna neaparat ca e chinezarie. Sincer, de cand a aparut, acum vreo 4 ani, nu prea am auzit sau citit pe net sa se defecteze aceasta clapa si crede-ma ca multi au vorbit-o de rau la inceput. Ba ca e slaba si nu o sa reziste, ba ca o sa te lase claviatura, etc. Si uite ca le-a dat la toti peste nas. E cea mai vanduta clapa KORG din toate timpurile. A batut toate recordurile la vanzari. Totusi te sfatuiesc sa te indrepti spre un pa700 ca e model mai nou. Daca nu iti permiti, e buna si pa600.
 5. Pentru ca Globalul e protejat. Ca sa-l deprotejezi intri in Global/mode preferences/media si debifezi de acolo ”global protect”. Apoi o sa se incarce odata cu setul.
 6. Salut. De ce nu-i scrii omului pe facebook. Are numele trecut in descrierea videoclipului. Si iti spune el ce VST sau kit de tobe a folosit.
 7. Incarca setul apoi da un ”factory restore” doar la Global si vezi daca mai persita problema. E posibil sa fie de la el.
 8. La mine pe pa3xle merge fara probleme. Daca nu apas ”sincro”, porneste imediat ce apas ”Fade In”. Cu ”sincro” si ”fade in” activate, ritmul porneste doar cand apas armonia cu stanga. De problema e probabil la tine.
 9. Marian, mufele din fata sunt balansate (stereo)? Sau bagi clapa in amandoua odata? In felul acesta nu poti folosi si microfonu.
 10. Mda, e ciudat. Dar intr-un fel iti dau dreptate. Noile modele au mai multe buguri dar asta si din cauza ca sunt mult mai complexe ca modelele precedente. Poti incerca totusi sa salvezi ritmul (sau ritmurile) cu pricina in format de pa3xle si e posibil; sa scapi de problema.
 11. Nu e defect HDD'ul. Dar din cauza lui sacadeaza unele mp3'uri. Am mai citit pe net despre astfel de probleme si toate s-au rezolvat cu un SSD nou. Eu daca imi luam pa4x, prima data asta faceam: montam un SSD. @radu.pitesti, si eu am pa3xle (intradevar o clapa minunata) si nu mi s-a blocat decat de vreo 2 ori in juma de an. De fapt nici nu mai tin minte cand s-a blocat ultima data si o butonez nu gluma. Daca ti se blocheaza, e posibil sa fie de la ritmuri convertite. Sunt 90% sigur ca din aceasta cauza ai probleme. Am patit si eu pe cand aveam pa300 sa mi se blocheze la ritmuri convertite cu Style Works, dar dupa ce am salvat ritmurile cu "save curent style settings" nu s-a mai blocat.
 12. Ca sa nu mai sacadeze, ori pui un SSD in loc de HDD(recomand asta), ori pui mp3'urile pe memory stick
 13. Sau cu asa ceva http://www.serverrackoptions.com/blog/tag/usb-lock-2/
 14. DIn pa4x nu poti folosi sound'urile, doar sa exporti KMP'urile. La style, trebuie la fel sa le exporti in SMF cu markere, tinand Shift apasat dai pe export. Dar apoi e mult de munca sa le faci sa sune in alte clape.
 15. Seturile salvate in pa4x, nu merg in nicio alta clapa. Doar in pa4x. Atat
 16. Trebuie calibrat displayul in meniul de service. Am mai citit despre o problema asemanatoare acum cateva luni pe facebook la grupul de KORG si omul asa a rezolvat problema fara sa o mai trimita la service. Nu mai tin minte exact cum se intra in acest meniu dar parca era vorba de pornit clapa cu butonul MEDIA apasat sau ceva aseamanator. Oricum trebuie atentie mare sa nu modifici pe acolo ce nu stii ca poti sa-ti defectezi clapa.
 17. Procedezi asa: selectezi STS'ul dorit apoi mergi in Songbook la piesa respectiva, dai la "Book Edit 1" si la "Keyboard set" bifezi cum se vede in poza iar in dreapta la "To:" alegi pe ce STS vei memora STSul ales de tine. In loc de "Octave Piano" cum apare in poza, ar trebui sa apara numele STS'ului ce vrei sa-l memorezi. Ai grija ca "write curent" sa fie bifat doar la "Keyboard set". Api dai "Write" din dreapta jos. Poti memora astfel 4 STSuri diferite fata de stylul original. Bafta!
 18. Nu se intampla nimic, doar ca ai pierdut ce ai avut pe KORG Disk. Daca nu ai avut nimic, e ok. Referitor la seturile mentionate, se aud rau unele style'uri pentru ca nu sunt lucrate bine seturile respective.
 19. Eu am patit cu un stick formatat NTFS. Am uitat ca nu e formatat cu fat32 si nu il recunostea clapa nicicum. Cand l-am bagat in PC si am vazit ca e NTFS am stiut imediat ca de acolo e problema. L-am formatat corect si apoi a luat-o si clapa. Eu nu am formatat niciodata in clapa stick'urile. Nu am simtit nevoia. E bine si in clapa, numai sa fii atent sa nu formatezi KORG Disk'ul
 20. Formateaza-l in PC cu fat32 si incearca din nou. Daca tot nu merge, incearca cu alt stick.
 21. Media/format, alegi din stanga jos in loc de KORG Disk, Stickul si dai Execute.
 22. Nu e OS'ul bun. Daca ai varianta Orientala, poate ai luat OS'ul pentru international, sau viceversa. Sau Musikant, etc. Trebuie sa iei OS'ul pentru versiunea ta de orga.
 23. Pe PC se va auzi la fel de rau, indiferent ce sistem audio ai pentru ca e fisier midi.
 24. Clar ca se poate. Pui altceva in locul ei si salvezi kitul de tobe, apoi intri in sound/record dai la sampleuri si de la meniul dreapta sus alegi DELETE si apoi bifezi "non assigned to any multiusampler or drumkit".
 25. Chestii de genul asta se mai intampla tocmai de aceea e bine ca din 10 in 10 minute sa se salveze. Ca o masura preventiva.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.