RoberTh 1 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Va salut. Am o mare rugaminte la voi, daca stiti de unde pot sa iau sau daca aveti partituri la piesele ,,Mi-e dor de voi" si "Hora visului meu..", piesele domnului Oleg Antoci, va rog din suflet sa mi le dati si mie. Imi cer scuze daca nu am postat in categoria corecta. Va doresc o seara buna! Link to post Share on other sites
Kostea20 0 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Salut eu am notele si in curid o sa le tapez in program de calculator.......dar no sa fie gratis.Sunt din rep.Moldova si am scos notele exact asa cum cinta marele maestru Oleg Antoci........... Link to post Share on other sites
AdrianTARANU 0 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 La 01.04.2016 la 10:01, Kostea20 a spus: Salut eu am notele si in curid o sa le tapez in program de calculator.......dar no sa fie gratis.Sunt din rep.Moldova si am scos notele exact asa cum cinta marele maestru Oleg Antoci........... Mai este valabil? Cat dai pe ea? Link to post Share on other sites
Recommended Posts