Jump to content

valer

Membru
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About valer

 • Birthday 04/15/1976

Profile Info

 • KORG Pa
  300
 • Location
  satu mare
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

1,456 profile views

valer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Si eu am pa 300 si pentru muzica usoara romaneasca nu are styluri,se pot unele adapta din factory...,dar ar fi bine venit un set care sa includa cat se poate cest fel de muzică.
 2. Acel update sigur este pentru pa 300?
 3. Salutare. Detin un KORG pa300 varianta Ro. Mi-am cumpărat in anul 2016 acest set care cică include si setul lui AD.cu care de fapt am cumpărat clapa,iar când il instalez nu imi mai merge setul AD,decât câteva styluri de la final. Am observat ca după instalare imi lipsesc si tonurile semplate din user,acelea cu care am cumpărat clapa. Am cerut si sfatul unui profesionist si mi-a instalat si el din nou setul si la fel se întâmplă,iar volumul stylurilor din set este cam la 60% fata de setul original AD! Dacă stiam dinainte nu dadeam bani pe el mai ales ca atunci era pretul mai mult decât dublu!
 4. Da...,am instalat vers.2.0 si degeaba,la fel suna acele clape. Cineva tot trebuie să stie cum se rezolva,eu asa cred!
 5. angelitto ,clapa mea are os-ul 1.6.0 instalat,asa am cumpărat-o de nouă,dacă îl mai instalez o dată se va rezolva problema cu acel sempler? Tu ai reinstalat din nou softu,s-a schimbat ceva?
 6. Dl. Cosmin,care dintre softuri potriveste pe pa 300 si cum se introduce? Mulțumesc.
 7. Este cumpărată de la Rubato: http://rubato-group.ro
 8. Scuze pt.of tipic...,Angelitto mă interesează și pe mine manualul în limba română pt.pa 300! Din cate înteleg tu ai manualul.Mersi
 9. Poate e cam ocupat dl.Daniel din păcate dar,sperăm ca ne va vedea postările !
 10. Este cumpărată de la Rubato,identică cu aceeasi de la Mc muzic cred...!
 11. Bună. Am ooarecare neplăcere la pa 300,notele SI si DO din a 3-a respectiv a 4-a octavă,când le ti apăsat mai mult,se aud un fel de sâsăit mai ciudat si asta la tonul "supitaM1",la altelenu am observat deocamdată! Am dat factory restor dar a rămas la fel.Care ar fi solutia ?Poate Dl.Andronescu m-ar putea ajuta.Mulțumesc.
 12. Sal.Undeva la setari,se poate seta pt."exterior",clapa este setata pt casti de fabrica!Eventual revin mai concret.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.