Jump to content
Sign in to follow this  
Valyx73

Grup de sunete in user

Recommended Posts

Salutare dragi colegi! Am  in setul AD cele 11 grupuri de sunete, intrebarea mea este:  Cum creez alte grupuri de cate trei  sunete  pe acelasi user? Va multumesc mult!

Edited by Valyx73

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Banuiesc ca te referi la tonurile de orchestra.Spre deosebire de pachetele de instrumente care sunt facute cu Upper 1,2,3 aici le ai facute pachet in oscilatoare.

   Intra in Sound Mode si verifica pe fiecare oscilator in parte(Solo Oscilator) cum sunt facute,dupa care ti le modifici cum vrei tu(Volume,Pan EQ etc. etc.) si la sfarsit Save Sound pe aceeasi locatie doar daca l-ai modificat ca parametri.Daca l-ai modificat ca si tonuri,il salvezi ca User Sound nou,pe alta locatie libera.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Stanciu si multumesc  pentru raspuns! Problema este ca tot butonez pe clapa si nu reusesc mai nimic, poate imi poti explica si pasii care ma duc la sound mode, pentru ca  eu nu am gasit vreun tab cu numele asta, cum schimb instrumentele, s.a.m.d. Ca o complectare la intrebarea mea, detin KORG pa600. Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut valyx73,o sa incerc sa-ti raspund eu:apesi butonul sound edit,acum ca sa iti fie mai usor alege un grup din cele facute de d-nul A ndronescu,apoi din dreapta sus a ecranului apesi si bifezi solo oscilator,pe partea dreapta pe laterala ai fiecare oscilator in parte,acolo sant selectate instrumentele poti sterge din instrumentele vechi si pune altele noi,facand combinatii,la final debifeaza sollo oscilator sa vezi cum se aude,daca iti place poti salva din dreapta ecranului sus apesi write si salvezi intr-o locatie noua,si sa-ti mai spun ceea ce am spus si colegilor "baga mana in ea"caut-o peste tot ca pe amanta secretul e sa nu te lasi.daca mai ai si alte intrebari contacteaza-ma sau intreaba baietii aici pe site.bafta ;)  ;)  ;)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspuns ksa! Inainte de toate, vreau sa iti spun ca am butonat mult aceasta clapa si am descoperit foarte multe functii si oportunitati in ea, dar  cu oscilatoarele nu este asa simplu de lucrat "parerea mea" am tot butonat si se pare ca am gasit ceea ce trebuia dar mai am cateva nelamuriri pe care as dori sa le rezolv singur, dar daca nu reusesc o sa mai intreb pe aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.