Jump to content

Alex1

Membru
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Alex1

 • Birthday 01/01/1995

Profile Info

 • KORG Pa
  300
 • Location
  Chisinau
 • Country
  Moldova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Cine ma poate ajuta cu un manual de instructiuni in romana incepind cu modelele pa 300 sau macar versiunea 2.0?
 2. Salut, multumesc. Adica setul nu are nevoie de redactare suna curat cum ar fi pentru acesta clapa? Si la ce pret?
 3. Puteti cineva sa ma ajutati sa procur set pentru KORG pa 300 OS V 2.1.0. Sa sune suta la suta si styl si sunet sempler. E posibil sasa ceva? O sa fiu recunascator la un pret accesibil. Va multumesc anticipat.
 4. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 5. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 6. OS v 2.10 KORG Pa 300. Clapa e model international. Ce parere aveti? Ce optiuni are si se pote de incarcat sempler si de editat ca si la modelele mai mari pa 600, 900, Pa3x, Pa4x.? E aceias metoda de lucru ca si la Pa4x? Dati va rog un raspuns ca sa pot sa ma orientez dupa tutorialele D-nului Andronescu. Va multumesc anticipat.
 7. Buna ziua, D-nul Andronescu! In primul rind va multumesc pentru tot ce faceti referitor la clape KORG PA si cum sa lucram cu ele. Spun asa ca nu demult am achizitionat KORG PA-300. Am trecut de la un model mai vechi Yamaha PSR. KORG PA 300 este un instrument foarte bun la pretul lui unde cu Yamaha la asa pret nu faceam nici pe aproape la cea ce face aceasta mica minune. Cred ca din tutorialele Dumnevoastra cu timpul o sa invat sa lucrez cu KORG pa si cred ca in viitor o sa trec macar cel putin la KORG pa 700. Este primul meu KORG care nici macar n-aveam idee cum sa lucrez cu ele in trecut. Am decis sa trec la KORG nu in ultimul rind datorita Dumnevoastra D-nul Andronescu. Si deacea va multumesc mult inc-o data de tutorialele ce le faceti pentru noi muzicantii . Am o intrebare referitor la continutul din acest tutorial cu rezolvarea erorilor din seturi se pote de folosit la KORG pa 300? Mai ales ca acum a aparut sistemul de operare 2.1.0. unde dupa cum am inteles are functia de editare a semplerului. Clapa e versiunea KORG pa 300 internationala. Locuesc in republica Moldova si am reusit sa o achizionez anume internationala ca sa pot pune pe ea styluri anume din zona noastra. Clar ca are memorie mica si nu pot sa compar cu modele mai mari ca Pa 4x si mai noi. Dar totusi pot folosi pas cu pas ceva ca sa pot edita sau corecta sunete dupa modelul tutorialului Dumnevoastra? Va multumesc anticipat. Va doresc sanatate si puteri in tot ce faceti pntru noi muzicantii si amatorii de clape KORG. Daca puteti sa-mi dati un raspuns voi fi foarte recunascator. Sanatate. Si sa va aiba D-zeu in paza.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.