Jump to content

Alex1

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Alex1

 • Rank
  Începător
 • Birthday 01/01/1995

Profile Info

 • KORG Pa
  300
 • Location
  Chisinau
 • Country
  Moldova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cine ma poate ajuta cu un manual de instructiuni in romana incepind cu modelele pa 300 sau macar versiunea 2.0?
 2. Salut, multumesc. Adica setul nu are nevoie de redactare suna curat cum ar fi pentru acesta clapa? Si la ce pret?
 3. Puteti cineva sa ma ajutati sa procur set pentru KORG pa 300 OS V 2.1.0. Sa sune suta la suta si styl si sunet sempler. E posibil sasa ceva? O sa fiu recunascator la un pret accesibil. Va multumesc anticipat.
 4. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 5. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 6. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 7. Buna ziua, D-nul Andronescu! In primul rind va multumesc pentru tot ce faceti referitor la clape KORG PA si cum sa lucram cu ele. Spun asa ca nu demult am achizitionat KORG PA-300. Am trecut de la un model mai vechi Yamaha PSR. KORG PA 300 este un instrument foarte bun la pretul lui unde cu Yamaha la asa pret nu faceam nici pe aproape la cea ce face aceasta mica minune. Cred ca din tutorialele Dumnevoastra cu timpul o sa invat sa lucrez cu KORG pa si cred ca in viitor o sa trec macar cel putin la KORG pa 700. Este primul meu KORG care nici macar n-aveam idee cum sa lucrez cu ele in trecut. Am
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.