Jump to content

danytyros4

Membru
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

danytyros4 last won the day on March 23

danytyros4 had the most liked content!

Community Reputation

12 Bună

About danytyros4

 • Rank
  Profesionist
 • Birthday 06/03/1973

Profile Info

 • KORG Pa
  900
 • Location
  Piatra Neamt
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

988 profile views
 1. Liviu...e foarte simplu de ex: apesi in perf un style care nu are tonuri puse in STS apesi pe STS 1 upper 1 si vezi locatia lui ..daca e de ex pe user 2 locatie 33 da.?..intri in setul respectiv de la care vrei sa iei tonul ....pe user 2 locatia 34 deci cu un nr dupa ptr ca numaratoarea lor nu incepe de la 1 ci cu 00....la fel se procedeaza si in cazul tonurilor din style ..perf si sts..si nu e neaparat nevoie sa pui tonul exact acolo poti sa il pui in alta parte doar ca tre sa le pui dupa aceea tu manual in record in cazul tinurilor din style daca le incarci pe locul lor si le ia singur styleul sau perf.
 2. Suna frate ..foarte bine premierele !
 3. Problema volumului cand mai tare cand mai incet nu este de la potentiometru general ci de la o mufa ce incheie cele 2 placi de baza exact sub playerul mp3 incercati sa loviti cu degetul acolo si o sa simtiti fluctuatii de volum..eu am patit asa ceva.
 4. Setul 1 MRCKO merge si la pa 2 ? parca asa scrie in demo ...stie cineva
 5. Microcontactul acele este inchis ermetic nu ajunge solutia la el ..il schimbi si gata e 2 lei unul..eu mi-am schimbat deja la clapa mea vreo 10 buc
 6. Daca tubul CCFL e schimbat ,invertorul la fel a mai ramas displayul propiu zis nu? am vb in Spania cu cineva imi poate trimite doar displayul nou de la un magazin cu 230 de € e mult?
 7. Deci..am schimbat tubul CCFL si nu am vazut nici o schimbare ....de cateva zile am schimbat si invertorul care da tensiune tubului si tot la fel...ce mai poate face?tot in ceata vede si am si cateva dungulite pe ecran.
 8. Salutare ,eu mi-am schimbat tubul CCFL dar nu am vazut nici o schimbare de luminozitate mai buna am inteles de la cineva care la KORG pa 2 poate fi acel invertor de pe spatele displayului care da tensiune la display stie cineva cu siguranta daca e asa ..? Astept solutii va rog.
 9. M-am consultat cu colegul nostru Cristi Filip si se pare ca are dreptate e pe duca tubul CCFL ...am desfacut displayul maine imi ajunge tubul CCFL ..dupa ce il inlocuiesc o sa va spun daca am remediat problema.
 10. Cred ca e singura solutie ..numai ca o sa stau cateva ore bune sa incarc ton cu ton.Multumesc
 11. Dragi colegi ,am o mica problema legata de samplere si anume: Am sters cateva samplere din clapa dar am uitat la unul din ele sa bifez acea casuta legata de samplerele neasignate stiti voi despre ce este vorba...si daca ma uit in samplere acolo nota cu nota am cateva vreo 15..20 de note care imi apar ca fiind sterse dar ele sunt totusi acolo imi apar un pic sterse ca si scris..cum pot elimina acele note ? am KORG pa 2 . Multumesc anticipat !
 12. Intri in record si ai acolo in dreapta first measure si next neasure dai first
 13. Intri in record cu acel style fara sa modifici nimic si il salvezi in alta locatie .
 14. E un style normal de hora lenta ...dar tre sa copii o toba de etno pe acest style si o sa fie la fel...
 15. Clapa mea KORG pa 2 functioneaza perfect ma refer la display.....doar ca e in ceata mentionez faptul ca luminozitatea e la 50%...sa fie tot tubul CCFL ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.