Jump to content

Laur_best

Membru
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Laur_best

 • Rank
  Avansat

Profile Info

 • KORG Pa
  3x
 • Location
  Slatina
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va salut pe toti,sunt pe cale sa-mi achizitionez si eu 2 boxe Yamaha DSR 115...am cantat cu cineva pe cele pe 12 toli de la DSR 112,si m-au uimit ce fidele sunt.Acum va intreb pe voi,cei care detineti DSR 115 ce randament dau? Multumesc,o zi buna tuturor !!!
 2. In momentul cand baiatul meu a cantat cu vioara muzica poupulara...el facand clasica de la 6 ani, nu mi-am imaginat ca poate sa reuseasca asa de bine si mai ales fara profesor... fost cel mai fericit moment de pana acum. Melodia preferata nu am,orice e cantat bine ma sensibilizeaza in acel moment,depinde de starea in care ma aflu!
 3. La multi ani cu sanatate,merita ce e mai frumos in viata!
 4. Ma bag si eu...daca mai sunt locuri,glumesc!
 5. Cosmin,pentru mine acest site este a doua familie,aici simt intr-adevar baietii cu bun simt...nu-i enumar,se stiu ei,sunt destul de multi. O seara buna tuturor!
 6. Referitor la baterii,tine 8 ore,sotia mea il foloseste...am si un Sennheise G3,dar in ultimul timp sincer nu l-am mai luat pentru simplu fapt ca Line6 e cu mult peste,si acele preseturi de microfoane sunt bestiale,ai impresia ca ai 10 microfoane diferite.
 7. Laur_best

  Pian Steinway

  Lipsesc note multe din pian.
 8. 103 downloads

  Jocuri populare din Olt, obtinute prin amabilitatea lui lary_best, caruia ii multumesc.

  Free

 9. La microfon am versiunea mai veche,2.01...am urmarit pas cu pas tutorialul. La receiver isi face update cu succes,insa la microfon imi da mereu aceeasi eroare,la fel cum ti-a dat tie in prima faza,l-am pus in toate pozitiile microfonul paralel cu antena,dar fara rezultat.
 10. Daniel,updat-ul cred ca este facut deja de ei,am 2.01 pentru receiver....nu cred ca mai trebuie instalata daca este deja.Multumesc.
 11. Aseara l-am avut la prima nunta cu el,si nu stiu de ce se mai intrerupe cateodata,o fi din acele canale de la 1 la 14 nu stiu ce sa spun.
 12. Multumesc si eu,l-am luat de 2 zile,e posibil sa am aceste update-uri si noua versiune,momentan il am la carciuma...pot sa spun ca e bomba microfonul!
 13. Maine imi vine microfonul,interesant de stiut cum se instaleaza acest update,poate face cineva un tutorial,ar fi de mare ajutor. O zi buna tuturor!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.