Jump to content

WhiteTheShowZ

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About WhiteTheShowZ

 • Rank
  Începător
 • Birthday 03/25/1998

Profile Info

 • KORG Pa
  4x
 • Location
  Targu-Neamt
 • Country
  România

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am incercat toate modalitatile,dar degeaba( am incercat si cu un OS anterior dar in zadar). O voi duce la Flymusic,de unde am luat-o.
 2. Pai de ce sa fie os-ul ca , cu el am cantat tot timpul,deodata s-a intamplat asta,Nu e exact ca in video. Os-ul e de pe KORG.com
 3. Salutare. Am o problema la Pa4x.Porblema a aparut de ieri.Bagasem un set oarecare si dupa i-am dat Factory restor, dupa ce o aprind apare KORG si mi se face ecranul negru ca in video,PE LA SFARSIT ASA. Va rog ajutati ma.
 4. Salutare.As vrea sa imi fac "propriul set din mai multe seturi".Cand incarc tonul separat nu se aude ca la setul respectiv si cred ca imi trebuie sempleru la el,si nush cum sa incarc un sempler de la tonul acela si cate are etc..Ajutati-ma!!!
 5. Il am dar nu mi se pare cine stie ce, in afara de manele si batute.
 6. In legatura cu blocharea clapei este din cauza erorilor setului.Cum a spus si domnu Daniel Andronescu in acest video: Si mie mi se bloca uneori clapa din cauza unui set luat de pe internet,Iar dupa ce mi-am cumparat set bun original,nu mi se mai blocheaza.Nu este de la OS,nu are cum sa fie .Uitate la tot.Sper ca te-am ajutat la partea asta.
 7. Salutari la toata lumea.Sunt cam nou pe aici,tocmai ce am aflat si eu de site-ul asta.As avea nevoie de Style-ul ''Un Trandafir de Laurentiu Popa'' pentru pa4x. Mi-ar place foarte mult sa il am,daca stiti dumneavoastra din ce e format tot style-ul sau sa mi-l trimiteti pe ceva/la download ar fi super.Cine il are sau mi-l poate face, o sa ii fiu recunoscator.
 8. Multumesc pentru tot.Scuzati deranjul.Si inca ceva,ce set sa iau mai bun ca a lui MT?
 9. Eu m-am referit daca setul e tot complet si de ce nu imi citeste MULTISMP?Cateva usere dintr-un style imi da cu empty si mai multee.Marin Zmaranda am toate datele completate,nush daca am ratat ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.