Jump to content

MakVrellion

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About MakVrellion

 • Rank
  Începător
 • Birthday 01/07/1992

Profile Info

 • KORG Pa
  600
 • Location
  Cernavoda
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va salut, Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii legate de exportarea unui ton din Pa600?Cumva banuiesc ca trebuie selectat si exportat ca set dar nu imi dau seama cum. Va multumesc.
 2. Dupa cum am spus mai sus,nu este un rezistor ci o bobina de joasa putere.Nu are nici cea mai mica treaba cu rezistenta.Dupa cum apare si in imagine,in locul bobinei scrie L8 ,inductanta notandu-se cu Ls si inductorul cu L.De aici si notatia specifica.(Rezistorul pe o placuta PCB se va nota R, Condensatorul cu C iar bobina cu L ).
 3. Va salut, Am gasit un anunt cum ca cineva vinde pa700 pe olx.Am cerut informatii si se pare ca cei de la mc music Bucuresti ,sau cineva de acolo vinde asa ceva. Sa am incredere ?sa nu am? o parere ar fi utila aici va rog ! Aveti atasata imaginea cu conversatia. O zi faina!
 4. Daca va rog puteti face o poza la placa cu probleme?Si cam ce probleme ar avea?cum se manifesta? O zi faina.
 5. Salut, Desi e mult intarziat raspunsul meu pot sa va lamuresc ca este o bobina (inductor) de joasa putere.Este foarte ieftina.Poate fi lipita cu letconul foarte usor.Nu necesita mana de expert.
 6. Sunteti de milioane! Va multumesc din suflet!
 7. Atunci cum pot converti un ritm de pe pa600 in midi pentru a-l prelucra putin?
 8. Multumesc pentru raspuns dar eu as dori sa vad in pc-ul meu fisierul sty si sa am acces la el , nu doresc sa vad vreun favorite,sau daca exista vreun programel de umblat in favorite si de extragere a style-ului ar fi perfect .
 9. Va salut ! Cum pot copia un singur style (in format .sty ) din setul meu?spre exemplu vreau sa copiez un style de hora din set pe un stick usb ... Va multumesc !
 10. Buna seara si bine v-am gasit! De curand am renuntat la un tyros si m-am hotarat sa incerc KORG(PA600).Problema este ca imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc cu interfata si modul de lucru.Am incercat sa incarc un set (dupa parerea mea si cautand pe internet) si nu stiu daca se incarca corect doar apasand Load si incarcand setul.Practic ce rol are globalul ?tonurile si style-urile se vor incarca automat ?Cum aleg calea catre user/favorit pentru incarcarea style-urilor si a tonurilor? Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie! O seara buna si numai bine!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.