Jump to content

Un thread fara importanta


Recommended Posts

...Nu se face gaura in cer si nimeni nu are nimic de pierdut...Considerati acest thread ultima reprezentatie a unui simplu om in lumea virtuala. Nu este usor si nimeni nu stie cat de greu imi vine sa ma despart de toti prietenii sau ''binevoitorii''...Am iertat in adancul sufletului meu pe toti cei care de ani buni ma tachineaza si ma batjocoresc si la randul meu, daca am gresit cuiva il rog sa ma ierte...asa e crestineste...viata e scurta, maine poate e prea tarziu.

 

La revedere si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui pe toti!

 

Sper sa nu supar administratia acestui site daca va las un cadou:

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Ar fi pacat, aici sunteti apreciat si bineprimit oricand, nu va lasati calcat in picioare de persoane care se cred zmei din fata monitorului si a tastaturii. Ar fi o pierdere pentru noi, cei pe care ne-ati ajutat si indrumat de-a lungul timpului. Sanatate multa va doresc, oricare ar fi decizia dvs.

  • Like 3
Link to post
Share on other sites
  • Administrator

Eu mi-am spus părerea în conversațiile noastre personale. Chiar am făcut ceva propuneri.

Pe acest site nu mi-aduc aminte să fi fost jignit și din prima zi am ținut ca pe site-ul meu să nu se întâmple ceea ce știm cu toții că se întâmplă pe altele de gen. Faptul că eu și moderatorii am dat și dăm dovadă de respect față de membrii de bună credință, încercând să creăm o comunitate a brand-ului KORG prin aducerea site-ului la un nivel mai profesional, a făcut ca unii să ne numească în fel și chip numai pentru simplu fapt că dorim un forum care să meargă pe linia normalității și decenței fără a ne abate de la conceptul de "forum".

Am ezitat ca să vă trimit e-mail-ul azi în speranța că vă veți răzgândi... Eu zic să vă mai gândiți totuși.

Răutatea și binele există de când lumea, faceți alegerea corectă și alegeți binele și gândirea pozitivă. Sunteți un om deosebit și am rămas cu același respect de acum 13 ani. Toată considerația mea.

  • Like 8
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.