Jump to content
Sign in to follow this  
florikanu

Salvare style cu ,,write current style setings,,

Recommended Posts

Salut baieti ! Nu am de mult timp 3x si nu dibuiesc o setare. Salvez style-ul cu ,,write current style setings,, apoi cand intru in record si vreau sa il salvez din nou in alta parte, pe alta pagina mi-l salveaza cu setarile din record, deci nu cele initiale. Deci, ce ar fi de bifat? Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate setarile care tin de style se fac in record edit .Asa se lucreaza corect in clapa nu in performate sau pe fata .Dupa ce ai pus la punct style-ul in record edit il poti salva in ce pozitie din user doresti ,el isi va pastra aceleasi setari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La PA 800 daca salvam style-ul cu ,,write current style setings,,.....cand intram in style record edit isi pastra setarile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum este la Pa800 ,eu ti-am spus cum este corect sa lucrezi un style.Setarile de baza se fac in record,iar cele secundare se fac in poztia din user.Daca vrei sa-ti muti pozitia unui style salveaza setul si il incarci in alta pozitie direct din setul salvat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca problema apare la style-uri care nu au bifat original style sounds, in acest caz, in momentul in care intri in style record, iti seteaza instrumentele originale pe track-uri, iar cand salvezi si iesi, vei avea alte tonuri pe track-uri. Asa cum a spus si colegul Sorin, cel mai corect este sa lucrezi in style record tot ceea ce tine de asignare de tonuri, iar in style mode se editeaza restul, efecte, eq, balans, etc. Multa bafta.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baieti,spunetimi va rog,cum sa sterg un styil din user,si unsoun din favorit,ca sa dispara complect,la orga KORG 3xpro,mersi mult

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
La 7/10/2016 la 11:14, Sarmaniuc a spus:

Baieti,spunetimi va rog,cum sa sterg un styil din user,si unsoun din favorit,ca sa dispara complect,la orga KORG 3xpro,mersi mult

 

Selectezi styil din User Favorit, apoi deschizi ferestruica drapta sus monitor, clik delete.

De unde stergi semplerul - informatie Daniel Andronescu
Procedura corecta de stergere(Delete) din sempler!
Daca stergi tonuri din USER(1,2,3,4 sau DK),asta nu inseamna ca stergi Semplere din memoria RAM,tu defapt stergi doar informatia tonului PCG!
1. Intotdeauna cand vrei sa incarci un Ton semplat trebuie sa vezi cata memorie mai ai disponibila in RAM,iar acesta informatie o gasesti apasand butonul SOUND,apesi butonul RECORD,pe Display apasa pagina Sampling Info si o sa vezi unde scrie Available Memory,la Bytes!

2. Ca sa sti ce stergi,selecteaza tonul PCG,adica tonul din USER,apasa butonul MENU apoi pe Display apasa Basic,selecteaza pagina OSC Basic,iar sus unde scrie OSC Multisample ai doua forme in oscilatoare,adica High si Low,daca acestea sunt setate pe RAM,inseamna ca acel ton PCG foloseste tonuri semplate din RAM deci trebuie sa vezi ce nume au,sub High ai un numar care corespunde la pozitia in RAM al acelui KMP si un Nume(adica cum se numeste KMP-ul),pe ala il scri pe o foaie de hartie sau il ti minte,la fel si la Low,apoi apesi butonul RECORD,apesi butonul MENU,selectezi MultiSample,apesi unde scrie Empty MS si cauti in lista tonul dupa nume sau locatie,il selectezi cu degetul,apoi cobori meniul din coltul drept sus,apesi Delete,bifezi Delete Unassigned Samples ca sa-ti stearga si semplerele asignate la acel KMP,apoi OK si Yes!...abia acum ai sters Semplere si ai facut loc in Memoria RAM!...nu uita sa stergi si tonul PCG din User,altfel daca salvezi SET-ul in momentul cand il reincarci in clapa o sa-ti dea eroare pentru ca nu gaseste KMP-ul sters sau iti spune ca nu e Pa files!

 

3. Inca o precizare; Daca acel ton PCG foloseste mai mult de un oscilator,trebuie mers si vazut pe fiecare oscilator ce KMP foloseste( din RAM) si trebuiesc sterse toate,pentru ca,daca tu stergi doar un KMP din RAM si acel PCG foloseste si alte KMP-uri,o sa fie un compromis si o harababura,iar aici e cauza majoritatii cand salveaza SET-uri!

Dupa ce ai sters toate urmele tonului din RAM setrgi si denumirea tonului din USER dipa cum urmeaza:

MEDIA Erase Săgeata din stânga-jos pe display - Selactați SSD Folderul SOUND

 

 

 

Edited by sashaustenskii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.