Jump to content
Sign in to follow this  
geky

Nelamurire acord in style pa3xpro

Recommended Posts

va salut.spuneti-mi va rog frumos cum pot  face un style ca,cand prind in dreapta,de exemplu c-f#-chitara din style sa dea  exact ce prind eu.vreau sa folosesc acest acord in loc de c7 de exemplu.in style play daca prind c-f#-c imi arata ca acord   c (add#11) in rec nu gasesc acest acord.ce trebuie sa fac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut,in rec nu iti arata,in event edit iti arata individual fiecare clapa,trebuie sa analizezi tu si sa iti dai seama,daca vrei sa vezi ce acorduri ai batut sau salvezi in format midi,ceea ce ai inregistrat si mergi la PC,in cubase acolo vezi toate acordurile,poti sa le modifici,sa le editezi e.t.c

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumesc.ma gandeam ca se poate face in cv-uri de exemplu cv1 M. cv2 m.cv3 sa cante exact ce prind eu.traba sa fie o posibilitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca nu te-ai informat suficient cu privire la modul de lucru cu clapele KORG. Mai ales in crearea de style-uri!

Vizioneaza cu atentie tutorialele de pe acest site.

Exact asta face un aranjor KORG, face exact cum vrei tu. Pe fiecare CV, un acord diferit. Iar in Chord Table se asigneaza.

Mai citeste si manualul, si rasfoieste si forumul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca eram informat suficent cu siguranta nu intrebam sa ma aflu in treaba,la fel daca gaseam un tutorial de genu asta nu va mai deranjam.oricum va multumesc frumos.se poate inchide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea e bine ce zici tu aici, hai să o luăm în ordine:

În primul rând, do-fa#-do îl poți lua ca Lab7, unde do este 3-ța și solb (fa#) este 7-ma. Sau mai merge ca Re7, în niciun caz Do7. Pentru Do7 folosești Sib-Mi-Sib, eventual.

 

În al doilea rând, chiar și dacă iei cu stânga pentru Do7, Sib-Mi-Sib sau, dacă vrei, Mi-Sib-Mi, clapa nu are cum să știe ce acord e acolo pentru că îți lipsește fundamentala acordului. Fundamentala dă numele acordului, iar 3-ța modul acestuia (pentru major și minor).

 

Rezolvare: mergi în style record, te duci pe variațiunea și cv-ul unde ai formula de 7 (dacă ai), ștergi track-ul care te interesează și îl bați tu din nou. Eventual, dacă nu-ți iese, poți modifica sunetele din Event Edit și modifici în prima pagina unde scrie Key: C și, dedesubt la Chord, 7. După ce salvezi, în momentul în care o să prinzi Do7 complet (Do-Mi-Sol-Sib), o să-ți cânte exact ce ai scris în CV-ul respectiv.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.