Jump to content

valer

Membru
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by valer

 1. Si eu am pa 300 si pentru muzica usoara romaneasca nu are styluri,se pot unele adapta din factory...,dar ar fi bine venit un set care sa includa cat se poate cest fel de muzică.
 2. Acel update sigur este pentru pa 300?
 3. Salutare. Detin un KORG pa300 varianta Ro. Mi-am cumpărat in anul 2016 acest set care cică include si setul lui AD.cu care de fapt am cumpărat clapa,iar când il instalez nu imi mai merge setul AD,decât câteva styluri de la final. Am observat ca după instalare imi lipsesc si tonurile semplate din user,acelea cu care am cumpărat clapa. Am cerut si sfatul unui profesionist si mi-a instalat si el din nou setul si la fel se întâmplă,iar volumul stylurilor din set este cam la 60% fata de setul original AD! Dacă stiam dinainte nu dadeam bani pe el mai ales ca atunci era pretul mai mult decât dublu!
 4. Da...,am instalat vers.2.0 si degeaba,la fel suna acele clape. Cineva tot trebuie să stie cum se rezolva,eu asa cred!
 5. angelitto ,clapa mea are os-ul 1.6.0 instalat,asa am cumpărat-o de nouă,dacă îl mai instalez o dată se va rezolva problema cu acel sempler? Tu ai reinstalat din nou softu,s-a schimbat ceva?
 6. Dl. Cosmin,care dintre softuri potriveste pe pa 300 si cum se introduce? Mulțumesc.
 7. Este cumpărată de la Rubato: http://rubato-group.ro
 8. Scuze pt.of tipic...,Angelitto mă interesează și pe mine manualul în limba română pt.pa 300! Din cate înteleg tu ai manualul.Mersi
 9. Poate e cam ocupat dl.Daniel din păcate dar,sperăm ca ne va vedea postările !
 10. Este cumpărată de la Rubato,identică cu aceeasi de la Mc muzic cred...!
 11. Bună. Am ooarecare neplăcere la pa 300,notele SI si DO din a 3-a respectiv a 4-a octavă,când le ti apăsat mai mult,se aud un fel de sâsăit mai ciudat si asta la tonul "supitaM1",la altelenu am observat deocamdată! Am dat factory restor dar a rămas la fel.Care ar fi solutia ?Poate Dl.Andronescu m-ar putea ajuta.Mulțumesc.
 12. Sal.Undeva la setari,se poate seta pt."exterior",clapa este setata pt casti de fabrica!Eventual revin mai concret.
 13. Salut. Ar fi bun întradevar manual in lb.română pt.ca o persoana care efectiv si-a dorit un instrument de gen din perioada liceului...,dar pana acum, mai mult sau mai puțin nu si-a permis,adica pur si simplu la propriu este începător ,i-ar prinde unul mai ales ca instrumentul este făcut pt.Romania.Multumesc Marin pt.sensibilitatea si gândirea ta.
 14. Ok. Mersi, 'minim'...cu cat se poate să devin...?
 15. Multumesc Dima.Da de ce nu se poate descărca si oare merge pe pa300?
 16. Da,interesant... Multumesc de răspuns Bravu! Parca ar mai mare zgarcenia prin Ardeal...
 17. Bună.Sunt din zona de nv a tarii,începător,posesorul unui supeb aranjor pa300,achiziționat de la mag.Rubato si mă interesează stiluri de muzică din zona mea,codru;someș,(e foarte adevarat ca setul existent AD sună super),iar cum am zis ca sunt începător,mi-ar prinde bine si un manual în lb.romana pt.aceasta clapa sau măcar ceva mai propiat de la eventual alta versiune.Cu respect.
 18. Bună. Sunt printre ultimii 'sositi'pe forum si vreau sa va spun ca curieratul până la Satu mare pt.doua colete,clapa si husă, cu Fan curier a costat 44 lei,m-am mirat ca a fost atât de putin! Numai bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.